Děti a sex

Toho dne se moje osmiletá dcera Marjánka tvářila od rána jako bubák. Na moje otázky odpovídala jednoslabičně a jediný z rodiny, s kým byla ochotna se bavit, byl její (jindy nenáviděný) bratr Pepík. Marně jsem přemýšlela, co jsme jí s mužem provedli, že nás trestá tichou domácností. Až to někdy po obědě přišlo: "Mami, já s váma chci taky dělat ten sex," vyhrkla naštvaně. "Už se při tom v pokoji nezamykejte!"

Zůstali jsme s jejím otcem jako opaření.

"Sex, sex, sééx," pokřikoval nadšeně synek do té doby naplno ponořený do vytváření hromadné nehody angličáků na koberci.

"To musí mít od holek ze školy nebo z televize," uvažovala jsem nahlas při pátrání po tom, kde naše školačka přišla k touze po skupinovém incestu.

„Mami, prosimtě, nebuď trapná,“ obrátila dcera oči v sloup. Trapná byla ale ona. Co to je proboha za nápady! Tohle já bych našim teda v životě neřekla...

"Ale Mařenko, jak jsi na to prosím tě přišla?," rozhodla se hlava rodiny bez okolků přijít necudné záležitosti na kloub. "Sex je přece jen pro velké lidi, kteří se mají rádi," začal muž zeširoka a já už se těšila na přednášku o motýlcích a květinkách.

"Jenže to, tati, není fér," zvolala rozhořčeně Marjánka. "Proč se mám s Pepou v sobotu celé dopoledne dívat na trapnou Mašinku Tomáše, když by se moh koukat klidně sám a já bych s váma zatím v ložnici mohla dělat ten sex. Vždyť mě máte taky rádi, nebo ne?" Výhružně zvýšila hlas.

"Náhodou já vim, co tam děláte," spustila, když už byla v ráži. "Ležíte v posteli a dáváte si pusu. A dětem se přece taky dává pusa! Tak mi řekněte, co je na tom pro dospělý..."

"Pusu, pusu," radostně zavýskl tříletý Pepa. "Já Malusku taky miluju."

Sestra si ho ale ostentativně nevšímala a s rukama vbok si měřila své sobecké rodiče v očekávání, jak z té šlamastyky vybruslí. Jenže my neměli slov. Otec zapomněl na motýlky a květinky a vyprsknul v zastydle pubertální smích. Já na tom nebyla o moc líp.

"Ty dospělý jsou fakt trapný," zamračila se naše prvorozená uraženě. "A co teda vážně nevim, proč s tim sexem tolik nadělaj!" Otočila se na podpatku a šla dál trucovat do svého pokojíčku...

Autor: Blog Ona | úterý 12.4.2011 14:00 | karma článku: 0 | přečteno: 70x
  • Další články autora

Blog Ona

Smolná Bílá sobota

20.4.2014 v 1:00 | Karma: 5,46

Blog Ona

Víkend jako vyšitý

15.10.2013 v 15:51 | Karma: 0

Blog Ona

Náš Pepík patlá

25.9.2013 v 11:50 | Karma: 3,32