Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bylo, něbylo, něbyl BUK a uže jesť

Velitel Batalionu Vostok Alexandr Chodakovskij přiznal, že proruští separatisté byli v době, kdy se na východě Ukrajiny zřítil boeing, vyzbrojení systémem Buk. Separatisté to dosud popírali. Chodakovskij v rozhovoru pro Reuters naznačil, že systém pocházel z Ruska, kam byl následně také převezen. Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/prorusti-separatiste-priznali-ze-maji-buk-fj5-/zahranicni.aspx?c=A140723_194958_zahranicni_vez#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Tak jsem teď zvědavý, co na to naši dezinformátoři v ruském žoldu řeknou. Asi že to zase neni pravda, že ten Chodakovskij je vlastně převlečený amík, nebo tak něco podobného.

Jo ono se těžce pracuje v propagandě, když se nedrží jednotná linie, ať již pravdy, nebo lži. Pak člověk vypadá jako lhář a blbec sám. Ale jim je to jedno. Dál budou šířit svoji proruskou propagandu, dál budou zdejší rusofilové nadšeně obhajovat každou polopravdu a lež,kterou ruská propaganda vypustí a zmanipulovaní lidé ty jejich hlouposti budou donekonečna opakovat. 

Jen se divím, kolik lidí jim na ty jejich lži naletí. Ale to bylo i kdysi v Německu stejné. Téměř všichni Němci na nacistickou propagandu slyšeli a přijali ji za svou. Procitnutí z ní bylo děsivé. To samé bude i v tomto případě.

Mám pro naše rusofily jednu otázku. Pánové Vyvadile,Fojtíku,Olšere,Cvalíne,Řezníku,Chrástku a další, odpovězte mi prosím na tuto otázku:

Proč Putinova dcera žije v Eindhovenu, tedy na tom zkaženém, prohnilém Západě, proti kterému  její tatík tak vehementně bojuje? Proč nežije v Rusku v tom ráji práva a spravedlnosti, dobroty a laskavosti? Proč děti ruských oligarchů baží po západním vzdělání, studují na amerických univerzitách a ne v Rusku? Proč mi to připomíná Stalinovu dceru Ninu?

Závěrem chci ještě dodat jednu věc. Zemřelo pomalu třista nevinných lidí, kteří s touto podivnou válkou neměli nic společného. To ale tady nikoho nezajímá. Raději zdejší rusofilové obhajují jejich vrahy, kteří přiožralý pózují s jejich osobními věcmi, kteří se neštítí okrádat mrtvé, než aby projevili alespoň náznak lítosti nad tím, co se stalo. Inu pro Rusa a zdejší jejich pochlebovače nikdy neměl lidský život moc valnou cenu.

Proto si dovolím pozůstalým po těchto zavražděných lidech vyjádřit upřímnou soustrast. Věřím, že se k mé kondolenci připojí všichni, kteří se nenchají zmást propagandou lži a nenávisti

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | čtvrtek 24.7.2014 7:00 | karma článku: 21,64 | přečteno: 751x
  • Další články autora

Jiřístrašek Strašekjiří

Pane Olšere, Stalin nebyl tupec,ale masový vrah

Dnes jsem si přečetl blog pana Olšera, ve kterém obhajuje pakt Molotov -Ribbentrop, jako nutnost pro obranu SSSR. Dělá to proto, protože to shledal pan Putin, jako nezávadný akt. Poukazuje zde na Beckovské Polsko, které tehdy opravdu mělo polofašistickou vládu. Nic však není černobílé a nic není tak jasné, jak se zdá. Hystorii totiž vždy píší vítězové a jak se mi tak zdá, tak velebení tohoto paktu s nacisty, který je označován jako prozíravý státnický krok masového vraha Stalina může zavánět opravdu propagací nacismu a fašismu. Pan Olšer je tak tou "hlásnou troubou". Jak jsem již řekl, nic není tak jak se jeví. Co když je to naopak?

9.11.2014 v 13:14 | Karma: 26,83 | Přečteno: 1032x | Diskuse| Ostatní

Jiřístrašek Strašekjiří

Zeman je velký stratég

Zeman je dobrým prezidentem,prezidentem lůzy. Svojí lživou agresivní kampaní a za notné podpory právě té ukřičené agresivní lůzy se stal prezidentem. Diskuze pod různými články o jeho morálním prohřešku na internetovém serveru Seznam.cz to jasně dokazují. Pro ty, pro které je prezidentem, nějaká sprostá slova ve funkci hlavy státu nic neznamenají a jsou naopak ctností. A tak Miloš zabil dvě mouchy jednou ranou.

5.11.2014 v 10:24 | Karma: 25,07 | Přečteno: 1374x | Diskuse| Ostatní

Jiřístrašek Strašekjiří

Buranství a neúcta jako ctnost

Oslavy vzniku státu, který byl pro mnoho Čechů a Slováků ikonou národní hrdosti a za nějž mnozí položili své životy, byly zakončeny opravdu "důstojným " způsobem. Od zapomenuté kravaty vnuka pani Hegerové, přes minisukni jinak elegantní pani Lucie Bílé, až k mikině režiséra Roberta Sedláčka, který své společenské faux pas vysvětlil tím, že jak sám říkal " nemám rád obřady a proto jsem jej chtěl trošku znesvětit ". Nabízí se tedy otázka proč tam tedy šel, mohl jej dostat třeba poštou. Ale to je jiná otázka.

30.10.2014 v 20:15 | Karma: 27,09 | Přečteno: 1128x | Diskuse| Ostatní

Jiřístrašek Strašekjiří

28.říjen - je ale co slavit?

Konec války předznamenal i konec všeho, co představovalo jistoty starého společenského uspořádání. Nejtragičtějším okamžikem bylo rozbití a zánik středoevropské mocnosti Rakouska - Uherska, která tvořila jakousi politickou a společenskou hráz rozpínavosti Německa a Ruska.Reformy, které chystal arcivévoda Ferdinad d ́Este a po něm císař a král KAREL I. však byly pro svět zednářů a "pokrokářů" ke kterým patřili Masaryk s Benešem příliš nebezpečné a nezapadaly do plánů světového zednářstva o uchopení vlády nad světem . Proto musela být tato říše odstraněna. Dějiny však daly záhy odpověď na toto počínání. Pouze prvních dvacet let existovalo Československo, jako svobodný a demokratický stát. V roce 1938 bylo obětováno a z područí mocností se nevymanilo dodnes. A navíc, Československo již neexistuje, národní identita se pomalu ale jistě stírá v rámci EU. Takže je co slavit ? Každý ať si otázku zodpoví sám.

28.10.2014 v 8:00 | Karma: 14,92 | Přečteno: 582x | Diskuse| Ostatní

Jiřístrašek Strašekjiří

Vážená paní redaktorko MF DNES Zdeňko Trachtová

Zaujal mě Váš článek, který byl zveřejněn na IDNES pod názvem "Jako „cikánka“ měla jít do zvláštní školy. Dnes studuje na univerzitě Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/setkani-romskych-vysokoskolaku-doi-/domaci.aspx?c=A141021_154548_domaci_zt Zejména pak první odstavec je opravdu podařený, cituji:"I když má šestiletý romský žáček štěstí a není automaticky zařazen do praktické školy, k vysokoškolskému titulu ho čeká ještě trnitácesta. V českém vzdělávacím systému musí překonat více zádrhelů než neromští spolužáci. Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/setkani-romskych-vysokoskolaku-doi-/domaci.aspx?c=A141021_154548_domaci_zt

22.10.2014 v 17:00 | Karma: 45,31 | Přečteno: 4195x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik