Pojďme si zazpívat...

     Vstanu krásně vyspalá a šťastná. Dnes je super den. Dostala jsem totiž menstruaci. Dám si sprchu a usmívám se na celý svět.  Pak mě napadne skvělá myšlenka. Proběhnu se po louce. Běžím, točím se dokola a květiny kolem mě létají. Ale za chvilku musím jít domů. Přijdou totiž holky a domluvily jsme se, že půjdeme ve svých pětadvaceti letech udělat módní přehlídku do obchoďáku. 

Co ale na sebe?

Sněhobílé bokovky a vysoké podpatky. Mám totiž vždy, když TO dostanu krásně ploché bříško. Paříme po pokoji, smějeme se jak šílené. Nebojte, nejsme na drogách. Máme jen hroznou radost z toho, že TO máme.

     Chytneme se za ruce a ve víru mini sukýnek, bokovek a podpatků vyrážíme do města. Celé rozdováděné kroutíme zadečkem, tancujeme a jsme moc rády, že menstruujeme.

     Na párty si vezmeme taxíka. Holky už jsou vevnitř a já si nemůžu sednout přeci na kraj. Všechny je přelezu, špulím zadeček, protože můžu blíž, blíž… S kamarádkami…Stoupnu si a prolezu střešním oknem a nemůžu si pomoct. Musím pořád tancovat. Ještě se vyfotíme, abychom měly památku na ten první červený den v měsíci a mohly se tak těšit na příští. Protože se cítíme tak bezpečně a šťastně!

      A dost blbostí bylo!

     Vstanu, nevyspalá a nasraná. Odšourám se ve vytahaném pyžamu do koupelny, kde slupnu tři růžové pilulky. Juknu na sebe do zrcadla. Na obličeji přibyly ke stávajícím pupínkům další kámoši a chce se mi brečet. Do nahřívací láhve napustím horkou vodu a jdu do obýváku s náladou pod bodem mrazu lehnout si na gauč. Teplou láhev položím na nafouklé břicho a čokoládu jím jak chleba. Zachumlám se pod deku a pustím televizi….

     ….“ Dneska jsme na výsluní, půjdeš s námi, to se ví….“

Asi se zabiju!

…..“Jsme na výsluní, záříme, jsme na výsluní, nic neskrýváme,…..“

 

    Omlouvám se, ale po shlédnutí reklam na vložky jsem prostě musela:-))

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Mirka Stajkova | čtvrtek 20.2.2014 15:41 | karma článku: 0 | přečteno: 49x
  • Další články autora

Mirka Stajkova

Chci prsa! Značka: Velká...

8.2.2015 v 3:35 | Karma: 36,48

Mirka Stajkova

Tati a jak se dělají miminka?

4.2.2015 v 10:08 | Karma: 22,95

Mirka Stajkova

Můj rok blogu na iDnes

29.1.2015 v 22:21 | Karma: 10,97

Mirka Stajkova

Bavorština podruhé

23.1.2015 v 11:19 | Karma: 25,76