Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Spor horňáků s dolňáky nevyřeší ani Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku.

Už na vás někdo vyštěkl, řekni mi, jestli se ti víc líbí prsa nebo zadek, a já ti řeknu jaký jsi? Nedá se nic dělat. Příkopy se už rozevírají i mezi horňáky a dolňáky.

Vůbec nepřeháním. Už dokonce existují vědecké výzkumy, které zkoumají příčiny preferencí horňáků a dolňáků ze všech stran. Podle nich muži preferující malá prsa mají sklony k exhibicionismu a ke kouření. Podle všeho je tedy náš současný předseda Senátu, který kouří opravdu hodně, sice horňák, ale velmi netypický, neboť je spíše na švestičky od Hujera /tedy spíše od Hujerové/ a ne na dýně nebo melouny. Podle vědců většina mužů z bohatých rodin dává přednost malým prsům, jež se považují za ztělesnění ideálu krásy. Vědci nevylučují, že tito elitáři jsou indoktrinováni módním světem, v němž jsou za krásné považovány vysoké, štíhlé postavy s malými ňadry. Politicky lze zařadit tuto podskupinu horňáků mezi městské liberály, sluníčkáře a zbohatlé ekoteroristy. Pak jsou tu však mnohem početnější „lidoví“ horňáci upřednostňující bujné poprsí, které upoutává všeobecnou pozornost. „Lidoví“ horňáci jsou sami rádi středem pozornosti, k čemuž jim prsatá partnerka výrazně dopomáhá. Rakouský magazín Kosmo zveřejnil výsledky experimentu, kterého se zúčastnilo 266 mužů různého sociálního statusu. Zjistilo se, že sociálně slabší muži výrazně preferují velké poprsí. Výsledky však mohly být ovlivněny dalším zjištěním, podle něhož jiné preference má hladový muž a jiné muž sytý. Asi bude dost pravdy na rčení, že sytý hladovému nevěří. Hladoví byli doslova fascinováni bujným poprsím, kdežto najedení upřednostňovali ženy s menšími prsy.

A teď k dolňákům. Podle vědců obliba ženského zadku souvisí s touhou po pořádku. Z politologického hlediska by se dalo usuzovat, že milovníci ženských zadků upřednostňují „vládu pevné ruky“. Na druhé straně dolňáci často pracují v hospodářství, vedou strukturovaný život a přejí si hlavně úspěch.

Dolňáctví a horňáctví má však i svůj globální přesah a může být i jedním ze znaků střetu civilizací. Z průzkumu pornografických webů vyplývá, že v Africe, Jižní Americe /kromě převážně „bílé“ Argentiny/ a Blízkém východě vládnou dolňáci, kdežto v Asii a téměř v celé Evropě ovládají muže ženská prsa. Z tohoto pohledu se dá uprchlická krize v Evropě a USA charakterizovat jako příval jižních dolňáků do zatím převážně prsaté horňácké euroatlantické civilizace.

Z výše uvedených výzkumů je zřejmé, že si horňák s dolňákem rozhodně vzájemně nesednou, neboť je názorově rozděluje skoro všechno. Proto je dobré podle některých rysů chování rozpoznat, zda máte co do činění s horňákem nebo dolňákem. Lépe rozezná dolňáka od horňáka samozřejmě žena. Troufl bych si říci, že hlavně horňáctví odhalí hned v první vteřině. Muž bude potřebovat k odhalení trochu detektivního talentu, ale zvládne to také.

Horňák se při setkání se ženou zpravidla nedokáže „na první dobrou“ podívat do jejích očí. Výstřih přilepí jeho pohled na prsa jako mucholapka mouchu. Dolňák svým pohledem útočí spíše zákeřně zezadu. I on se okamžitě lapí na pěkně tvarované pozadí a dlouhé nohy, ale bez zpětného zrcátka tak snadno odhalen nebude. Tzv. „třetí“ pozorovatel však bude mít okamžitě jasno.

Všechno nasvědčuje tomu, že spory a nedorozumění mezi ortodoxními maloprsaři , velkoprsaři , malozadečkáři a velkozadkaři se budou stále více vyhrocovat. Všechny tyto kategorie a podkategorie nakonec skončí v sociálních bublinách, v nichž se budou i za přispění sociálních sítí radikalizovat. Ještě hůře dopadnou ženy. Vůbec si nedovedu představit městskou liberální demokratku s velkými ňadry, jež silou bájné magnetické hory budou přitahovat hladového muže s nízkým sociálním statusem anebo prdelatou členku SPD T. Okamury, jejíž zadek bude vábit především migranty z Blízkého východu.

Existuje nějaké řešení? Jedno ano. Nevěřit vědátorům , co ten výzkum uskutečnili. Já osobně jsem v tomto směru politicky nevyhraněný. Mně se pěkná žena líbí jako celek a takových nás bude většina.

Autor: Vilém Ravek | pátek 25.1.2019 17:31 | karma článku: 19,57 | přečteno: 710x
  • Další články autora

Vilém Ravek

Vzpomínky na léto 1995.

Prý, kdo si pamatuje na devadesátky, tak ten je neprožil. Jsou však výjimky. Například vzpomínky na dva horké letní červencové týdny v roce 1995.

8.1.2024 v 19:22 | Karma: 21,28 | Přečteno: 551x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Navigaci, archiv a bankovnictví k tomu – to vše mám ve svém telefonu

Smartfóni tak jako ženy, pinem bejvaj uzamčený. Pokud smartfón klíč svůj nedá, budu volat běda, běda.

11.12.2023 v 14:33 | Karma: 17,79 | Přečteno: 340x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Ve StarDance se ještě nedotancovalo, ale koblihy se už dopekly

Jelikož už delší dobu prudce stoupá obliba kuchařů a cukrářů, bylo jen otázkou času, kdy se objeví na parketu StarDance nějaký obzvláště oblíbený kuchař či cukrář.

3.12.2023 v 18:19 | Karma: 22,03 | Přečteno: 620x | Diskuse| Společnost

Vilém Ravek

Chlapečku, nejdřív přežij Satanáše, pak si užij Mikuláše.

Už se zase blíží Mikuláš, milé děti a hlavně rodiče. Čertů vylézajících kdesi ze skalních dutin a starých opuštěných sklepů bude přebytek, ale dětských psychologů nedostatek. Ještě si to rozmyslete.

24.11.2023 v 17:49 | Karma: 16,54 | Přečteno: 233x | Diskuse| Poezie a próza

Vilém Ravek

Efekt šeptající galerie

Vzdálenost mezi srncem a srnou je zpočátku velká. Pak srna zvolní svůj spěch a srnec se začne přibližovat. Nakonec se srna zastaví a dovolí srnci spojení / náhodně odposlechnuto na mysliveckém bále /.

5.11.2023 v 18:07 | Karma: 13,90 | Přečteno: 266x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Při přestřelce s hledaným mužem v USA zemřeli čtyři policisté

30. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  9:44

Životy čtyř policistů si vyžádala přestřelka s hledaným mužem, která se odehrála v pondělí v...

USA začaly u Gazy se stavbou mola, Pentagon bude stát přes sedm miliard

30. dubna 2024  9:42

Americká armáda zveřejnila fotografie, které ukazují výstavbu provizorního mola pro námořní...

Univerzita začala s podmínečným vylučováním studentů, kteří neukončili protesty

30. dubna 2024  8:35

Kolumbijská univerzita v New York City začala s podmíněným vylučováním studentů, kteří do...

Vedení TOP 09 jedná o ministrovi. Dorazil Tuleja, pozice ve vládě ho zajímá

30. dubna 2024  6:02,  aktualizováno  8:04

Vedení TOP 09 rozhoduje o kandidátovi na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Helenu...

  • Počet článků 284
  • Celková karma 25,02
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik