Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Tomáš Jasný

28. 7. 2011 10:13
Výborně napsáno, díky

R^:-)

0 0
možnosti
W

wiki5.5

28. 7. 2011 5:58
Charlie Sheen...

neni to ten zfetovanej pomatenec z kteryho si nedavno delala cela Amerika legraci?

1 0
možnosti
JV

Žadatel

28. 7. 2011 0:48
Snad všichni viděli video s nárazem letadla do budovy,

jen vy jste viděl černou raketu řízenou nejspíš z CIA. ;-D

1 0
možnosti
JM

JardaM

28. 7. 2011 2:18
Re: Snad všichni viděli video s nárazem letadla do budovy,

No taky jsem viděl Harryho Pottera lítat na smetáku se stupačkama, tak to asi musí být pravda, že. Určitě jste to taky viděl. A bojoval s drakem. Jako živý, jako živý. A všiml jste si na těch záběrech, jak to letadlo celé nejdřív zmizelo v té budově, když si to zpomalíte, tak uvidíte, jak se ten plášť za ním zavře a pak o dva framy dál teprve následuje ten výbuch. No namouduši vidět to na vlastní oči neuvěřím, ale když to dávali v telině, tak je to na 1000% pravda.

0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

27. 7. 2011 22:42
.

Celý tento konspirační blábol byl SKUTEČNÝMI odborníky vyvrácen. Ovšem. když to někoho pořád baví, proč ne;-D

1 0
možnosti
JM

JardaM

27. 7. 2011 23:21
Re: .

A to, kdo je a kdo není SKUTEČNÝ odborník jste schopen rozpoznat? Jste si jist, že nejste obětí dezinformační kampaně? Ty se přece dějou dnes a denně. Propaganda pracuje na plné obrátky, abychom si mysleli to co někdo chce abychom si mysleli. Nebo snad máte pocit, že z televize se dozvíte co se ve světě děje?

0 0
možnosti
OU

27. 7. 2011 19:06
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

27. 7. 2011 18:24
Jak u blbych...

...pokud by do Pentagonu nenarazilo letadlo, pak by jej letecka spolecnost nemohla postradat. Letecka spolecnost je soukroma, i kdyby cast majitelu a zamestnancu byla v pripadu zainteresovana, porad zbyvaji ostatni, kteri by vedeli, ktera bije. Nehlede na to, rizeni letoveho provozu nema s leteckou spolecnosti nic spolecneho, i zdejsi lide by museli v pripadu figurovat, jinak by se snadno provalilo, ze tento let do Pentagonu nenarazil. Pokud by letadlo do Pentagonu nenarazilo, nebyly by zadne obeti. Pokud by onen let vzletl a lide nekde uspesne pristali, tito lide by vedeli, ze se s nimi nic nestalo. Pokud by byl let zrusen, lide, kteri s nim planovali letet, by to vedeli, pokud by nebylo vubec mozne rezervovat na ten let letenky, lide, kteri s nim chteli letet by to rovnez vedeli, navic by tento fakt bylo mozne zpetne zjistit. Pokud by letadlo vzletlo a odletelo jinam, kde by lidi, kteri v nem leteli "popravili", muselo by se vychylit z kurzu, coz by opet vedeli operatori

2 0
možnosti
DK

Danny_Kay

27. 7. 2011 18:30
Re: Jak u blbych...

letoveho provozu, opet by museli byt v letadle nejaci unosci, tedy v takovem pripade personal letadla  a znova by museli byt zainteresovani lide z letecke spolecnosti. Unesena letadla byla od dvou ruznych spolecnosti, tedy docela velky tym...Cestujici by meli moznost nekomu zavolat, ze se neco deje, poslat SMS, cokoliv...Na miste dopadu letadla JSOU videt trosky, ne, ze ne...museli by je na misto srazky dovezt, coz by asi lide sledujici havaraii videli, popripade by ty fotky s troskama musely byt upraveny digitalne, coz je sice mozne, ale opet je tu moznost provaleni...A to jsou jen veci, na ktere jsem si jen ted vzpomnel, zcela jiste by se toho dalo najit mnohem vice...

2 0
možnosti

troublemaker cz

27. 7. 2011 17:43
Jsou to nesmysly,

dávno vyvrácené odborníky. I když na druhou stranu když to tvrdí i experti jako Michael Moore, Eminem celá kapela Ministry, tak na tom určitě něco pravdy bude ;-D;-D;-D.

1 0
možnosti
JM

JardaM

27. 7. 2011 18:12
Re: Jsou to nesmysly,

Ano, ta vyvracení jsem viděl. Prostudoval jsem si i ten web, který kvůli tomu zřídili. Připadalo mi to, jako když se dětem v mateřské vysvětluje, jak se dělají děti.

0 0
možnosti
RW2

Roger Wilco 2

27. 7. 2011 17:23
.

R^ Karma. A každý člověk, vlastnící v hlavě mozek a ne hromadu pilin, Vám jí dá určitě taky.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

27. 7. 2011 17:18
A na Měsíci

taky nebyli!!  Tahlecta Jemerika by se měla,soudím,zničit!...Mein Gott.Wer bist du???:-/Rv

1 0
možnosti
.B

..motýl bombardér

27. 7. 2011 16:52
každý

rozumný člověk ví, že usa jsou jen výmyslem a mapy světa jsou podvrh řízený EU!!!!!! lidi probuďte se! ;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 187
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2788x
Chtěl bych žít v demokratickém kapitalismu, kde se k sobě lidé chovají slušně, kde parazit je parazitem ať pobírá bezdůvodně sociální dávky anebo tyje ze spekulací na druhých, a kde se pracovitý člověk má dobře, kde politik chápe svůj mandát jako službu své vlasti a ne příležitost, jak si nahrabat, kde je soudce občany volený zástupce spravedlnosti, která se neřídí stohy dvojakých paragrafů, ale přirozeným právem a zdravým rozumem. Chtěl bych žít v zemi, kde se stát necpe lidem do životů, ale slouží a chrání tvůrce hodnot. A taky bych chtěl žít v zemi, kde slovo vlastenectví není pošlapáváno a zesměšňováno agenty cizích zájmů.

Místo toho žiji v oligarchokratickém systému, kde platí jediné zlaté pravidlo: Kdo má zlato, určuje pravidla. Žiji ve světě, kde svoboda je otroctví, válka je mír a pravda je lež a hromadě bezobratlovců nevadí za mrzký peníz tu lež psát nebo vysílat.

Seznam rubrik