I v sedmdesáti budu mít potřebu být vidět

"Na denní zprávy musíte mít žaludek!" Tak tímto titulkem mě inspirovala blogerka Zdenka Ortová. Jak já ji rozumím.

To se občas stane, že se něco poláme. Zákon schválnosti zaúřadoval i u mého počítače. A není vůbec rozhodující, zda máte syny v oboru, i zde platí známé přísloví o kovářovic kobyle. Abych si jen nestěžovala, byl mi dodán náhradní zdroj. A já po zasednutí "ke stroji" s údivem zjistila, že jsem vlastně až tak moc o nic nepřišla! Jelikož nehltám zprávy v telce, na Seznamu přece jen některé nemůžete přehlédnout.

Politiku vynechávám nejen na blogu, ale i ve zprávách. Agátiny vrtochy se mnou opravdu necloumají, podzimní větry zase přinesou jiné novinky.

Celebrity zaplakaly nad důchodem. No, milé dámy, to já bych si musela oči vyplakat, zrovna tak, jak o tom zpívá božský Kája. Kdybych si oči vyplakala, život půjde dál.....

"Je jí 70 a asi má potřebu být ještě vidět!" Tak tenhle titulek mě opravdu zaujal. Sice je ten věk ještě v dálce, ale uteče to jako voda. Takže kdopak koho asi kárá? Aha! Dáda se opřela o Zuzanu B.

Po běhu mám žízeň jako Dáda, začala prý úder Zuzana a výčitky neberou konce a neteče v něm jen nealkoholický pivo. Holky zlatý boubelatý, vaše starosti bych nechtěla mít. Po běhu za vnoučaty mám taky žízeň jako Dáda, ale až mi bude 70, rozhodně chci být nejen vidět, ale hlavně slyšet, aby ti malí hajdaláčci poznali, že je malá babička blogerka ještě tady.

PS. Je léto, vůně lesa a borůvčí, předčí vše ... A mně vůbec nevadí, že technika nefunguje jak by měla, nic neuteče ani mně, ani vám. Krásné léto přeji!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jitka Štanclová | středa 13.7.2022 21:00 | karma článku: 24,15 | přečteno: 609x
  • Další články autora

Jitka Štanclová

Mami, jak jsi to dokázala?

12.5.2024 v 12:52 | Karma: 35,18

Jitka Štanclová

Smích jak rozsypané korálky

19.3.2024 v 20:48 | Karma: 21,74