Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

„Bývalý komunista je jako bývalý černoch“-největší pitomost století

Zároveň je to ovšem naprosto geniální protože navýsost úspěšný slogan, který velkou měrou přispěl k tomu, že o skutečnou totalitní komunistickou  mafii se dnes už prakticky nikdo nezajímá. Bývalí rudí mafiáni, opravdoví vládci totalitního Československa i dnešní ČR, tak můžou v klidu pokračovat v okrádání země, když část z nich se už ani neobtěžuje s nějakou ilegalitou.  Proč taky, když pro mladou generaci, pokud se tedy o to vůbec zajímá,  jsou dnes symbolem jakési totality či jisté nesvobody maximálně tak Kundera, Nohavica či Karel Srp se svou Jazzovou sekcí, což je asi ten největší paradox, když tento poměrně úzký výběr v poslední době významně rozšířil Andrej Babiš, a to tuplovaně, jako komunista i „estébák“.

To jen potvrzuje, že umění propagandy ovládají komunistické špičky i nadále skvěle, když se jim v roce 1989 podařilo hodit všechny komunisty i estébáky do jednoho pytle s tím, že jich bylo milion a půl či kolik, a tak se na totalitě podílela skoro každá rodina. Takže princip totální kolektivní viny, a proto se v tom už raději nevrtejme, když se na totalitě podíleli vlastně všichni až na Václava Havla.  Tohle pak rudí ideologové udržují už pomalu čtvrt století tak, že kdykoliv je možnost, tak se snaží zostudit nějakého tuctového komunistu. Také spousta našich blogerů, kteří byli v KSČ, by tyto ataky ve svých diskusích zřejmě nikdy nespočítala.

Systematické útoky na naprosto bezvýznamné bývalé členy KSČ či údajné estébáky jsou tak hlavní strategií dříve totalitních komunistických mafiánů,  kteří tak naprosto dokonale odlákali pozornost od svých zločinů, kdy nám vládla desítky let pod ochranou sovětských tanků jen hrstka rudých mafiánů. Místo aby byli důkladně a klidně i vazebně vyšetřeni třeba všichni komunističtí ministři vnitra, včetně JUDr. Lubomíra Štrougala, který byl kápem všech estébáků v letech 1961 – 65, a aktivně spoluvytvářel zločinnou totalitu ve vrcholných funkcích po celých 41 let, tak se neustále rozebírá to, jestli Babiš vykládal StB něco o fosfátech, či jestli mu opravdu doporučila vstup do KSČ maminka.

Tyto špičky rudé mafie se vůbec nestydí brát si dnes jako rukojmí všechny bývalé tuctové straníky, pochopitelně s tím úmyslem, aby se mezi nimi skryly. Nic na tom nemění ani pár teatrálních procesů s Grebeníčkem, Štěpánem či s Brožovou Polednovou. Takže vyčítání kvůli tomu, že někdo byl za totality v KSČ, by mělo být děláno vždy obezřetně. Vždyť i díky tomu mohla třeba spousta lékařů pomáhat zvyšovat úroveň našeho zdravotnictví. Vyčítat bychom to ovšem měli výhradně jen těm, kteří toho zneužívali ve svůj osobní prospěch, a přímo škodili druhým.

Svým způsobem se dá říct, že se Stalinem či později se sovětskými tanky v zádech se prostě někdo musel obětovat a do KSČ vstoupit, aby byli sovětští okupanti spokojeni, a republika tak mohla nějak fungovat. Ono se totiž mohlo docela dobře taky stát to, že kdyby tomu tak nebylo, tak u nás mohlo po roce 1948 klidně dojít i k masovému vraždění sovětského typu, protože zločinci jako Gottwald či Slánský by Stalina podpořili ve všem.

 Komunističtí ideologové byli vždy mistři v překrucování dějin, a jejich největším majstrštykem je bezesporu totální přepsání historie totalitního Československa v tom smyslu, že si za to může prakticky celý národ, a tak je zbytečné, nějak to vyšetřovat. Tyto rudé mafiánské móresy pak narostly do obludných rozměrů, čehož posledním důkazem je pak aktuální superrozkrádačka, kdy „ Resort zemědělství dostal půlmiliardovou sankci za „cinknuté“ IT zakázky.“ A je úplně jedno, jestli se na tom podílí stará rudá mafie, či už její noví učedníci.  Neboť všichni si s klidem Angličana mezi svými zlodějinami občas zakritizují totalitní režimy na Kubě či v KLDR, aniž by přitom hnuli brvou. Protože tím spíš se ztratí to,  že u nás pořád vládnou špičky rudé totality a jejich nový potěr. A národu se tak pořád lže, jako ostatně nepřetržitě už od února 1948.

 

S tématem souvisí i následující článek tohoto blogu, dokládající činnost  skutečných spolupracovníků StB –  tady

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Šesták | úterý 7.1.2014 9:33 | karma článku: 24,45 | přečteno: 1764x
  • Další články autora

Jan Šesták

Jak prezident Petr Pavel řešil své známky

"Moje vize byla nemít žádný portrét, nemít žádnou známku, a pokud možno se takhle nezviditelňovat." Dále na středeční tiskové konferenci pan prezident Pavel zmínil, že to není způsob prezentace, který by mu byl vlastní.

9.6.2023 v 10:38 | Karma: 15,38 | Přečteno: 541x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Rozhlas vykročil do další stovky naplno, stejně jako děkování za pozvání

Nejen náš rozhlas, ale podobně i televize či internetové podcasty jsou zaplaveny inflací děkování za pozvání. Zejména ve vysílání zpravodajských stanic, jakou je třeba Český rozhlas Plus, s krátkými vstupy expertů či politiků.

23.5.2023 v 11:23 | Karma: 9,78 | Přečteno: 251x | Diskuse| Média

Jan Šesták

Michael Kocáb si asi dovolil už hodně

Když na stanici ČRo Plus řekl: "Prezident s komunistickou minulostí? Plivnutí do tváře všem obětem komunistického režimu," a dodal: "Naprosto nepřijatelné a zklamání, že je tady 70 % voličů, kterým nevadí komunistická minulost."

26.1.2023 v 12:16 | Karma: 27,00 | Přečteno: 1711x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Danuše Nerudová naštěstí nepostoupila

Danuše Nerudová se ze začátku zcela vážně chlubila tím, že nemá jako jedna z mála žádnou komunistickou totalitní minulost. Stopla to až poté, když se stala terčem vtipů kvůli tomu, že byla za totáče teprve školačkou.

15.1.2023 v 18:40 | Karma: 31,99 | Přečteno: 1277x | Diskuse| Společnost

Jan Šesták

Ministerstvu zdravotnictví České republiky

Vážení pracovníci ministerstva zdravotnictví. Velmi pravděpodobně došlo v souvislosti s aktuálním nouzovým stavem ke dvěma pochybením ministerstva, které na různých úrovních buď řídíte, nebo kde máte různé funkce.

16.12.2021 v 0:35 | Karma: 20,45 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Přispěli straníci i známí miliardáři. Kdo dává politikům peníze na kampaň

16. května 2024

Premium Eurovolby se blíží a na sítích, v ulicích i debatách právě vrcholí boj o hlasy voličů. MF DNES se...

Honzu jsem neschovával, říká o partnerovi ředitel ČT Jan Souček

16. května 2024

Je brněnský patriot, ale když se stal generálním ředitelem České televize, musel se Jan Souček (49)...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Mluvit se bude o jednotě i Ukrajině. Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu

15. května 2024  22:42

Ruský prezident Vladimir Putin přiletěl do Číny na státní návštěvu. Sejde se mimo jiné se svým...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik