Noční vlci – z ostudy upletený kabát !

Kdo jsou vlastně ti Noční vlci? Já bych řekl, že jsou to ti správní, hrdí, vlastenečtí Rusi, kteří mají svůj názor, své vidění světa. Můžou ho mít jakýkoliv. Popravdě já ho neznám, neměl jsem příležitost jej od nich slyšet.  A znal bych ho rád. V demokraciích se přece netrestá za názory. Je to přesně naopak. Demokracie stojí a padá na názorech, je totiž jejich pupeční šňůrou! Co se ale stalo v případě oněch zmiňovaných Nočních vlků? Oni totiž udělali s tou nejen naší, ale i polskou a německou demokracií jen nic neříkající bramboračku :-)

A teď se na to podíváme z druhé strany. Co když to byl z ruské strany jen záměr a svým způsobem určitá lest na to, jak se podívat pod pokličku „těch našich pravých demokracií a hodnot“ ? Co se asi tak nyní bude dít v tom Rusku, naší propagandou tolik zkompromitovaných a nenáviděných Rusů ? No oni se budou jen smát a dokonce tak, až se za břicho popadat ! Mají totiž v ruce dnes silné a jasné argumenty, dost těžko vyvratitelné. Vždyť nejen my, ale i Poláci a Němci jsme se zachovali jako naprostí idioti ! Zabránili jsme vstupu možná nepohodlných lidí, ale lidí, kteří již jednou dostali vstupní víza. A když je už dostali, tak si je ty státy prověřily a my neshledali na nich nic špatného. Jinak by totiž ta víza nedostali! Jenže pak si někdo uvědomil, určitě Američané se spoustou jejich poskoků a vazalů, že se jim to tak úplně nehodí do krámu jejich propagandy, kterou nejen u nás vymývají mozky normálně uvažujícím lidem za hojné podpory politiků a většiny sdělovacích prostředků. A tak zazněl jednoduchý příkaz! Kdysi to bylo tak, že úkol zněl jasně: Nesmí projet nikdo s koženou brašnou na zádech. Dnes jsme ten příkaz poupravili a nesmí projet ani jeden motorkář s ruskou vlajkou!!

Oni ti Rusové jsou ohromný mor. Víte jaké úsilí stálo to, aby byli všichni občané nejen u nás správně naočkování protilátkami? Stálo to nejen spoustu času, ale i mnoho peněz. A co kdyby se ukázalo, že vakcíny nebudou účinné a u některých jedinců by nezabraly a oni by se mohli nakazit tím ruským morem?! Co by se pak asi tak mohlo dít? Tuto otázku nechám nezodpovězenou a otevřenou. Ať si na ni udělá klidně každý svéprávný člověk názor sám. Propaganda je určitě důležitá věc. Dokáže mnohé. Dokáže zatemnit mysl. I stokrát opakovaná lež vám natolik dokáže zatemnit mysl, že ji nakonec budete považovat za pravdu. Vše je účinné a někdy se to zdá být i neprůstřelné. Jenže jsou zde i možné jiskry něčeho, co dokáže z ničeho nic zažehnou plamínek a pak i požár, dokonce ohromný a zničující požár. A nedej Bože, aby se takovou jiskrou mohl stát i ten jeden či dva ruští motorkáři. To by byl dozajista ohromný průser ! Lidem by se zase mohli v hojném počtu zažehnout oči a mohlo by jim v hlavách dokonce začít svítat. A lidi by se začali ptát. Začali by si dávat dvě a dvě dohromady. A chtěli by i znát odpovědi. Tohle všechno by ten ruský „černý mor“ mohl způsobit. A tomu se musíme bránit a dokonce to nesmíme připustit. Je ohrožena naše demokracie! Nejen naše, vždyť si ji budujeme už 25 let a asi je ještě moc slabá a nemusela by to, holka jedna, přežít! A tak ty Rusáky raději nepustíme! Ok, tak nepustíme. Za blbce ale budeme my všichni ! A nedivme se potom, že se nám všem budou Rusové náramně smát. Budou se totiž smát právem. Sami jsme si upletli z hovna bič! Opravdu v této věci máme být na co pyšní? Z ostudy upletený kabát!

A tak alespoň já, jehož úsudek, myslím, není ovlivněn americkou a jinou propagandou, bych se chtěl touto cestou Nočním vlkům, alespoň za sebe, omluvit! Neschvaluji nic z toho, co tahle naše čím dál více zkoušená země proti vám podnikla. Je mě to moc líto a stydím se za rozhodnutí našich mocipánů a vlády! Velmi rád bych se dozvěděl vaše názory, ať jsou jakékoliv. Nejsem totiž rasista, abych odsoudil někoho jen proto, že má jinou barvu pleti, tedy ruskou. Nejsem typ člověka, který vás předem odsoudí! Já totiž lidi za jejich názory nesoudím!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Roman Mihola | středa 29.4.2015 16:52 | karma článku: 37,63 | přečteno: 1551x