Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nařídí Obama nové vyšetřování útoků z 11. září 2001? Ovšem, že ne!

V některých předchozích článcích jsem se dotknul tématu požadavku značné části americké veřejnosti na znovuotevření vyšetřování. Průzkumy hovoří o 20-25% amerických občanů, kteří nevěří oficiální verzi a útoky na Světové obchodní centrum a Pentagon považují za operaci pod cizí vlajkou (False flag operation). Blíží se 10. výročí této hrůzné události a naše média budou zcela jistě zase cintat oficiální verze a oficiální pietní akty a vůbec se nebudou věnovat masovým protestním demonstracím, které jako každý rok zaplaví ulice New Yorku. Vzhledem k tomu, že události ze září 2001 od svého udání ovlivňují výrazně i naše životy (a ani si to někdy neuvědomujeme), chtěl bych o iniciativě amerických občanů informovat zevrubněji.

Tohle v českých televizích neuvidíte: WTC budova 7 se sama neodpálila

Do čela této masy čítající cca 60-75 miliónů lidí se postavilo nemalé množství příslušníků inteligence, armády, vědců, umělců a politiků. Některá jména z těchto seznamů jsou známa i v České kotlině. Americká veřejnost a zejména pozůstalí po obětech vznesli dotazy a pochybnosti nad závěry oficiálního vyšetřování o událostech a 70% těchto otázek nebylo nikdy zodpovězeno.

Opakované vyšetřování (oni to nazývají „skutečné vyšetřování – real investigation“) požaduje více než (zdroj: http://patriotsquestion911.com ):

-          200 vysokých armádních činitelů, příslušníků tajných služeb, politiků, členů justice či vládních úředníků

-          1 500 architektů a stavebních inženýrů

-           250 pilotů a pracovníků v letectví

-          400 vědců

-          200 umělců, celebrit a mediálních pracovníků

-          400 lékařů

-          300 příslušníků rodin obětí a těch co přežili

Vybral jsem některé z těchto lidí a jejich prohlášení, abych ilustroval, proč se tito lidé k tomuto hnutí připojili:

Generálmajor Albert Stubblebine, v letech 81-84 řídil 15.000 příslušníků vojenské rozvědky. Na dotaz „Co narazilo do Pentagonu?“ odpověděl: „Nemohu vám dát exaktní odpověd, ale podle fotografií, které jsem velice pečlivě analyzoval, vím, že to nebylo letadlo.“ Otázka: „Proč si to myslíte?“ Odpověď: „ Když se podíváte na tu díru, tak je jasné, že nos penetroval dostatečně hluboko, takže by na zdech měly být stopy po nárazu křídel…..“

Generál Wesley Clark, bývalý vrchní velitel amerických ozbrojených sil v Evropě:

„Potřebujeme skutečné vyšetření některých zneužití pravomocí, která se dějí zejména na vládní úrovni.  Nikdy nebylo dokončeno vyšetřování o 911 a administrativa zneužila zpravodajské informace, které měla. Důkazy jsou pro mě celkem jasné. Vidím, to už dlouho.“

 

Senátor Max Cleland, 1997-2002 senátor za Georgiu, bývalý člen vyšetřovací komise 911, který rezignoval na členství v ní: „Co se týče komise o 911, to je národní skandál“

Za politiky obecně cituji z prohlášení Političtí vůdci za pravdu o 911: „Experti z různých oborů včetně architektů, inženýrů, hasičů, zpravodajců,……, armádních specialistů, pilotů, fyziků se vyjádřili o radikálních nesrovnalostech mezi oficiální zprávou o útocích z 911 a tím, co zjistili svými nezávislými výzkumy. Prokázali mimo jakoukoli pochybnost, že oficiální zpráva o 911 je závadná a že tedy toto oficiální „vyšetřování“ bylo ve skutečnosti krycím manévrem.“

Z umělců a celebrit jsou v seznamech následující jména:

Charlie Sheen, Martin Sheen, Sharon Stone, Michael Moore, Juliette Binoche, Marion Cotillard, režisér David Lynch, Woody Harrelson, Marc Ruffalo, James Cromwell, Peter Coyote, Eminem, celá kapela Ministry a další.

Charlie Sheen jménem tohoto hnutí požádal již v roce 2009 o schůzku prezidenta Obamu. V jeho video poselství zazněly závažné věty: "Máme otázky pane prezidente, hodně otázek....Chceme svou zemi zpět..... Uděláme vše proto, aby každý člověk v této zemi povstal a požadoval pravdu." (http://www.youtube.com/watch?v=ZyKR2-A0KPU ) Pokud jsem dobře informován, k setkání dodnes nedošlo, tak jako otázky zůstávají nezodpovězeny a nové vyšetřování je v nedohlednu. Čeho se prezident, který tak vehementně sliboval změnu, bojí? Ž e by svinstvo vyplavalo na povrch? Myslím, že už vyplavalo tak jako tak. Jenomže potom by s tím musel něco dělat, musel by své předchůdce obvinit z vlastizrady a genocidy a terorismu.

Pojďme si shrnout hlavní zpochybňované aspekty 11. září (bez podrobné argumentace, ta se dá najít například na stránce http://911.yweb.sk/ :

  1. Budovy byly dimenzovány na náraz největšího letadla na světě v době projektování - Boeing 707. Letadla, která údajně narazila, měla podobnou kinetickou energii. Letadlo by navíc nemohlo celé proniknout do tuhé ocelové struktury budovy, jak nám ukazují obrázky, protože je z měkkých slitin hliníku. Svědectví lidí z ulice, kteří popisovali něco, co vypadalo jako zvláštní černé letadlo s krátkými křídly (tak vypadá řízená střela), nebyla připuštěna do závěrečné zprávy
  2. Oheň po nárazu hořel jen několik minut, pak již jen doutnal. Vyvinutá teplota nemohla narušit strukturu budovy. Žádná budova podobné konstrukce nikdy nespadla v důsledku i několikahodinového požáru.
  3. Budovy spadly rychlostí volného pádu, cestou největšího odporu (tzn. skrze svou konstrukci), pád nese všechny charakteristiky řízené demolice (blastické mraky, konstrukce rozemleté na prach, několikatunové úlomky vymrštěné do vzdálenosti až 150 metrů)
  4. Svědectví očitých o sériích výbuchů v budovách před pádem (ani jedno nebylo připuštěno do závěrečné zprávy)
  5. Všechny video záznamy vykazují známky manipulace, místy velmi neumělé. Signál se záběry byl vysílán s 12ti sekundovým zpožděním oproti realitě (porovnání času vysílání s časem na seismografech, které pády zaznamenaly)
  6. Přítomnost pozůstatků nano termitu (armádní hi-tech výbušniny, která bleskově taví kovy) v prachu trosek, pozorované odkapávaní taveniny jasně žluté barvy za pláštěm budovy před zhroucením budov (hliníkové slitiny, ze kterých je konstrukce letadel se taví do stříbrna).
  7. Neexistence trosek letadla u Pentagonu, neexistence ani jednoho kamerového záznamu s letadlem, neexistence trosek letadla v Pensylvánii v místě údajného pádu letu 93
  8. Fyzikální nemožnost letět s dopravním letadlem několik metrů nad zemí nadkritickou rychlostí po dráze delší než 1 míle, vrcholná obtížnost manévru přiblížení i pro špičkové piloty
  9. Implozní pád WTC 7 (do svého půdorysu – opět) rychlostí volného pádu, do níž nic nenarazilo, zato obsahovala archívy FBI, CIA a účetních firem, později se objevila na oficiálních stránkách informace, že budova měla narušenou statiku (z čeho?) a že ji museli odstřelit – 47 poschoďový mrakodrap zaminovali a precizně odpálili za několik hodin? Kdo nevěří ať tam běží.
  10. Nečinnost letecké obrany (NORAD) po dobu delší než 90 minut při ohrožení státních budov.
  11. Telefonáty z mobilních telefonů pasažérů v unesených letadlech ve výškách, ve kterých nefunguje mobilní signál

Držme Američanům palce, protože vše zlé co jim elity udělají, se v nějaké formě negativně dotkne i nás. Jestli padne americká demokracie, padne i ta naše. Globalizované korporace vychylují americký stát ze směru, který mu byl před více než 200 lety určen, totiž sloužit zájmům amerického lidu a demokracii. Neberou ohledy na zájmy nikoho jiného než jejich vlastní profit. Udělají cokoli, aby posílily svou moc, předhazují národům své kandidáty na přední politická místa a vytvářejí zdání volby. Za Bushe mladšího se jejich plány zadrhly, protože Bushovi už nikdo nevěřil. Tak nabídly charismatického, mladého, inteligentního Obamu, který za dva roky v úřadě dokázal, že mu není zatěžko porušit jakýkoli slib, který ve jménu změny dal voličům. Jeho popularita klesla na úroveň, kdy je ohroženo jeho znovuzvolení, tak přišel s divadelním kusem jménem Smrt Usámy. Držme Američanům palce ať se jim podaří změnit oficiální verzi událostí z 11.září 2001. Tyto události ovlivnily plánovaným směrem americkou geostrategickou politiku, vedly k rozpoutání několika lokálních válek o suroviny a pozice, které někteří analytici nazývají předehrou 3. světové války. Vedly k omezení občanských svobod. Barack Obama zatím projevoval maximální loajalitu k těm, kdo zajistili jeho zvolení. Proto si myslím, že udělá vše pro to, aby zablokoval možnost otevření znovuvyšetřování tohoto zločinu. Držme Američanům palce, ať se jim to povede. Je to v zájmu všech lidí na této planetě.

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Moučka | středa 27.7.2011 16:03 | karma článku: 22,93 | přečteno: 1682x
  • Další články autora

Jaroslav Moučka

Na vojnu sú treba tri veci: peniaze peňéži, peníze

Transparency International vydala studii, kde pýše, že jednou z hlavních hnacích sil války vedené IS je korupce místních úřadů.

22.2.2017 v 10:33 | Karma: 22,08 | Přečteno: 1109x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Je Doník skutečným revolucionářem v Bílém domě?

Kulturní marxisti všech zemí vyrazili na křížovou cestu proti nově demokraticky zvolenému americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. Babišův idnes plní údernickou normu 3 antitrumpovské články denně.

13.2.2017 v 9:54 | Karma: 20,59 | Přečteno: 736x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Osídlení Sudet

Ve včerejším idnesu je článek o Osoblaze a jak se tam lidem těžko žije. http://ostrava.idnes.cz/pribehy-sidlist-osoblaha-na-krnovsku-dwq-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170130_181103_ostrava-zpravy_jog

1.2.2017 v 10:37 | Karma: 28,85 | Přečteno: 2212x | Diskuse| Ekonomika

Jaroslav Moučka

Trump versus Streep

Dal jsem si časový odstup od události, abych byl schopen se oprostit od případných emocí a vidět celou záležitost takříkajíc s čistou hlavou.

30.1.2017 v 10:22 | Karma: 35,30 | Přečteno: 2045x | Diskuse| Politika

Jaroslav Moučka

Proč nechodím k volbám

Získali jsme utopisty všech odstínů - demagogy, monarchisty, socialisty i komunisty, a všechny jsme zapřáhli pro sebe. Každý po svém a na svém místě podrývá zbytky bývalé vládní moci a pokouší se zvrátit současný vládnoucí řád.

26.4.2016 v 9:02 | Karma: 18,88 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  21:31

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl terčem atentátu, je mimořádně vážný....

Všechny nás to zasáhlo. Situace je napjatá nejen na Slovensku, reagoval Fiala

15. května 2024  21:29

Premiér Petr Fiala ve středu večer na CNN Prima News ohledně atentátu na slovenského premiéra...

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2806x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik