Bylo, něbylo, něbyl BUK a uže jesť

Velitel Batalionu Vostok Alexandr Chodakovskij přiznal, že proruští separatisté byli v době, kdy se na východě Ukrajiny zřítil boeing, vyzbrojení systémem Buk. Separatisté to dosud popírali. Chodakovskij v rozhovoru pro Reuters naznačil, že systém pocházel z Ruska, kam byl následně také převezen. Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/prorusti-separatiste-priznali-ze-maji-buk-fj5-/zahranicni.aspx?c=A140723_194958_zahranicni_vez#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

Tak jsem teď zvědavý, co na to naši dezinformátoři v ruském žoldu řeknou. Asi že to zase neni pravda, že ten Chodakovskij je vlastně převlečený amík, nebo tak něco podobného.

Jo ono se těžce pracuje v propagandě, když se nedrží jednotná linie, ať již pravdy, nebo lži. Pak člověk vypadá jako lhář a blbec sám. Ale jim je to jedno. Dál budou šířit svoji proruskou propagandu, dál budou zdejší rusofilové nadšeně obhajovat každou polopravdu a lež,kterou ruská propaganda vypustí a zmanipulovaní lidé ty jejich hlouposti budou donekonečna opakovat. 

Jen se divím, kolik lidí jim na ty jejich lži naletí. Ale to bylo i kdysi v Německu stejné. Téměř všichni Němci na nacistickou propagandu slyšeli a přijali ji za svou. Procitnutí z ní bylo děsivé. To samé bude i v tomto případě.

Mám pro naše rusofily jednu otázku. Pánové Vyvadile,Fojtíku,Olšere,Cvalíne,Řezníku,Chrástku a další, odpovězte mi prosím na tuto otázku:

Proč Putinova dcera žije v Eindhovenu, tedy na tom zkaženém, prohnilém Západě, proti kterému  její tatík tak vehementně bojuje? Proč nežije v Rusku v tom ráji práva a spravedlnosti, dobroty a laskavosti? Proč děti ruských oligarchů baží po západním vzdělání, studují na amerických univerzitách a ne v Rusku? Proč mi to připomíná Stalinovu dceru Ninu?

Závěrem chci ještě dodat jednu věc. Zemřelo pomalu třista nevinných lidí, kteří s touto podivnou válkou neměli nic společného. To ale tady nikoho nezajímá. Raději zdejší rusofilové obhajují jejich vrahy, kteří přiožralý pózují s jejich osobními věcmi, kteří se neštítí okrádat mrtvé, než aby projevili alespoň náznak lítosti nad tím, co se stalo. Inu pro Rusa a zdejší jejich pochlebovače nikdy neměl lidský život moc valnou cenu.

Proto si dovolím pozůstalým po těchto zavražděných lidech vyjádřit upřímnou soustrast. Věřím, že se k mé kondolenci připojí všichni, kteří se nenchají zmást propagandou lži a nenávisti

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | čtvrtek 24.7.2014 7:00 | karma článku: 21,64 | přečteno: 751x