To se to povstává, když nic nehrozí. Co, vy hrdinové na baterky?

Demokracie prý je ohrožena a na její obranu povstali hrdinové z televizních reklam a zábavních kvízů. Jejich inteligence, rozhled, zkušenosti a zásluhy jakož i prozíravost jsou takové, že nám všem dokáží ukázat správnou cestu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Demokracie prý je ohrožena a na její obranu povstali hrdinové z televizních reklam a zábavních kvízů. Jejich inteligence, rozhled, zkušenosti a zásluhy jakož i prozíravost jsou takové, že nám všem dokáží ukázat správnou cestu, abychom - nesedše z ní - neupadli v totalitní temnoty.

Milí - bez ohledu na věk pubertální - naivkové a aroganti:

Kdyby byla demokracie v ohrožení, tak byste v tuto chvíli byli ve vazbě, ČT ovládaná diktátorem z Hradu by zveřejnila vaše fotky, na nichž by vám to slušelo asi jako generálu Öztürkovi po nedávném puči a na vlastenecké manifestaci na Václaváku bychom již odsoudili akci hrstky škůdců a rozvracečů, kteří se pokusili narušit naše mírové a rozhodné úsilí o budování .............. (doplňte si cokoliv). V prvních řadách manifestujících by s ideově správnými výrazy stáli vaši kolegové z reklam a jiných závažných kulturních počinů, kteří si počkali, jak to dopadne.

To vy se chováte jako fašisté.  Vaše projevy jsou demagogické, nenávistné a této republice škodlivé. Z úst lidí vám podobných či dokonce příbuzných (že, Honzo Spacáku) padaly svého času nesmrtelné výrony "psovi psí smrt"  a "už dotančili kejklíři na provaze" .

Jsem hluboce přesvědčen, že jednáte na objednávku, ať vědomě či nevědomě, strženi hysterickou (nikoliv historickou) touhou "něco" dokázat, aby po vás zbylo něco více než klip s lenochodem.

Jste "užiteční hlupáci", přesvědčující druhé i sebe, že černá je bílá a zlo je dobro. Vylamujete otevřené dveře, a místo hybatelů dějin jste jen hérostratovští prdíci.

Shoduji se s vámi, že demokracie je ohrožena: 

Multikulturalismem, neomarxismem, vší tou fašistickou zhoubou, která nepozorovaně prorostla Evropou a nyní už ji otevřeně ničí.

Ujasněte si, co opravdu znamenají evropské hodnoty, a povstaňte proti jejich ničitelům.

ALE  BACHA  -  TO  UŽ  FAKT  PŮJDE  O  KEJHÁK!

Autor: Petr Široký | neděle 30.10.2016 10:12 | karma článku: 43,19 | přečteno: 1924x