Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^

Ano, i noviny na zcela opačném konci světa, v Austrálii, si všimly, že president České republiky rád mluví o žumpě novinářů, ale sám je tou žumpou! Nečtěte jen novinky.cz, ale i cizí noviny, které nejsou postiženy českým antagonismem.

4 0
možnosti
JD

Ano!!!

To je přesně popsaný důvod proč něco takového zaznělo. Zakrýt daleko větší průsery, kterých se hradní ego dopouští a nechat všechny vyřvat na nesmyslu. 

R^

6 0
možnosti
MJ

Pane autore,

jsem hrdý na to, že patřím mezi lůzu. Nevím ale, kam zařadit Vás. Asi jste ten správný, mravný, čestný a důstojný podporovatel pravdy a lásky a pokrytectví. Skutečně miluji lidi, kteří se ohání mravními zásadami. Často dle hesla káží vodu a pijí víno.

S prezidentem vřele souhlasím s hodnocením těch extravagantních děvčat v Rusku. Samozřejmě nesouhlasím s jeho slovníkem v ostatních záležitostech.

Nicméně s jeho postoji k Číně, Izraeli a agresivnímu islámu a Arabům vřele souhlasím.

Jsem zkrátka lůza.

5 1
možnosti
JR

J56a41r36a 14R71a95n33k

5. 11. 2014 23:22

Postoj....fajn, ale co pro to dela? Pracuje na novych imigracnich zakonech? Oznamil kolik uzavrel obchodnich smluv v Cine? Izrael bude asi take stranou, kdyz navazuje pratelstvi s Araby a Teplice se stanou ceskou mekkou islamuRv

0 0
možnosti
PK

P66e37t29r 37K23o87l55á64ř

5. 11. 2014 11:45

Koukám že jste pane důchodce, to Vám nevadí že se mnozí z té uřvané lůzy formou odvodů podílejí na důchodové apanáži?

3 3
možnosti
KS

Pane autore,musíte mít v hlavě už pořádný maglajz.Úvodem píšete větu :. Svojí lživou agresivní kampaní a za notné podpory právě té ukřičené agresivní lůzy se stal prezidentem.

      Já jsem měl zase z celé prezidentské kampaně pocit,že agresivní a ukřičení,neodvážím se napsat lůza,byli právě příznivci noblesního Karla,který hovny nijak nešetří a pro volební kampaň si nadělil oranžové číro,aby se přiblížil té agresivní a ukřičené partě,která ho za každou cenu protlačovala na hrad.

Tož tolik.

5 3
možnosti
JT

Zeman je presidentem vsech obcani CR. Tak to je a s tim nic nenadelate. A nazvat vsechny lidi luzou je projev velke ignorance. Jinak vylepseni vztahu s Cinou je jeho velke plus.

6 1
možnosti
MS

Jak, v š e c h n y  l i d i ? Řeč je jen o těch, kteří ho obdivují. Třeba vy. :-)

1 0
možnosti
JSS

Hej rup!!  to je  keců, jak Zeman v roli prezidenta spustil, tak jak  se běžně mluví i mezi těmi, co ho peskují. Neměl - zajisté! Ale udělal jednou a věřte, že už  takhle nespustí.

              U prezidenta  sleduju jiné věci. Zcela jednoduše: Za koho kope!

Zatím bohužel dvojatě a hodně výrazně: Řeči  vede  pro lidovost - aby si udržel  hlasy. Ale k činům jede  opačným směrem pod heslem - miliardáři drží kormidlo, tak já jedu s nimi !!

             Tak národe - probuď se......

1 0
možnosti
BM

Jste čech? žijete v České republice?  Pak je Zeman i vaším prezidentem. To znamená že i vy jste "lůza".  Pokud se budete vymlouvat že vaším prezidentem není protože jste ho nevolil, pak nemáte demokratické smýšlení. Neboť v demokracii při volbách rozhoduje většina. Souhlasím že Zeman je velký stratég. To že ho spousta jiných nechápe není jeho chyba. Mimochodem já se za "lůzu" nepokládám. Jsem běžný občan České republiky. Který zde žije, pracuje a raduje se ze života, který si nenechá komplikovat banalitami a bavi se šíleným běsněním některých členů "lůzy". Jen tak dál ať mám zábavu.

Hezký den

6 2
možnosti
MS

No  za lůzu tak jako vy nepovažuje nikdo ale to neznamena ze ho/vas tam neřadí ostaní

1 0
možnosti
MB

Urazil jste 2 717 405 občanů této země. Jaká je Vaše životní a profesní bilance, která Vás k tomu "opravňuje" ?

4 2
možnosti
JT

Mylite se, urazil 10.000 obcanu

2 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik