Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

L0064

2. 3. 2011 12:04
Peníze nebo korupce

Pan doktor nepochopil základní věc: šlo pouze o peníze a vše ostatní, "učinná protikorupční opatření, atd...", byla jen omáčka, která měla legalizovat tuto akci. Nejen novináři se soustředili na nejzajímavější problém, "peníze", ale hlavně lékaři. Veškeré sporné body byly jen a jen o penězích.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

27. 3. 2011 21:18
Re: Peníze nebo korupce

těch co nepochopilo je tady víc,já to asi nebyl. O akci jsem věděl od samého začátku, spíš ještě před ním , moc se mi nelíbila, nezdála se mi ta její prezentace...O ohrožení pacientů lékaři bych např. ale vůbec nemluvil. Píše o tom  článek- dohledejte si fakta, nevěřte novinářům a našim politikům. A vynechejte závist, ta docela zatemňuje mozek.

Vzhledem k tomu, co se píše a mluví o zdravotnictví jsem začal psát na blog, je tam už pár článků na toto téma. Nečekám ani, že ti, co nechtějí pochopit pochopí, je to pro mne možná také trochu duševní očista.

0 0
možnosti
M

mikilucas

27. 2. 2011 21:03
kolego, kašlete na osvětu!

rozumný člověk za ty měsíce,kdy akce probíhala pochopil o co jde, ale modrý svazák a pobláznělý nízkopříjmový občan to nikdy neuzná8-o!!

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

27. 2. 2011 22:06
Re: kolego, kašlete na osvětu!

Pane doktore, s dovolením, při Vaší právě projevené inteligentní reakci, jste tu Vaši hamižnost po penězích (bez ohledu na ostatní zdravotnický perzonál) parádně přihnojil.

Tomu se říká odkopat se.

;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

27. 2. 2011 20:34
S akcí D-O jsem zásadně

nesouhlasil a nesouhlasím a nikdo mě nemusel štvát proti nikomu.

Doktoři mě zklamali 2x - ne jenom způsobem protestu, ale i tou nynější nenávistnou kampaní. Protože lidi, kteří s jejich jednáním nesouhlasí jsou dílem štvaní nenávistnými médii a pravicovými politiky, dílem jsou sami těmi co štvou lůzu proti elitě národa. Ještě chybí zaprodanci a máme slovník Rudého práva kompletní.

Nečekal jsem, že v tolika lékařích je tolik let po plyšáku taková kombinace té nejhrubší levicové ideologie a současně takového elitářství a nenávisti. Dřív byli elitou členové jedné vyvolené strany, dnes příslušníci jediného, elitářského povolání.

Ale proč se o to špatně hodnocené povolání a ta nenáviděná místa, která se slávou opouštěli zase tak derou, to nám zatím nevysvětlili.

Zkuste to Vy, pane doktore.

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

27. 3. 2011 21:25
Re: S akcí D-O jsem zásadně

už mám povolené diskuze. Byla to jen jiná forma stávky. Docela natvrdo, ale pochopitelně hlavně proto, že předchozí měkké akce nepřinesly naprosto nic.  Dokonce ani pochopení politiků a snahu něco udělat. Tato forma byla zvolena také proto, že prakticky doktoři nemohou generálně stávkovat. Jednak by to stálo lidské životy, ale jednak by je to také politicky utopilo. Plán na stávku výpovědí byl , jak se ukázalo, jedině možný a alespoň částečně efektivní. Protože opravdu, ale opravdu za úroveň a dostupnost zdravotnické péče odpovídá stát a pojišťovny. A pokud je nepohnulo ke změně systému předchozí sametové protestování, bylo potřeba je k tomu dokopat, prostě chytrému napověz, hloupého trkni. Co je na tom pro Vás nesrozumitelné?

0 0
možnosti
J

jonok1

27. 2. 2011 18:24
Spoustu lidí blog nenadchne ... :)

:-)R^ Nejsem lékář, nezávidím a držel jsem všem, kteří v tom byli, palce. Škoda, že se nepřipojilo více lékařů. Teď musí dávat pozor. Bude snaha je rozdělit. A tak jak štvali lidi proti lékařům, budou se snažit štvát lékaře proti lékařům. Budou se snažit dostat je do menších, snadněji ovladatelných částí. To už bylo vidět i teď.

0 0
možnosti
L

lrkfa1

27. 2. 2011 18:18
Pane doktore, čtu zprávu, že desetiletý chlapec

byl dvakrát vrácen z pohotovosti s horečkami a dnes zemřel.

0 0
možnosti
B

buta

27. 2. 2011 19:52
Re: Pane doktore, čtu zprávu, že desetiletý chlapec

Taky kamion havaroval, letadlo spadlo,auto přejelo dítě - jistě chybující, lemply a neumětely najdete v každém povolání - ale určitě za víkend bylo možná deset tisíc lidí ošetřeno správně a zítra dalších deset tisíc půjde po úspěšném léčení domů z nemocnice. Jestliže to není vyjímečné povolání a není ho třeba více ocenit, pak procento chyb bude v budoucnu zcela běžně na úrovni ostatních povolání . Chudáci rodiče - a chudáci Češi - nedali mladým lékařům 2 platy popeláře a čekají zlepšení.........už vidím jak se chytří mladí hrnou dělat doktora.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

27. 2. 2011 17:10
Myšlení možná bolí, ale asi více bude bolet pozůstalé

neschopnost některých doktorů A i ti dostali přidáno

http://www.novinky.cz/krimi/226332-chlapce-poslali-s-horeckou-z-pohotovosti-dvakrat-domu-tam-zemrel.html

0 0
možnosti
K

kali.czz

27. 2. 2011 17:38
Re: Myšlení možná bolí, ale asi více bude bolet pozůstalé

to je trochu z cesty... ukazovat na pár, kteří udělali chybu, když většina je v doložených otřesných podmínkách.

0 0
možnosti
PG

pavelgg

27. 2. 2011 16:45
pozoruhodného na tom bylo víc

mě třeba zaujalo, že se nakonec ten jediný problém pro závistivé masy, totiž peníze, ukázal jako jediný i pro samotné lékaře, pro něž přisypání 2 mld kč do jejich tarifů bylo nakonec důvodem ukončení protestu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 779
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1857x
První pokus

Seznam rubrik