Svoboda, novináři, občané, lékaři

Akce  děkujeme -odcházíme  je nesmírně pozoruhodná v tom , kolik politiků systematicky lhalo, další část z nich překrucovala fakta a zbytek intrikoval.

Akce byla velmi zajímavá i v tom , kolik tkzv. novinářů informoval naprosto neúplně, ačkoliv věděli, o co jde, proč se tak děje a jaké to má letité důvody. Pokud vyloženě nelhali, soustředili se jenom na ten pro masy nejzajímavější problém, "peníze" a pominuli vlastně většinu toho, o co šlo a proč akce vznikla.
Milí občané. Pokud sami krčíte hřbet a nechápete, co se děje, zbývá Vám jenom závist a zášť, nadávky a také jejich prezentace na netu. Ukažte že nejste ovce, ale že jste svobodní občané. Zjistěte si třeba zdrojové informace,  na intenetu je jich dostatek a nevěřte slepě informacím, které se na Vás valí z médií. Nebo, pokud závidíte doktorům tak moc, že Vám to zatemňuje mozek a znemožňuje svobodné myšlení, třeba jste alespoň schopni akce. Pokud nejste spokojeni v zaměstnání, domluvte se v počtu několik tisíc a dejte výpovědi. S plným vědomím toho, že je zaměstnavatel může akceptovat. V pohodě, nic to není , ani to nebolí. Nebo třeba jako mezistupeň se  milí občané pokuste zapřemýšlet, jaktože tak velké procento nemocničních lékařů bylo schopno tak riskovat a proč. Nějak to neodpovídá Vaší pevné představě podporované růžovkami, jak se mají báječně, nic nedělají, celé noci spí v zaměstnání místo práce a ještě berou nehorázné prachy.. Ale prosím Vás milí občané, opatrně, myšlení může bolet!
Selucký Jiří, MUDr.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Novák | neděle 27.2.2011 16:27 | karma článku: 17,95 | přečteno: 1288x
  • Další články autora

Jan Novák

Ve vlaku

29.11.2023 v 10:31 | Karma: 10,35

Jan Novák

Sexuální násilí v církvi

9.1.2023 v 7:59 | Karma: 10,94

Jan Novák

Kterak děkan fildy knihou šermoval

20.8.2020 v 13:14 | Karma: 19,78