Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy mne bavíte, Viléme! Tak doháním dluh, že krom karmování jsem Vám to asi doposud nedal sdostatek vědět.

Navíc jste mně ušetřil čas, když mne přečtení tohoto Vašeho blogiska ubezpečilo, že sledování Stardance mohu vynechávat i nadále.

Podobně ostatně už déledobě vynechávám i Masterchefa. Mimo jiné i proto, že při sledování jsem dostával nepřekonatelný pocit hladu, a musel odejít do kuchyně něco si spatlat (samozřejmě s kvalitami mástršéfovskými naprosto nesrovnatelného). – Takže nakonec jsem pořad pořádně neviděl, a navíc byl ještě přežraný. Takže v tom čase třeba radši něco čmářu.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Vladimíre. Já Vás také pravidelně karmuji, ale občas cítím nutkání vystoupit z anonymity a přidat alespoň smějícího se panďuláka

1 0
možnosti
MV
Foto

to je zase krása, takový (pro mě) plnohodnotný článek👌, vzácný pane Ravku.

Zmiňovaný pořad mi letos už nějak přestal chutnat hlavně proto, že tanec je v něm divákům přednášen jako výsledek pekelné dřiny ve spojení s dokonalým kšeftem, a k tomu onen cukrář byl poslední kapkou do mého poháru trpělivosti. Jsem pro mainstream už tradičně neukázněná, takže mě na parketě neraduje místo přirozené radosti vyzařující z ladných lidských těl pohyb hromotluckého břicha, které prý peče. Ale když mi něco nechutná, prostě klidně to jen nejím, případně odcházím, to platí i pro TV.

Čili jsem nadšená, když jsem se teď od Vás dozvěděla, že "ho vyřadili" a snažím se věřit, že se nestrhne nějaká "divácká mela", že by "lidé" chtěli pekaře na parket zpátky.

V tichosti a vděčně se raduji, že ten krutý mráz na zasněžených pláních, co vidím vůkol, snad inspiruje všechny k poznání, že je nejvyšší čas se navrátit k otázkám pro náš systém "hodnotovým", tak se teď módně nazývají i mezi některými politiky. Snad to je už návrat od konzumu k lidskosti. Děkuji Vám srdečně ❤️👍.

4 0
možnosti
JV

A já myslel, že koblihy se nepečou ale smaží.

5 0
možnosti

Vzhledem k účasti diváků na hlasování není ta soutěž až tak úplně o tančení, ale i o oblíbenosti, podobně jako Český slavík není jen o zpěvu, ale hlavně o četnosti výstupů interpreta v médiích (viz třeba vítězství Ztraceného). Jinak ale vtipně pojatý článek.

5 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Milane a díky

1 0
možnosti
Foto

Tie programy nesledujem, tak ďakujem za vtipnú glosu. Tiež rada pozerám ten teplovzdušný kanál ako ty a napríklad zlatnúce koláčiky.Čo má sledovanosť to vždy frčí, ja u nás na sk neznášam diskusné politické relácie, ale to si zapína manžel a vtedy prchám. Pekný večer a zimný advetn želám, Vildo.

2 0
možnosti
Foto

Tobě také přeji příjemný předvánoční čas

1 0
možnosti
Foto

Když on má tak veselé oči.

Hezký večer přeji

Vašek

3 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 25,64
  • Průměrná čtenost 1564x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik