ŠVP a naše děti už nepojedou aneb Inkluze a 10 asistentek to ano!

Agnus Dei, qui tollis peccata mundi, miserere nobis / dona nobis pacem. Ztraceno v překladu: " Beránku Boží, který snímáš hříchy světa, smiluj se nad námi". Naše děti, za tupost pár pitomců nemohou.  

Asi každý rád vzpomene na součást svého dospívání v podobě dítěte a ŠVP. Se vzpomínkou na autobus plný dětí co mával rodičům k 14 dennímu odloučení. Kdy naši rodiče s láskou k nám s radostí smývaly slzy na tváři a pravačkou nám kynuli.

 

V našich dětských očích se lesklo slzavé údolí s pocitem poznávání nového dobrodružství. Po dvou dnech jsme na ně zapomněli, ikdyž nám je jen připomínaly koresponďáky za 50 hal. Pro malou skupinku z nás možná pohled, snad výjmečně neobyčejným 3d pohled.

Co nás v té chvíli spojovalo, byly jen ta slova rodičů jak moc jim chybíme. Ale pšt: "tvl. 14 dní klid".

Přes den nás hlídali a věnovaly se nám tehdy soudružky učitelky a večer nás hlídala nějaká starší paní.

Rok 2019: nikdo  nikam nepojede!

Kocourkov v plné parádě, dle legislativy a pedagozích nám dnes říká, že většina škol takto vyráží na ŠVP s jednou nohou mimo zákon.

Copak se nám to změnilo? ŠVP mohou být, nicméně 24 h pedagogický dozor (všichni VŠ i ti co hlídají přes noc) a všichni kmenový zaměstnanci dané školy!!!!! Vítejte v Kocourkově!

Nechápu jak se toto mohlo dostat do legislativy?

Co na to zřizovatel (obec, město)? Ač zřizovatel s tím nic nemůže nic udělat! Zákon je zákon!

Ale to nevadí nahradí nám to INKLUZE! 2 až 3 (at´maminky prominou slabší) kusy do třídy, k nim 3 - 4 asistentky! Vždyť ty ti normálně chytří počkají a Máma mele maso dáme ve 3. třídě.

V tomto případě opravdu zvítězila demence nad lidským rozumem, protože pokud by Inspekce konala všude nepojede spousta našich dětí vůbec nikam.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr John | sobota 4.5.2019 3:47 | karma článku: 37,17 | přečteno: 1586x