Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kauza doktora Ratha v souvislosti s Nagyovou a justiční mafií (posuďte sami)

Začnu zdánlivě nesouvisející interpelací doktora Ratha z 27.10. 2011 na premiéra Nečase ohledně výše odměn, které pobírá vrchní ředitelka úřadu vlády, paní Nagyová. Interpelace probíhala takto. Rath řekl, že dostal znepokojivý dopis od zaměstnanců úřadu vlády, kde si stěžují na poměry, které zde panují a kde vše řídí paní Nagyová. Rath říká, že se dle nich zde jedná o nebývalé odměny v řádu statisíců. Premiér neodpověděl v zákonné lhůtě (tedy jednal protizákonně). Pak odpověděl zhruba takto. On to prý neví a jestli to chce znát, ať se zeptá vedoucího úřadu vlády. Nečas řekl, že ty informace nemá! (Výsměch od Nečase a lež z jeho strany). Rath řekl, že už tehdy, jako vedoucí sekretariátu na ministerstvu práce a sociálních věcí, když byl ministrem Nečas, pracovala tak mimořádně, že dostávala vyšší odměny než náměstci ministra! Dostávala statisíce, někdy i přes 500 tisíc korun měsíčně! Postoupila s ním i na úřad vlády. Prý řídí samotný úřad vlády a prý, možná, řídí i samotného premiéra. I zde dostává zcela mimořádné odměny, které jdou do statisíců i milionů. Prý asi dělá zcela mimořádné služby zvláštního charakteru, které mu žádný jiný pracovník nemůže poskytnout.  Na tuto interpelaci reaguje Stanjura a řekne něco v tom smyslu, že je to nesmysl a že příště se může někdo zeptat, kolik berou vaši příbuzní. Rath tohle zvedl a řekl, že je nehorázné aby se někdo ptal, kolik berou příbuzní a že je dobře, že nám Stanjura potvrdil, že Nečas je s Nagyovou v nějakém přátelském vztahu, tedy asi intimním, protože příbuzní nejsou. V životě by mě nenapadlo, že je Nagyová v příbuzenském nebo nějakém bližším vztahu s Nečasem. Chápu, že někteří máme své slabosti a občas nám ujedou nohy. Může se to stát i premiérovi a pak se z pracovnice vlády stane i příbuzná. Nečas ji rytířsky chrání, tedy z chlapského hlediska je to i pochopitelné. Kdyby mě premiér napsal, že Nagyová je jeho přítelkyně, asi bych se neptal, asi bych se nad tím pozastavil. Říkal bych si, že i pan premiér má právo na své dny a nemusí mít vše pod kontrolou, je taky jen člověk. Ale on se v odpovědi tváří, že s Nagyovou nemá nic společného, že by další pokrytectví a póza?!

A teď si dovolím spekulovat a fabulovat. Ale vše bude podpořeno logikou věci a klidně se tohle mohlo stát. Minimálně to nikdo vyloučit nemůže. Já znám ženu, která je zatlačená k tomu, že bude odhodlána ke všemu. Jisté přísloví nám říká, že máme za vším hledat ženu. Ona tuhle interpelaci zcela jistě viděla. Určitě se s Nečasem na toto téma i musela bavit! Dnes již o Nagyové toho víme dost, skoro všechno. A já tvrdím, že to byla Nagyová, která rozpoutala samotnou kauzu Ratha. Měla důvod i motiv. Jednak nechtěla nic prozrazovat o svých odměnách, ale spouštěcím mechanizmem byl právě vztah s Nečasem. Tahle carevna, jak ji už známe, nemohla dopustit, aby se všichni v republice dozvěděli, že je milenkou Nečase! Vždy to oba dva vehementně popírali a teď to bylo na spadnutí, že se to provalí. To by je oba zkompromitovalo a tomu se muselo  zabránit, nehledě na důsledky, za jakoukoliv cenu. A tak dala Nečasovi nůž na krk! Prostě zařídí, aby se Ratha jednou provždy zbavili. Nečas to nějak vymyslí a někdo provede černou práci, třeba Kubice. Už se osvědčil! Vše má logiku a pravděpodobnost tohoto je velmi vysoká! Takže Nečas začal se svou partou připravovat kauzu Ratha. Nevěříte? Já tomu věřím! Půl roku se vše připravovalo a 14.5.2012 je Rath zadržen. 5.6.2012 je vydán sněmovnou během pár minut dle rozhodnutí Němcové v nočních hodinách. Je obviněn pro přijetí 7 milionů úplatku za zmanipulované výběrové řízení na rekonstrukci zámku Buštěhrad. Policejní orgán měl 90 dnů k provedení vyšetřovacích důkazů a oni nepředložili nic, co by tomu nasvědčovalo. Vyšetřovatelé ale argumentovali, že mají dostatek důkazů pro jeho usvědčení z půlroční práce v předpřípravném řízení. Proč tedy nebyl Rath předán soudu?! Místo došetření této kauzy a předání soudu, policie sněmovnu žádá o souhlas se stíháním Ratha, tentokrát v jiné kauze, a to nemocnice. V žádosti se píše o „rozšíření obvinění“ nakonec Rath ve vězení zůstává plných 18 náct měsíců.

Přiblížím vám tuto kauzu pohledem doktora Ratha. Je to velmi zajímavé a posuďte sami, kolik nejrůznějších nestandardních věcí v této kauze proběhlo. Použiji jeho slova ze slyšení ve sněmovně ze dne 7.9.2012.

Už nejsem vozen Kubiceho pancer division mitte, ale jen normálně skupinou, která nevozí nebezpečné teroristy a masové vrahy, ale pouze obyčejné vrahy, jako jsem já. Takže za 4 měsíce (tzv. koluzní vazba) jsem udělal posun. Předtím mě doprovázeli s kuklami, v neprůstřelných vestách, samopaly, vrtulníky a scházela jen ponorka, protože tu plukovník Kubice ve výbavě nemá!

Nikomu jsem neublížil, nikoho neohrožuji a škoda žádná nevznikla a ani vzniknout nemohla. Přesto jsem vězněm této vlády! V Číně také vězní disidenty, že nezaplatili daně. Nemá to tedy s politikou nic společného, že?  Timošenková taktéž. Tedy vláda má na programu likvidaci nepohodlného, protivného, opozičního politika. Nestandardní postup policie: Důvodem vydání Ratha jsou výpisy z odposlechů policie, které má k dispozici od února. Žádný úkon navíc, proč tedy až nyní? Proč tam nedala ještě kauzu Buštěhrad? Vysvětlení je dvojí. 1) Standardní postup Kubiceho – x měsíců se shání a vytahuje se to, co se hodí, pár dní před volbami, jinak by to použili dříve! 2) Po čtyřech měsících pátrání, kdy jsem byl držen jako muž se železnou maskou a pomalu nemohl promluvit ani s vězeňskou službou, je výsledkem, že vše, z čeho mě viní policie, v kauze Buštěhrad, se ukazuje, že je úplně jinak. Policie nemluvila pravdu! Dodala sem materiál, kde jsou nepravdivé údaje. To je dnes již z vyšetřování evidentní..

Kdo to vše začal? Kubiceho policista, nyní soukromý detektiv, jede z Kladna do Brna podat trestní oznámení bez jediného důkazu, čili říká, co někde slyšel. Přijme ho první náměstek Nejvyššího státního zastupitelství (člověk ministra Pospíšila, který si obsadil pozice v justici svými lidmi). Sepíší spolu trestní oznámení. Tento oznamovatel nebyl doposud vyslechnut policií!!  Ale bylo to tak uděláno, aby nedostal celou řadu otázek. A protože jde o policejního nastrčence, tak by se mu těžko říkalo, toto mě dal někdo od Kubiceho, abych to takto řekl (nakonec i Salačová ve výpovědích sama řekla policii, jestli takto je to už správně). Ochota náměstka pokračuje. Předává to Bradáčové (poradkyně ministra Pospíšila). Ta to dostane do Ústí, ačkoliv s tím nemá vůbec nic společného a rozjíždí se celá série podivností. Okamžitě povoleny neuvěřitelné odposlechy – všude, které nemají v novodobé historii obdobu, to se ještě nikdy nestalo. To dělala naposledy Stb. Všechno je povolováno okamžitě, tedy na druhý den. Vše bez jediného věcného důkazu! Celé vyšetřování dostává na starost detektiv Vincenc z protikorupčního, který je v úzkém přátelském vztahu s Bradáčovou.  Parta kamarádů a známých si řeší svou kauzu. Rath před třemi měsíci řekl, že je přesvědčen, že to byl určitý obchod – když uděláš Ratha, dostaneš jako odměnu pozici na Vrchním státním zastupitelství, což se stalo.  Ratha zničili a odměna byla vyplacena. Všichni jsou spokojeni. Takto funguje vyšetřování v ČR. Kdo jiný z nepohodlných lidí měl nějaké odposlouchávání? Nikdo. Rathem to začalo a skončilo. Rath říká, že je zvědav, zda-li se to v dalších kauzách objeví (historie mu dává za pravdu, že ne). Kubicemu a jeho mafiánské chobotnici se to hodilo a líbilo. Skupina to celé ovlivňuje i nadále.  Bradáčovou už známe, současně poradkyní Pospíšila je i paní Kasíková, místopředsedkyně Krajského středočeského soudu a její manžel je dokonce náměstkem ministra spravedlnosti. Tak se pak domožte v této zemi spravedlivého  rozhodování! A právě tento Krajský soud řekl, že hrozí, že budu páchat trestnou činnost ... Navíc hrozí i útěk, vždyť se na mě podívejte, s rodinou zakořeněný v ČR jsem typický útěkář a určitě se stanu celoživotním štvancem. Rath říká, že si počká, až jednou se ta pravda ukáže a pak bude vědět, kdo tuhle lumpárnu spáchal. Proto nikdy neuteče!

Kauza Buštěhrad – Rath ukazuje znalecký posudek. Nejdůležitější je vlastní ohodnocení. Dle znalce je součet prací a materiálů v souladu se standardem a tedy i obvyklými cenami. Tedy projekt nebyl předražen. Policie za celý rok, kdy tvrdí, že to bylo předražené, si nebyla schopna zadat znalecký posudek.  Tento posudek vyvrací slova policie, vše bylo jinak! Svědci jasně řekli, jak to bylo. Policie lže! Rath říká, že celý projekt nijak neovlivňoval. Projekt nebyl ani schválen Regionálním operačním programem, tedy nešla na něj ani koruna, tedy do realizace. Tedy nemohla vzniknout škoda.  A já jsem stále ve vězení! Máte tady posudky, které říkají, že nákupem jistých letadel vznikla škoda 450 milionů, máte tady spoustu dalších příběhů, které říkají, že vznikla škoda v řádech stovek milionů a ani moc se neděje! Tady škoda nevznikla a 7 lidí je ve vězení. Tak funguje Kubiceho chobotnice.  Rath dále říká, že díky nastaveným procesům ušetřili na kraji 600 milionů korun. Když vyhodíte spoustu milionů za předražená letadla, tak se nic moc neděje. A když ušetříte peníze, tak vás v této zemi zavřou do vězení. Policie navíc tvrdí, že při výběru realizátora šlo o losování (podvodné). Není to pravda, tvrdí to posudek. Bylo výběrové řízení se všemi kde jediným kritériem byla nejnižší cena. A svědci to potvrdili. Za co jsem tedy měl uplácet či brát úplatky?! Hraje se tu zvláštní a bohužel profesionální policejní hra. Když se do toho obují ti správní lidé, tak můžete zde dělat cokoliv. Zabaví či zamrazí vám váš majetek, aniž by pro to měli důvod. Dokonce i majetek, který vám ani nepatří, který ani nemůže pocházet z žádné trestné činnosti, protože ho třeba má váš otec více než 15 let.  To vše může udělat policie v této zemi, jenom když chce! Ona někdy chce a někdy se vymlouvá na špatné zákony.

Znalecký posudek k daktyloskopii.  Policie ho má. Žádné otisky Ratha ani na krabici ani na penězích. Nejsou tam žádné otisky ani Pancové. V odposleších je, že já i Pancová všechny ty peníze přepočítáváme, všechno co se psalo v médiích, jako zaručené informace ...Jak tedy jsem ty peníze přebíral a přepočítával?! Nejsou tam ani otisky lidí ze stavebních firem, kteří ten úplatek měli přinést!  V odposleších jsou pasáže, které si vůbec nevybavuji. Nevím, jak to policie dělá?! Kdo zaručí, že v dnešní době se ty odposlechy nedají zmanipulovat??

Nemocnice: Výběrové řízení vypisovaly akciovky nemocnice, ne kraj. Na kraj to přišlo hotové v mašličkách. Tedy otevřené výběrové řízení s důrazem na cenu. Co jsem zde mohl manipulovat? Nic. Zase údajné výpisy z údajných odposlechů, které mají něco dokazovat. Opět je to hodně divné.

Další zástupné důvody: Uteču!  Vězení slouží k tomu, aby mě zdeptali a zlomili a se mnou i těch 7 dalších. Salačová se po měsíci zhroutila. Díky našim metodám ve vězení. Vazba ji zlomila, sebeobvinila se a obvinila i některé další. Já to lidsky chápu. Rath říká, že ji k tomu policie jednoduše donutila.

Nyní ke Kubicemu. Má velmi luxusní vilu. Asi mu to plat policejního plukovníka dovolí. A jeho syn má vilu hned vedle.  A nikoho  to nezajímá.  Proto prosím novináře, ať tam jedou a ptají se, jak na to vydělali. Kalousek do té obce poslal potichu, aby to nikdo nevěděl, 20 milionů peněz, aby zamázl dluh, který ta obec má.

Unikají celé části živého spisu, což může dělat velké problémy a je to nezákonné. Kdo to řeší? Nikdo. Státní zástupce řekne, že je zděšen. Ale možná je to obchod, policie si jen přivydělává...

Ač jsem nic neudělal, nikomu neublížil, žádná škoda nevznikla, tak už jen zato, jak myslím a co říkám, je potřeba si na mě smlsnout. Nejlépe dát mě roubík, abych neznepokojoval, nekritizoval, ... Já už bojuji jen o svoji čest! Já to vězení vydržím dál. 

Podstatnou většinu toho, co zde píši, najdete zde:

www.youtube.com/watch?v=A8IDMOopOjk  

www.youtube.com/watch?v=Cq3wUXZDGlI

Autor: Roman Mihola | neděle 12.4.2015 21:15 | karma článku: 28,91 | přečteno: 1848x
  • Další články autora

Roman Mihola

Noční vlci – z ostudy upletený kabát !

Kdo jsou vlastně ti Noční vlci? Já bych řekl, že jsou to ti správní, hrdí, vlastenečtí Rusi, kteří mají svůj názor, své vidění světa. Můžou ho mít jakýkoliv. Popravdě já ho neznám, neměl jsem příležitost jej od nich slyšet. A znal bych ho rád. V demokraciích se přece netrestá za názory. Je to přesně naopak. Demokracie stojí a padá na názorech, je totiž jejich pupeční šňůrou! Co se ale stalo v případě oněch zmiňovaných Nočních vlků? Oni totiž udělali s tou nejen naší, ale i polskou a německou demokracií jen nic neříkající bramboračku :-)

29.4.2015 v 16:52 | Karma: 37,63 | Přečteno: 1551x | Diskuse| Ostatní

Roman Mihola

MS v hokeji z pohledu našich nejlepších hráčů

Chtěl bych zde rozebrat jednu dost divnou a neobvyklou věc. Nejsem si jist, zda jsem to vypozoroval jen já, ale něco tady nehraje. Chtěl bych se zmínit o tom, kdo z českých hráčů bude hrát na MS v hokeji v Praze a Ostravě, které, zanedlouhlo, propukne. Jeho oficiální start je naplánován na 1.5.2015. Asi mě všichni dáte za pravdu, že tohoto velmi prestižního hokejového turnaje by se měli zúčastnit ti nejlepší naši hráči. Mě teď nejde o to, abych usuzoval, kteří to jsou a kteří si to zaslouží. Na to tady máme dost expertů a ještě více fanoušků, kteří se budou předhánět v tom, kdo to má určitě být.

23.4.2015 v 16:58 | Karma: 10,69 | Přečteno: 531x | Diskuse| Sport

Roman Mihola

Fiala z ods je pokrytec, demagog a lhář, nebývalý ...

Včera po delší době jsem se podíval na diskuzi mezi premierem Sobotkou a Fialou z ods. Tento přestudovaný pán ověšený tituly před i ze jménem by měl být trochu uznalý, měl by umět přemýšlet, vidět situaci na pozadí faktů a měl by umět korektně argumentovat. Nevím, jestli to umí či ne, ale včerejší pořad Moravce ho usvědčil z těžké demagogie, pokrytectví a lží. Tento pán a já se ho nebojím nazvat naprostým chudákem a blbem, se v hodinovém pořadu dopustil deseti lží !! Přiblížím vám dění v této debatě a udělejte si všichni obrázek sami, co je Fiala za člověka! (Jen pro upřesnění, Moravec se do něj ani jednou pořádně neopřel a prakticky nic v jeho argumentaci mu nevytkl, prostě má, obecně, pravičáky rád).

20.4.2015 v 17:27 | Karma: 31,18 | Přečteno: 1570x | Diskuse| Politika

Roman Mihola

Mohou soudci Nejvyššího soudu lhát?! Neměli by se oni omlouvat?!

Neměli by oni platit odškodnění?! Když vše způsobili ... Kauza pánů Šnajdra, Tluchoře a Fuksy je nám všem všeobecně známá. Také je nám známo, že před soudem jsem si všichni rovni a každému se měří stejným metrem, či ono Nečasem vylhané – padni komu padni. Kalousek nám tvrdil, jací jsou tito pánové odborníci a experti (asi na všechno), že je posadí do dozorčích rad skoro každého státního podniku ... Já si myslím, že jsou to lotři, podvodníci a experti na machinace, tunelování, rozkrádání a další lumpárny. A nebýt soudců z Nejvyššího soudu v Praze, tak, možná, byli odsouzeni jako příjemci úplatků!

14.4.2015 v 17:00 | Karma: 24,54 | Přečteno: 587x | Diskuse| Ostatní

Roman Mihola

Vyhraje Tomáš Berdych Australian Open?

Věřím, že Tomáš má zcela reálnou šanci uspět ve finále tohoto jednoho z nejprestižnějších Grand Slamových turnajů. Jistě, musí se tam nejdříve probojovat. Po zhlédnutí jeho nynějšího čtvrtfinálového boje s Nadalem jsem přesvědčen o tom, že Berdych hraje svůj vůbec nejlepší tenis, jaký kdy předváděl. Spolupráce s jeho novým trenérem ho posunula zase o nějaký stupínek výše. Oplývá dostatečným sebevědomím a jeho jednoznačná výhra nad Nadalem mu do žil vlije novou dravou krev! Po tom, co jsem zhlédnul tento úchvatný zápas, mohu konstatovat následující. Berdycha vždy zdobil perfektní forhend, hlavně křižně hraný. Také servis měl skvělé parametry, hlavně první a tehdy, když vycházelo jeho procento úspěšnosti. K jeho slabinám vždy patřil bekhend. Tento typ úderu sice Tomáš zvládá, ale jeho úroveň mu dříve stačila tak maximálně k tomu, aby udržel výměnu a čekal na jiné možnosti. V žádném případě mu nedovoloval získávat body, neboť tento typ úderu mu k srdci nikdy nepřirostl a jeho variantu po čáře Tomáš používal jen sporadicky. Pohyb na kurtu byl průměrný a čtení hry také.

27.1.2015 v 17:00 | Karma: 24,96 | Přečteno: 2710x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3568x
Jsem člověk, který se na věci a činy dokáže dívat nejrůznějšími způsoby, z mnoha úhlů pohledu a dovede je vidět i v kontextu nejrůznějších událostí. Mám rád sport, historii, umění i nesouhlasné názory. Nemám patent na rozum ani vidění světa, ale mám svůj názor, který se snažím podepřít argumenty či fakty. Živobytím jsem obchodník

Seznam rubrik