O našich idiotech

Jaroslav Škárka je užitečný idiot (častý termín současných dnů) naší politické scény. Nabuzená opozice teď díky jeho aktivitám neví kam skočit. ČSSD se může roztrhnou, koho odvolat nejdřív. Zda Vondru, nebo Bártu? Jednoho po druhém nebo oba naráz? A možná by to chtělo poslat k čertu celou vládu ...

Miroslav Kalousek je užitečný jako komunista na Velehradě, jak známo. Má aureolu lidoveckého mluvčího boží prozřetelnosti v českých poměrech, tedy silně ateisticky smýšlející společnosti. Ohnivým mečem vyhnal upřímného Standu na jeho floridský vejmínek. Nynější oškvarek věcí veřejných jen posílil jeho spravedlivé rozhořčení vůči Velkému Bratrovi, tj. ODS.

 

Není na české politické scéně větší soupeř pro hlavu TOPky než je koaliční partner na pravém křídle.(Viz žebříček nepřátel: Nepřítel. Úhlavní nepřítel. Koaliční partner) Zatím s premiérem. Jenže všeho do času. Kdo jiný by mohl v případě odklizení Petra Nečase sáhnout po kormidle? A jak hluboko bude muset klesnout renomé současné vlády, aby nastal den „D“? Stále ještě nestačí informace o praxi ABL, jak agenti (Bárta,Škárka) sledovali komunální politiky ODS na Praze 1. Zvláště když i uštvaný Vondra dnes nabízí starostovi Trkavce Janu Neoralovi a jeho boys celý brdský vojenský újezd.

 

Hle, Absurdistán zaplavený dinosaury, pro něž už nestačí vyhloubené tunely pod každým druhým kopcem. Naštěstí bez funkčních zbraní, které by místním gaunerům umožnily vyrazit na podporu revolucí, s nimiž má Absurdistán docela slušné zkušenosti. Co tak pobídnout blanické rytíře k nastolení normalizace?.

 

 

 

Autor: Miloslav Štěrba | středa 6.4.2011 20:55 | karma článku: 15,18 | přečteno: 1220x
  • Další články autora

Miloslav Štěrba

Jak dál v Evropské unii?

12.10.2011 v 18:25 | Karma: 11,71

Miloslav Štěrba

Jede, jede mašinka...

6.10.2011 v 6:45 | Karma: 9,35

Miloslav Štěrba

Jsem křesťan a kdo je víc?

2.10.2011 v 18:09 | Karma: 18,16