Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Pane Strašku, neviřte a nekalte tady žádné vody a neřešte, kde koho dcera žije. Co je Vám do toho?  Ale když už teda ... Myslíte, že v Rusku panuje socializmus, nedej přírodo komunizmus? Pokud ano, tak se tím vysvětluje i obsah Vašeho článku.

Tu špinavost v předposledním odstavci jste si mohl odpustit.

1 0
možnosti
JK

J87a76n 21K59r38a61u21s

24. 7. 2014 11:57

Co uděláte, jestliže se ukáže, že ukrajinec pan Anton Zverev, autor zmíněného textu, který pracuje pro Reuters, tuto zprávu drobátko přibarvil?

1 1
možnosti
Foto

,,....u některých ,,odborníků“ až ,,specialistů“ na kde co a kde koho až čiší, jak si v tom ,,rochní“ a vyžívají se v tom. Mnohdy hysterie až nenávist. Často i vůči těm, kteří vyjádří jiný názor, či nesouhlas. Až po jejich ,,cejchování“ tituly, mnohdy až fantasmagorickými, pro jejich ,,tvůrce“ do jisté míry až signifikantní."

...Mnohdy převládá ego nad vlastní soudností. Přitom se samo dá krmit i vlastnoručně upečeným hamburgem, až do vlastního opojení. Často až za hranice empatie i lidskosti jako takové!

- TOLIK JAKSI ,,OBECNĚ", a nejen u tohoto autora8-o:-/;-)

Takže blogu zdar, odborníkům, specialistům, fobům I filům pak zvláštˇ;-O;-)

2 0
možnosti
PF

Dobrý den, opět byste ode mne chtěl nějakou odpověď. Já bych spíše chtěl říci, že doufám, že tyto všechny, jeden, možná a asi neovlivní objektivitu vyšetřovací komise

1 0
možnosti

K Buku

Dotyčný pán pouze sdělil, co slyšel, tedy není očitým svědkem. A to jak to slyšel a kdy to slyšel, to ho staví tak na úroveň svědka "jedna paní povídala". Doslechl se o tom teprve v tom momentu, kdy spadlo letadlo. A kdoví, jestli ne později ze západního tisku, protože zdroj neuvádí.

A toto svědectví vůbec nevysvětluje ten fakt, že v přední částí letadla jsou otvory, které svědčí o tom, že dráha případných střepin z nějakého toho šrapnelu či výbuchu směřovala zevnitř ven.

3 4
možnosti

Nechápu, proč by mi mělo vadit, že Putinova dcera studuje tam, kde studuje, protože jsem pro plnou integraci silného Ruska do euroantlantických struktur, aby se zastavilo možné budoucí pronikání Činy směrem na Západ. Mysli globálně, jednej lokálně.

Stavět Ukrajinu proti Rusku považuji za chybu, protože Ukrajina pro nás představuje velké sousto, které je schopno rozvrátit Evropskou unii na cimprcampr jako téměř zhroucený stát, rozdíraný nacionalistický stranami a oligarchy, v němž nevládne evidentně zákon a pořádek, ale nějaká kontrarevoluční imperialistická demokracie. Nejlepší fakt by bylo Ukrajinu rozdělit, aby byly rozděleny problémy k řešení, Menší problémy, snažší řešení. ¨Ať se potom klidně ty jednotlivé části Ukrajiny v rámci celoevropské unie zase spojí. Tak jako my se Slováky.

Toto vážně, pane Stašek chcete mít v polorozpadlé Evropské Unii? Když jsme nebyli schopni přijmout ani Turecko?

To i to Rusko představuje oproti Ukrajině přímo baštu blahobytu,  pořádku, práva a demokracie, pokud si pod tímto pojmem představujeme dělbu moci.

A i toto Rusko lze přijmout do EU jenom a pouze tehdy a až tehdy, když samotná EU bude organizována jako federální stát.

4 4
možnosti

Ale ona tam nestuduje, ale žije se svým mužem, to samé druhá Putinova dcera, ta zase žije v jihokorejském Soulu...

1 0
možnosti
Foto

Vy nestojite o nazor ... na vsechny pripadne vyrcene otazky si hned odpovidate a konstatujete, ze vec je tak, jak tvrdite a ne jinak .. a kdokoliv by byl jen trochu proti, je nejaky prorusky cvok ...... pak ale vlastne nevim, proc jste to psal .. nenapsal jste vlastne nic, krome toho, ze jste predem odsoudil ty s vami nesouhlasne hlasy .... a co se tyce toho, kde jaka dcera zije nebo nezije ... to uz si opravdu delate legraci, ze :-) .... ono i u nas stridave ziji deti ruznych velmi vysoce postavenych politiku .. zapadnich podotykam .... :-P

4 3
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik