UPS, to byl ale trapas….

Trapasy máme na každodenním pořádku.  Nejdříve je nám trapně, ale později je přeměníme na vtipné historky a vyprávíme je vesele přátelům. Jsou ale i takové, při kterých je nám ouvej ještě po letech a na které bychom raději zapomněli. Trapasy s velkým T.

Tři roky zpátky k nám do baru přišli dva kluci. Seděli na barových židličkách a povídali si se mnou o blbostech. Byli tu na víkend a tak chtěli vědět diskotéky a bary, kde můžou zakalit. Jeden pil Kubíčko , druhý si objednal Baileys s ledem. Na mou poznámku „Tady to je, pití pro pořádné chlapáky“ koukali divně, ale nic neříkali. A tak jsem jim dávala tipy, kde to stojí za to, kam mají jít, kde to žije a kde je mrtvo. Při odchodu jsem se s nimi loučila: „Díky kluci a zase přijďte.“ V tu chvíli se jeden otočil a říká: „Kluci?“ Pak zakroutil hlavou a odešel. Nevěnovala jsem tomu pozornost, mému muži jsem řekla, že byli nějací divní a uklízela prázdné skleničky. Během toho přišel náš kamarád a povídá mému muži: „Hele, že ta holka vypadala jako kluk? Šla na „Dámy“ a já jí málem řekl, že musí o dveře vedle,“ smál se a já málem omdlela, když mi to došlo. Pamatuji si, jak jsem chtěla vyběhnout ven a omluvit se, ale asi by to bylo horší než lepší. Nechala jsem to plavat, ale dodnes mě to trápí.

Jedna známá to měla poněkud horší. Vyprávěla mi, jak na jednom večírku jí její šéf představil svou ženu. Kamarádka chtěla být milá a zalíbit se. Podala jí ruku a konverzace nějak vázla. Po chvilce se zeptala: „Ááá, ani jste se mi nezmínil, že budete tatínek. V kolikátým měsíci jste? Už víte, co to bude?...“ A pod kulometem otázek hladila té plnoštíhlé ženě kulaté vypouklé bříško. Úsměv jí přešel, když na ní oba nevěřícně koukali a žena jí suše oznámila, že těhotná není. Těhotná byla žena jejího kolegy a ona to nějak popletla. Ale z toho se člověk už nevykecá.

Nedávno se stal nepříjemný trapas mé kolegyni v práci. V hotelu si u nás zarezervoval mladý pár wellness víkend a v sobotu večer jsme jim měli připravit romantický stůl s kyticí růží atd. Kluk chtěl totiž požádat svou milou o ruku. Po pětichodovém menu kolegyně nevydržela svou zvědavost a chtěla vidět prstýnek, který měla dívka na ruce. „Tak jste řekla ano, gratuluji.“ Usmívala se a prohlížela ruku s prstýnkem té ženy. Ta na ní nechápavě koukala a kluk jí oznámil, že se k tomu teprve chystal a že jí moc děkuje. Ten prstýnek totiž nebyl TEN prstýnek.

Nejhorší trapas však měla moje kamarádka. V Itálii se zamilovala do Itala, se kterým na konci dovolené strávila noc. Líbali se celí nažhavení na samotný akt a Ital začal líbat její „krasotinku“. Užívala si orální sex a najednou se stalo něco, z čeho má trauma dodnes. Bohatá večeře plná lahodného jídla udělala své a ona se mu hlasitě uprdla přímo do obličeje.

A to ani nemůžu psát o tom, jak jsem slepému pánovi podávala nápojový lístek, ať si přečte nabídku… 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Mirka Stajkova | sobota 22.3.2014 9:00 | karma článku: 17,51 | přečteno: 1364x
  • Další články autora

Mirka Stajkova

Chci prsa! Značka: Velká...

8.2.2015 v 3:35 | Karma: 36,48

Mirka Stajkova

Tati a jak se dělají miminka?

4.2.2015 v 10:08 | Karma: 22,95

Mirka Stajkova

Můj rok blogu na iDnes

29.1.2015 v 22:21 | Karma: 10,97

Mirka Stajkova

Bavorština podruhé

23.1.2015 v 11:19 | Karma: 25,76