Kterak redaktorky testovaly vibrátory

Co to vidí oči mé, stářím už znavené. Tohle to jsou aspoň zprávy potřebné! To se hned člověk probere ze zimního spánku.

To jsem si jen tak mezi vařením odběhla k počítači, vždyť už mám tady dlouho pauzu, musím to napravit. Sotva se rozsvítil monitor, jen tak ze zvyku ledabyle proběhnu zprávy, opět samé katastrofy, pomyslím si. Až najednou, zbystřím zrak, až mi brýle poskočily na nose.

Redaktorky testovaly vibrátory, který je podle nich hitem roku? (zdroj Blesk pro ženy z 21. 2.)

Tak to musí oběd počkat, nic není přednějšího, než se poučit. V každém věku je potřeba se vzdělávat. A hlavně mě vrtalo hlavou, jak to ty holky redaktorský asi testovaly. Jestli hromadně, nebo každá sólo? Dokonce na mě juklo video, no to snad ne, že by to bylo i vidět? To dnes budem asi bez oběda, milá seniorko. Zvědavost je přirozená vlastnost a tak si to nejdřív pustím. Z videa na mě vyskakují různobarevné předměty s názvy nevídanými. Od Intenzivního kamaráda, Rychlého milence, Půlnočního jezdce až po hračku Nepotřebujete ruce ( tak to mě teda zaskočilo.)  Další videa jsem už jen tak přelétla v rychlosti. Rady typu, že : I s malým kašpárkem lze dělat divy, v autě za jízdy raději nesexovat apod., to už jde fakt mimo mě, jsem ráda, když do auta vůbec díky bolavým kolenům nasednu.

Kdybych ale ty barevné věcičky viděla někde ležet, vůbec by mě nenapadlo, k čemu slouží. Ještě abych je tak vzala vnoučkům na hraní, to by byl teda gól od babičky. Ale nedivte se, tohle za našich časů nebývalo, nebo o tom aspoň nevím. Ale nebojte se, holky, není to závist, jen mě ten titulek překvapil (dobře zvolený tah na čtenost), když i já, seniorka za zenitem, jsem lehce nahlédla do tajů sexu.

Ale ze všeho si člověk musí brát poučení a hlavně motivaci. Na Univerzitě třetího věku, až se nás lektorka zeptá, jaké téma bychom chtěli na příště, budu první, co zvedne ruku. Jestli uhodnete, co to bude?

Autor: Jitka Štanclová | pátek 22.2.2019 19:03 | karma článku: 42,43 | přečteno: 10801x
  • Další články autora

Jitka Štanclová

Mami, jak jsi to dokázala?

12.5.2024 v 12:52 | Karma: 36,58