Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Začněme si už konečně všichni vzájemně lhát, pravda je na "draka"!

      "Vola pravdou stejně nepřesvědčíš, z mistra  Jana Husa, který se za pravdu nechal upálit na hranici, si stejně dneska každý druhý dělá srandu, a poslanec, který by v parlamentu začal konat ve jménu pravdy, je okamžitě vodkecanej. A vystudovat si práva, se dá velice snadno a rychle i přes pošťáka"!

 

            Kdepak, moji milí! Se lží nejdál dojdeš!Pravda je pro kočku! Minulý týden, jdu takhle u nás na venkově polma procházkou k lesu, potkám ženu našeho fořta z nedaleké hájovny: "Pani nadlesní, bože můj, už jsem vás dlouho neviděl , jak to děláte, vy jste čím dál tím mladší a řekl bych i hezčí"! Pravil jsem k bodré ženě s úsměvem na tváři. Nadlesní Vránová se začervenala a začepejřila: "No, voni Šimánek, nejsou  taky zrovna dědek k zahození. Kdyby von chtěl, a dal se trochu do kopy, moh by udělat ještě nějaký to štěstí"! Zavrtěla zadnicí a pelášila ve svý "šedesátce" k vesnici, najednou jak mladice. "Krasavice inteligentní", pravil jsem pro sebe, dívajíc se za nadlesní Vránovou. "Což o to, baba má ještě "figuru", ale to ostatní..."! Za dva dny k nám přijel Vojta Vránů na motorce, že tatík posílá ten kančí hřbet na svíčkovou, co Vám před nedávnem slíbil v hospodě. Že jsem v hospodě s nadlesním mluvil o kančím hřbetu na svíčkovou? Jsem si nemohl za boha vzpomenout. Určitě je pravda, že jsem s fořtem hovořil o vánoční borovičce, že si pro ni zajdu na "Kraví vrh". "Jo, šmykni si ji Pepan, ale tam co jsou pod vysokým napětím, ty se stejně budou mýtit"! O kančím hřbetě učitě nepadlo ani slovo. Je sice pravdou, že jsme vypili nějakýho toho "myslivce", ale o "kňourovi" nic nevím!Jsem přesvědčen, že  lež se před babou Vránovou vyplácí. Ona Vránová, zlá ženská rozhodně není, to určitě ne! Ale aby byla pro fořta nějakou ozdobou, to se říci rozhodně nedá! Vrána s ní měl dlouho trápení, než se jakž tak usadila. Říkalo se, že nemohla vidět mužskej poklopec. Drábek, co stahoval v lese klády, prý před ní vylezl strachy i na strom. Baba snědá, vlasy černý jako uhel, frňák jako skobu a na něm silný brýle se sklama jak dna od jogurtů. Prý pochází někde od maďarských hranic, snad ze Žitnýho Ostrova, kde si jí Francek, jako její starej namluvil na vojně. Potkat babu večer v lese, tak by to s člověkem mohlo taky šlehnou, poněvadž by si myslel,  že je to jeho poslední hodinka a že pro něho právě přišel sám "Lucifer".  Její starej, jako nadlesní jí zakázal chodit do lesa, že mu plaší zvěř. Pak žijte v pravdě! Kdyby naši politici utrpěli náhle záchvat pominutí mysli, a začali mluvit pravdu svému "svěřenému" lidu, tak je s národem v tu ránu Amen! Ten kdo chce jít do politiky musí trénovat lhaní a zatloukání. Do politiky se nejde pomáhat lidu, ale pomoci si k majetku! Ono se mezi lidem obecným už taky říká: S poctivostí nejdál dojdeš, ale v půli cesty hlady pojdeš!  Jenom ve lži a v podvodě je cesta kupředu! Levá, nebo prává! To je fuk! Ono se sice říká, "že lež má krátké nohy," ale ruku na srce:"Stejně nejdál doskáče"! 

Máme nejlepší vládu v Evropě.Nejlepší a nejčestnější jsou politici levice. Proto volme všichni v nějakých snad příštích volbách, jedině s.Paroubka s.Rátha s. Filipa a další dobrý soudruhy. Náš národ se rozzáří štěstím. Našeho prezidenta nám závidí celý svět. Máme se dobře, protože jsme nesmírně pracovitý národ. Náš lid je dobrý! Nějaká ta drobná krádež, nebo v hospodě pár facek, to nepadá na váhu. Jak je všeobecně známo, máme také nejpracovitější minoritní (nejmenované) etnikum snědé pleti na planetě. Proto každé léto jezdí několik set či možná tisíc příslušníků tohoto etnika, na přednáškové turné po Kanadě, o "nových směrech" svého ekonomického zajištění, které u nás za ta dlouhá léta dovedlo k naprosté dokonalosti. Za takovou reprezentaci skutečně všichni ze srdce děkujeme! Ve sportu nikdo nepochybuje o našich ohromných úspěších. Fotbalisté mají dozajista našlápnuto v budoucnu na ty nevětší úspěchy. Závěrem se sluší ještě připomenout fakt, že bratři muslimové to  nemají v některých zemích Evropy jednoduché. Nechtěji jim všude dovolit postavit si "myšity" a věže zvané minarety. Až k nám přijdou, což nebude dokonalým řízením EU trvat zas tak dlouho, přivítejme je s otevřenou náručí!Že nám zakážou Vánoce, zavedou právo Šarija,ženský zahalej do "burky" t.j. hábit od hlavy až po paty a přes hubu jim dají mřížku.(U některých ženských to bude jedině dobře, včetně mojí báby!) Nebude to zase tak strašné. My jim v rámci internacionální spolupráce povolíme postavit si své modlitebny kde jen budou chtít, třeba na místě stávajících křesťanských kostelů. A ty kněžoury mužou bičovat od rána do večera, stejně jsou to samí vrazi a teroristi! Jak  říkají naši levicový přátelé! Ruku na srdce, stejně nám ty křesťani už dlouho lezou krkem!Islám nám zachrání katedrálu, kterou by nám stejně katolíci čmajzli, rozebrali a odvezli těm Američanům! Že nový svěží vítr do naší země prospěje našim lidem, je nad slunce jasné!Když se budeme muset pětkrát denně modlit zadkem vystrčeným na západ a hlavou mlátit o zem směrem k východu. Nebude to  to hotová senzace a ráj to na pohled? Jaké větší zadostiučinění by sme si mohli přát! "Se lží na věčné časy a nikdy jinak! Kdo nelže s každodenní pravidelností, ten jako kdyby nežil"!

                                                                                                                     Josef Šimánek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Josef Šimánek | středa 2.12.2009 9:29 | karma článku: 19,79 | přečteno: 1130x
  • Další články autora

Josef Šimánek

"Kde teče truňk,český panovník z bitvy neutíká"

Tak se nám zase státem dobře placený "Čuřil", předvedl v celé své kráse. Že mu musel v klenotní místnosti sám "velký satan Duka" dělat záchranu aby sebou neplácl o zem. A nenašlápl si na kamenné podlaze cestu do "předpeklí"!

10.5.2013 v 17:18 | Karma: 33,08 | Přečteno: 1847x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Prezidentská standarta pro Zemana:"Se lží nejdál dojdeš"!

Houby "pravda vítězí"!Aneb, kdo nelže a nekrade, je v této zemi totálně v prdeli: " A já Zeman jsem se díky vašim hlasům a vaší inteligencí, "moji drazí plebejci" prolhal až na hrad. Se svými rudými poradci Šloufkem, Dobytkem,slušovickým JéZéDákem Čubou a ruskými oligarchy, konečně ukážem, jak se má v českým chlívě vládnout"!Nejvyšší soud jasně potvrdil,že prezidentská kampaň levého občana Zemana, byla celá vylhaná a vážně poškodila jeho konkurenta pana Schwarzenberga. Ať je pan Schwarzenberg, jaký je, ale lživé napadání si nezasloužil!Rozhodnutí bylo vydáno 20.t.m. v tisku! Jako protest, se můj článek ponese v duchu pravdivého sarkasmu!

21.2.2013 v 9:40 | Karma: 30,60 | Přečteno: 1459x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Jardo Zavadile odstup, než provedeš ještě větší hovadinu!

Proč Ti tykám? Mám k tomu několik důvodů. Od roku devadesát jsem také pracoval v odborech, ale už v těch nerevolučních a v rámci podniku. Na Žižkov jsem na školení také jezdil, proto to tykání!Oproti Tobě jsem nikdy v KSČ nebyl!!! Otec byl politickým vězněm! Další důvod, oba dva jsme skoro vrstevníci(jsem od Tebe o málo mladší). Do práce v odborech jsem se zapojil až po roce devadesát! Před tím jsem byl bez mého svolení začleněn do ROH a platil jenom příspěvky! Na Vánoce jsem dostal pro děti kolekci!

24.9.2012 v 11:45 | Karma: 34,90 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Politika

Josef Šimánek

Kdo nekrade s námi, krade proti nám! Už máme svoji"Tymošenkovou"!

Rudooranžoví kostohryzci aneb "křišťáloví čisťáci" se po rozkrádačské "tsunami" ve vlastních řadách staví na nohy, a začínají opět kout pikle. Moc za každou cenu! Nejlepší moc je absolutní! Konec konců, dědičné odborníky na politické vraždy,popravy a koncentrační tábory mají mezi svými nejlepšími přáteli a kamarády. Pseudosocialistům nějaké krvavé šmouhy samozřejmě vůbec nevadí! Důležité bude, že nepřáteská "Parkanka", (mimo jiné nejméně kontroverzní poslanec v parlamentu)! poslouží jako akt pomsty, za dobrého soudruha Rátha a bude "viset"! Dobrej handl,kus za kus,česká politika, už jen hnus! Nezastávám se žádného politika, moc dobře vím co je to za sebranku. Ale případ Parkanová, se mě moc jako čistý nepozdává-je to můj osobní názor!

13.7.2012 v 9:59 | Karma: 16,71 | Přečteno: 1034x | Diskuse| Ostatní

Josef Šimánek

Ráthova ubohá "šmíra", na jeho IQ, jsem čekal daleko víc !

Náš "velký divadelník" sehrál ochotnické divadlo velmi nízké úrovně, vzhledem k jeho vzdělání. Bůh nás ochraňuj před takovými lékaři. S několika lékaři se osobně stýkám a jejich večerní telefonáty mě v mém názoru utvrdily.Čekal jsem od jeho projevu ve sněmovně daleko více, od člověka vysokoškolsky vdělaného. Pouze mě opět přesvědčil,že být vys.školsky vzdělán, neznamená být ještě k tomu inteligent. Konec konců být divadelníkem, tak k tomu má také daleko!Mám dojem,že tento pán předvedl svá rétorická cvičení velmi nízké úrovně, spíše na úrovni mírně opilého středoškoláka. Čekal jsem víc, ale byl jsem jeho obhajobou svého konání, velice zklamán. I kdybych chtěl jmenovanému nějak "fandit", tak si myslím,že jmenovaný pán je mírně duševně rozhozen a přestává se již trochu ovládat, což v minulosti zvládal bravurně. Škoda, pokud je to dobrý lékař,já nevím a nechci mu odborně škodit, na to si netroufám. Hodnotím pouze jeho zviditelněné vlastnosti. Uživil by se dobře, a lékařů zejména těch dobrých, je nám třeba jak "soli"!

6.6.2012 v 10:43 | Karma: 23,11 | Přečteno: 1103x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

U cesty našli mrtvého muže, leželo vedle něj kolo. Příčinu smrti určí pitva

3. června 2024  14:03

Tělo muže bez známek života našli v neděli lidé u cesty mezi Dolní Cerekví a osadou Hutě na...

Policisté kvůli útoku na ukrajinské dobrovolníky v Praze zadrželi čtyři cizince

3. června 2024  13:50

Policie zadržela na letišti čtyři cizince kvůli sobotnímu incidentu v Praze. Podle svědků rusky...

Lžete, jiskřilo v debatě. Referendum o euru chtěli Dostálová, Konečná a Mach

3. června 2024,  aktualizováno  13:31

Než Česko přijme euro, mělo by se podle Kláry Dostálové, která vede eurokandidátku ANO, Petra...

KOMENTÁŘ: Yemi by neměl být smutný, lepší zprávu dostat nemohl. Bude žít

3. června 2024

Premium Český tanečník Yemi A.D. se o víkendu dověděl, že nepoletí do vesmíru. Výprava japonského...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1301x
Dosud pracujicí,důchodce.Též obyčejný a prostý venkovský člověk.Snadno rozeznávající dobro od zla. Vždy bez politické příslušnosti.Politický náhled:Nelevicový. Spíše mírně pravicový.Ale se spravedlivým sociálním cítěním.Bez vysok.škol. vzdělání.

Seznam rubrik