Techniky Soucitného: To nejlepší....

Regionální organizace Dark side mají svá specifika. Lokální organizace "Jsme celý stát" má specifikum, osoby cvičí celý stát.

Pokračuji v námětu na sci-fi fantasy.

Organizace už ovládá celou vzdálenou planetu a lidi má rozděleny na tři kategorie - bílé, černé a červené. Bílí jsou "ti hodní" a "hezcí", černí jsou ti, kteří jsou pokládáni za zlosyny a červení jsou otroci, kteří jsou dělaní - na čistá srdíčka na výstrahu lidu. Specifikum je, že polovina tamní planety pokládá bílé za černé a černé za bílé. Přirovnejme si to k planetě Zemi, je to jako když polovina planety pokládá Západní civilizaci za dobrou a druhá polovina planety za špatné a současně, západní polovina pokládá Rusko a Čínu za špatné, ale jižní polovina planety je pokládá za dobré. Ale jsme na jiné planetě, kde není nic z naší země. A tento text je apolitický, takže se netýká země.

Jedna regionální organizace na vzdálené planetě v jiné galaxii vymyslela novou strukturu dávných technik - běžně jsou na člověka dva - jeden, který si říká "Já" a Čisté srdce. 

"Já" je osoba, která má kolektivní identitu - takže může kdykoli říci "Já to tak dělám" - "Já jsem tam byl" - protože vždy tam někdo z organizace byl a organizace je jedno tělo, takže klidně může říkat "Já" a mluví pravdu. Čisté srdce je osoba, která realizuje techniky a prosvěcování lidí, pracovníků a otroků, ale používá je u jiného člověka.

Čisté "srdce" je osoba, která musí být po mnoho generací dokonalá, nikdo do čtyř pěti generací nesmí udělat chybu, jsou přiměřeně chudší, než ostatní, "nejde jim o peníze", ani o slávu nebo moc  - popř. jsou to trpící "červení", kteří statečně přijímají bídu a bolesti života a věří, že dobrem se mohou zachránit. Jsou to lidé s těžkými ranami osudu, nehodami, nevyléčitelnými nemocemi nebo účastníci pohrom - ti, když zůstávají dobří, tak najednou mají čisté srdce, které v sobě akumuluje "Já" a na ně reguluje počet obyvatel na zemi, v jejich hantýrce "dělají zelenou politiku" - tedy politiku života.

Naše regionální organizace vymyslela místo dvou osob, které si můžeme představit jako antické kentaury - tedy půl muž, půl kůň - tak má ještě třetí osobu, která celý proces řídí - je jejich hlava a čisté srdce poslouchá.

A protože mají na rozdíl od jiných států ještě organizaci lidí PES, kteří v relativně neomezeném počtu "vychovávají" otroka, ale v pravém protikladu k tomu, co opravdu má dělat. Byť zdánlivě to vypadá jako výchova, ale technicky vzato to vede k odporu a k geometrickému úbytku energie otroka. Pokud má být otrok nezávislý, tak pokud ho PES nutí poslouchat, je to pro milovníky kentaury chyba, díky níž otrok ztrácí a dříve zemře - což pochopitelně oni "nechtějí", protože otroka "milují". Ale bohužel se to stane.

Nutno ještě poznamenat, že jsou techniky, které není možné dělat jinak, něž když jsou otroci v programech od narození. Pokud pracovníci jsou vychováváni od cca 7 let - tak oni stále mají ještě něco z Já" - což otroci děti od narození nemají. Dětem otrokům jsou mazány, odebírány a likvidovány všechny jejich talenty a nadání. Když by třeba tříleté dítě mělo výtvarný nebo hudební cit, je možné ho trestáním za plakání a kopání nožičkami odstranit. Také je možné nadání "vymazat", podobně jako se "mažou" vlasy, klouby, inteligence, oči, zuby, sluch - když už jsou lidé v posledním programu.

A hlavní benefit této lokální organizace je, že v jiných částech vzdálené planety by nedělali např. lidi, kteří směřují k růstu nebo když jsou ženy matky. Naší organizaci to nevadí, mají k dispozici neomezeně pracovníků a deset tisíckrát denně zkouší "oddělat" plánu ženy, která jí chrání dělohu za cokoli - když jí někdo změní tvář a provede úšklebek, když jí někdo šáhne do intimní oblasti nebo jí křiči do srdce, že nějaká osoba zemřela - aby řekla "ne" (protože ví, že si nikdy nesmí přát smrt), které pak následně prezentují programu PES jako "ne" dobrému a ctnostnému životu. A jakmile se ji deset tisíc pokusů denně po třeba pěti letech podaří oddělat, již nebrání tuto vydeptanou ženu dát do posledního programu - do programu Kafielrie.

Naše organizace prostě pořád, jako stát, jako celek, s neomezeným počtem pracovníků "miluje" otroka, hladí ho až do vyhlazení, který je vydeptán a paralyzován náporem a mučením pracovníků a programu PES, které vyvolává obrovské bolesti, protože na rozdíl od běžných lidí má odstraněnu "matku" ze srdce. Místo své matky má v srdci pracovníka, který je přesně v duchu známého rébusu "vězňovo dilema"  kdy se zjistilo, že nejužitečnější strategie není nezradit nikdy, ale zradit jen velmi velmi málo - takže je vlastně téměř dokonalým 99% přítelem. Pomáhá, ale více musí být na straně organizace. Tento pracovník vlastně nezradí, on otroka "jen" pustí.

Takže jde stále o procentní nebo dvouprocentní snižování mentální a emocionální kapacity otroka, snižování energie, snižování psychické stability, snižování příležitostí k přátelství a k seberealizaci - pomalu, po procentech, což za pár let představuje 100% - a na konci už člověk nemá sílu vidět svou budoucnost a poprat se za ni, nemá energii bojovat za svou budoucnost.

Pak otrok umírá a všem lidem v duchu nového náboženství - věříme, co je nám předkládáno - běží v srdci "film" jeho života, který je umělý. Např. otroka jsme vychovávali usilovně na Čisté srdce, ale nepovedlo se to. Je to zrádce, slaboch, je to homo habilis, předchůdce moderního člověka, který nedosáhl na úroveň člověka.

Lidé věří, každý podle své přirozenosti, že trest byl spravedlivý, že je fajn, že oni měli štěstí, protože otroci neboli "červení" jsou vybíráni zdánlivě spravedlivě a náhodně - takže teoreticky mohl být vybrán kdokoli, i když to není pravda, protože jsou vybírány výhradně vybrané rodiny po mnoho generací.

A najednou se změnila doba, už nestačí mít dvě chyby, aby člověk "neprošel" - nebo jak následně - jedna chyba a program PES. Nyní už stačí dělat lidi jen za to, že trestali otroka od narození. Organizace tímto novým náboženstvím zjednodušila "prosvěcování" Čistým srdcem, takže plní své "zelené závazky" mnohem efektivněji a nemusí zkoumat, jestli člověk nějak někdy pochybil. Stačí dělat programy PES.

Pokračování příště.

 

Titulní obrázek: Pixabay

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislava Ševčíková | pondělí 30.10.2023 18:54 | karma článku: 0 | přečteno: 73x
  • Další články autora

Stanislava Ševčíková

Reflexe konference Zviditelněme neviditelné

Účastnila jsem se konference Zviditelněme neviditelné, týkající se migrantů a komunit na okraji společnosti, jako jsou LGBT+, Romové a také neviditelné práce migrantů 24/7.

28.4.2024 v 18:19 | Karma: 3,38 | Přečteno: 142x | Diskuse| Společnost

Stanislava Ševčíková

Nemálo lidí si myslí, že ve vězení odsouzení málo trpí, je tomu opravdu tak?

Je možné se setkat s názorem, že lidé ve vězení mají "až moc hezké podmínky", že by měli více trpět. Je tomu skutečně tak?

17.3.2024 v 10:51 | Karma: 8,43 | Přečteno: 389x | Diskuse| Poezie a próza

Stanislava Ševčíková

Já jsem se tak strašně nadřel.... Hommage mému bratrovi

Často jsem nechápala, když lidé v dělnických profesích často onemocněli a byli půl roku doma. Na základě zkušenosti svého bratra jsem tomu (možná) porozuměla...

30.1.2024 v 20:04 | Karma: 19,46 | Přečteno: 578x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Já mám kde spát, člověk bez domova ale ne...

Jenže jak takovému člověku pomoci, když nemám práci a za nějaký čas můžu být podobným potřebným, který obchází zařízení sociálních služeb s jídlem zdarma - také:

24.1.2024 v 8:52 | Karma: 13,07 | Přečteno: 312x | Diskuse| Občanské aktivity

Stanislava Ševčíková

Kdo měl skutečnou odpovědnost aneb obětní beránci v australském filmu Breaker Morant

"Válka mění přirozenost mužů. Barbarství války jsou zřídkakdy páchány nenormálními muži. Tragédií války je, že tyto horory jsou páchány normálními muži v nenormálních situacích", říká ve filmu obhájce tří australských důstojníků.

5.11.2023 v 13:53 | Karma: 7,20 | Přečteno: 177x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

U Strakonic se srazilo šest aut. Silnici na Písek zavřeli, zasahoval i vrtulník

7. května 2024  17:49,  aktualizováno  23:02

Na silnici I/4 u Strakonic se stala hromadná nehoda. Podle informací hasičů se srazilo šest aut,...

Češi s kradenými věcmi v Rakousku při honičce s policií proráželi zábrany

7. května 2024

Rakouská policie dnes v okrese Freistadt zatkla dvojici Čechů s kradenými věcmi vysoké hodnoty....

Kreslíř přežil útok na Bataclan, teď traumatizovaný spáchal sebevraždu

7. května 2024  21:05

Francouzský kreslíř Fred Dewilde, který přežil teroristický útok na hudební klub Bataclan, spáchal...

Izraelská armáda drží palestinskou stranu Rafáhu, v Káhiře se jedná o příměří

7. května 2024  7:44,  aktualizováno  20:54

Izraelská armáda v úterž zahájila operace na východě Rafáhu, který leží na jihu Pásma Gazy a kde...

Arcon Personalservice GmbH
Elektrikář do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč

  • Počet článků 91
  • Celková karma 5,90
  • Průměrná čtenost 973x
Studentka psychologie, vysokoškolská učitelka, sociální pracovnice, objevovatelka geografických i vnitřních světů, romantička a hledačka dalších pohledů, které  propojují dobro, mír a pokoj. Jsem ráda na straně lásky a hledání dialogu. Jsem hrdá na to, co jsme jako lidé na zemi dokázali ve prospěch celku a rozvoje. A není toho málo.

Osobní stránka Dipl.-Theol. Univ. Stanislava Ševčíková, Ph.D., MBA. (muni.cz)