Jak se mstila Švorcová...

Česká herečka ještě nebyla pochována, a už bulvár (Blesk) hází na ni špínu. Velikost herečky snad zhodnotí budoucnost, určitě ji dnešní vítězové budou proklínat do poslední chvíle za působení v KSČ, a pro mnohé z nás zůstane hořkost z jejího působení v normalizačních dobách.

Blesk informuje národ, jak se mstila svým kolegyním ve vydaných pamětích, když o Ivě Janžurové napsala, že „chtěla ženatého“, Gabriela Vránová si zase „řekla“ o titul „Zasloužilá umělkyně“ a konečně Jiřina Jirásková, prý, „zahýbala“svému muži.

Nic mimořádného od ženské. Jen si ulevila, když kolem sebe viděla neskutečnou schopnost kolegů-herců být co nejrychleji nasvícen reflektory a slaven za příkladnou servilitu, ochotu hrát v kdejaké roli, a zejména, co by mnozí neudělali pro peníze. O ty jde vždy v první řadě. Nějaká komunistka byla pro mnohé z nich jen možností jak prokázat svoji ochotu znovu posluhovat.

Dnešní normalizační bulvár však nemá lepší téma na první stránku, než mstu komunistky. Co je proti tomu další aktuální problém, o němž ovšem Blesk také píše, a to je dění v Anglii, kde „při pouličních nepokojích hoří víc domů než při náletech ve válce... Lidé skáčou z oken! Střelba! A smrt!“

Jenže pro současné politické dění v České republice je důležitější pěstovat nenávist vůči levici, vždyť i personální ředitel MŠMT Ladislav Bátora prozradil, že gayové a lesbičky jsou spíše „levicově zaměření“. A tento druh lidí dnes ovlivňuje dění v českém školství! A tak je potřeba najít cíl pro nenávist. Vnucují nám Ženu za pultem. Jenže lidé v této zemi nejsou idioti, a také si už většinou něco pamatují.

 

(psáno pro BL)

Autor: Miloslav Štěrba | středa 10.8.2011 7:01 | karma článku: 24,50 | přečteno: 2660x
  • Další články autora

Miloslav Štěrba

Jak dál v Evropské unii?

12.10.2011 v 18:25 | Karma: 11,71

Miloslav Štěrba

Jede, jede mašinka...

6.10.2011 v 6:45 | Karma: 9,35

Miloslav Štěrba

Jsem křesťan a kdo je víc?

2.10.2011 v 18:09 | Karma: 18,16