Muslimové z Brna chtějí také určitě zakázat psy

Do jaké míry jsem, či nejsem daleko od pravdy, posuďte, moc prosím, až po dočtení posledního odstavce. Nejde o nesmysl, ani výmysl a troufám si tvrdit, že s tím žádný člověk se špetkou zdravého rozumu nemůže souhlasit. Leč, stalo se. Stalo se v jednom španělském městě, že místní muslimové začali vehementně neléhat (a že oni to vskutku umí) na místní radnici, aby laskavě přijala vyhlášku, která by zakazovala veškerý pobyt psů na veřejných prostranstvích.

Od zákazu přepravy těchto zvířat v městské hromadné dopravě až po zákaz procházení se se psy po parcích. Naši muslimští bratři prostě chtěli totálně vykázat nejlepšího přítele člověka z veřejného života. Neptejme se proč, odpověď je jednoduchá a prostinká. Pes je pro muslimy, stejně tak jako například prase, nečisté zvíře a oni ho z těchto důvodů netouží venku potkávat. Pohled na psa muslimy přímo uráží a dle slov oné španělské žádosti je diskriminuje a popírá svobodu náboženského vyznání a právo žít v souznění s Koránem.

A co čeká tuhle nešťastnou radnici, když vyhoví obyčejnému rozumu a muslimskou žádost hodí do koše? V tom nejlepším případě bude hbitě označena za xenofóbní, rasistickou, islamofóbní a porušující závaznou eurounijní antidiskriminační legislativu. Pak už se to s nimi jen poveze. Euroúředníci zasáhnou a diskriminaci přijedou vymýtit. Někteří starousedlíci nakonec utečou a ti zbylí, kteří čtyřnohé miláčky nevlastní budou nuceni držet ústa a krok.


Tak a máme to. Že se to klidně může stát, to si buďme jisti. Pamatujme na zákaz zpívaní vánočních koled na školách ve Velké Británii nebo Německu. Původní většinoví obyvatelé chtěli slavit tradiční křesťanské svátky, ALE protože by to uráželo muslimy, zpívat si mohli leda tak doma, kde je nikdo neuslyší.
 
Pomalu se dostávám k souvislosti s Brnem a tamější islámskou komunitou. Nedávno se jim totiž přihodila taková nemilá věc. Na veřejnost unikla nahrávka náboženského kázání jejich „pastýře“. Známý muslimský konvertita Větrovec v ní zcela odmítá hodnoty demokratické společnosti. Oni prý k životu nic takového nepotřebují. Popíral základní společenské postuláty západní civilizace, třeba proto, že jí vadí džihád. Demokracii, emancipaci a rovnost přímo označil za bludy.
 
Každé takové kázání prochází jakousi „korekturou“ celého vedení muslimské obce. Tedy argument, že to řekl jeden člověk a nemusí tak vyjadřovat názor ostatních, neobstojí. Kázání vyjadřují názory celého vedení zdejších muslimů.
Nadto všechno má být ještě moravská metropole poctěna vznikem v pořadí druhé mešity. Počty muslimů se rozrostou, postaví si třetí, čtvrtou mešitu, ve všech budou poslouchat taková podobná kázání a pak….(si v novinách přečteme titulek, jakým jsem nazval svůj dnešní článek). Vsadím boty, že na chlup stejně to probíhalo v onom úvodně zmiňovaném španělském městě. (O podobném tématu třeba také zde)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Radim Panenka | úterý 22.3.2011 12:45 | karma článku: 41,05 | přečteno: 3259x