Tam něco strašně smrdí...

…Přišli si na recepci stěžovat dva noví hosté. Něco jim neuvěřitelně zapáchá v pokoji....

     A tak recepční, když hosté odešli do sauny,  zavolala pokojskou, která nic smrdutého nenašla. I přesto celou uklizenou místnost znovu vypucovala a vydezinfikovala.  Za pár hodin hosté znovu stáli u recepce.

     „Přišli jsme ze sauny a znovu ten smrad,“ oznamují recepční, která jim odpovídala, že pokoj byl vyčištěn a nic tam nezapáchalo. Hosté však trvali na svém. S ujištěním, že to hned dají do pořádku, spokojení hosté s poukázkou zdarma na masáž, se odebrali pohýčkat si záda.

     To už v pokoji stál zástup uklízeček s desinfekcemi, košťaty a hadry v čele s jejich šéfovou. Prozkoumávaly každou část pokoje, šoupaly skříně a pečlivě uklízely. Nic se nenašlo a po hostech se na pár hodin slehla zem.

     Až do večera. Před recepcí se opět objevily jejich ustarané obličeje.

     „Vrátili jsme se z bazénu a ten smrad je tam zase. Musí tam být nějaká mrtvá myš nebo něco podobného,“ povídá chytře paní v župánku a pantoflíčkách.

A tak byl do „smradlavého“ pokojíčku zavolán údržbář, aby rozmontoval ventilaci a klimatizaci. Ten také po dlouhém bádání žádnou „spinkající“ myšku nenašel. Pokoj byl odstaven a vyvětrán, hosté "uklizení" do wellness. Po smradu ani stopy.

Druhý den ráno znovu ti samí hosté přešlapávali stydlivě u recepce.

     „To už není možné,“ povídá recepční. „Pokoj byl vyčištěn, vydezinfikován, všechno jsme odšoupali, odmontovali, vyvětrali, prohledali každičkou část a opravdu jsme nic nenašli. Jediné, co mohu pro vás udělat, je, vyměnit vám ten pokoj za jiný.“

     „Jéé, to nemusíte. My už jsme přišli na to, co to je! To smrděly naše pantofle…,“ přiznává se paní udivené recepční. Z domova si přivezli své papučky na doma a obouvali si do nich své mokré nebo zpocené nohy.

„…proto jsme to cítili jen, když jsme přišli z bazénu nebo sauny,“ smála se paní, jako kdyby se nic nestalo. Bez omluvy, jako by to byl ten největší vtip dne.

A to také byl. I my se smáli, když nám to recepční nevěřícně vyprávěla. A pak si položili otázku. Přiznali byste se po tom, co jste celý den otravovali, splašili skoro všechen personál, zdrželi na několik hodin uklízečky, které měly své práce nad hlavu, recepční, co se neustále omlouvala a pobíhala sem a tam, a šéfovou od které jste zdarma dostali poukázku na masáž a wellness? Já bych okamžitě vyhodila pantofle do koše (mimo hotel) a tajně se styděla celý pobyt...:-)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Mirka Stajkova | pátek 16.5.2014 13:31 | karma článku: 20,17 | přečteno: 2571x
  • Další články autora

Mirka Stajkova

Chci prsa! Značka: Velká...

8.2.2015 v 3:35 | Karma: 36,48

Mirka Stajkova

Tati a jak se dělají miminka?

4.2.2015 v 10:08 | Karma: 22,95

Mirka Stajkova

Můj rok blogu na iDnes

29.1.2015 v 22:21 | Karma: 10,97

Mirka Stajkova

Bavorština podruhé

23.1.2015 v 11:19 | Karma: 25,76