Vadí mi cikáni,černoši,běloši,rudoši...a všichni ostatní

Opravdu mi vadí, ať dělám co dělám. Prostě se nemůžu zbavit dojmu, že na to mám právo. Že si prostě zasloužím, aby se stát postaral o sjednání pořádku a každý z nás aby přemýšlel dříve než vyřkne svůj názor. Rasista, fašista, xenofob, multikulturalista ...................

Tedy postupně. Ano opravdu mi vadí cikáni. Jen zneužívájí sociální systém, naučili se zahálčivému způsobu života, který JIM tento systém umožňuje. Na úkor NÁS, kteří si uvědomujeme a respektujeme, že máme vůči pospolitosti práva i povinnosti, ONI se dožadují jen svých práv, ale o povinnostech a respektování pravidel nechtějí nic slyšet. Je to jednoduché, VŠECHNY je pod taktovkou někoho rázného odešleme do Indie, na Měsíc, nebo do Tramtárie.

Tedy ne všechny, protože třeba Gipsy.cz dělají docela dobrou muziku, dokonce s prvky líbivé cikánské muziky a mnozí z NÁS si ji rádi poslechnou. Navíc když mluví houslista Lavička, nemůžu než s jeho názory souhlasit, alespoň s těmi, které jsem slyšel. A zpěvák Banga, ten se přece osvědčil už tím, že si jako úspěšný a právem sebevědomý člověk nenechal před časem v pořadu Uvolněte se prosím vnutit myšlenku, že je vlastně utiskovaný chudáček, jak se o to pokoušela taktéž pozvaná bílá aktivistka pro národnostní menšiny, jejíž jméno jsem již narozdíl od jména Bangy zapomněl. A taky ta cikánská rodina, která u nás před časem vdávala dceru by tady prosím mohla zůstat. Už proto, že tak příjemné, nekonfliktní, spolehlivé a poctivé lidi přece nebudeme posílat pryč. Žijí tady dlouhá léta, otec nevěsty pracuje 30 let nepřetržitě ve stejné firmě, platí daně a věřte nebo ne, dokonce se zájmem sleduje věci veřejné, tak jako většina NÁS ostatních.

A ještě ten a ten a tenhle.......jistě mnozí z NÁS najdou ve svém okolí podobné případy. Ne není potřeba z nich dělat něco unikátního a jakkoliv je glorifikovat, ani ONI se necítí jakkoliv výjimeční. Jsou jen naprosto normální, což je normální. Tak tedy ještě jednou, vadí mi cikáni, kteří zneužívají sociální systém naprosto bezostyšně na úkor ostatních a jsou tzv.asociály, ale úplně stejně mi vadí kterýkoliv jiný asociál, ať je bílý, rudý, nebo třeba zelený. Upřímně si přiznejme, že i mezi NAŠINCI existuje docela silná skupina lidí parazitující na systému sociálních dávek. Pracující raději "načerno", čerpající cokoliv je možné. Nejsou o nic menší přítěží, než ti, kteří jsou jen snadněji rozpoznatelní.

Problém vidím v systému a ve fungování státních a komunálních institucích, které jim to umožňují. Proto vítám přístup Chomutovské radnice a kohokoliv, kdo se proti asociálním spoluobčanům snaží konečně něco udělat. Tleskám komukoliv, kdo se bude snažit nerespektovat nerespektování pravidel závazných pro všechny bez rozdílu. Jen doufám, že to bude dostatečně rychle. Protože jinak hrozí, že méně snadno rozeznatelní bílí asociálové, v zájmu odpoutání pozornosti od sebe samých, začnou hulákat a "konečném řešení cikánského problému". A naším problémem jsou parazitující asociálové obecně, bez ohledu na barvu pleti.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Medula | úterý 31.3.2009 8:30 | karma článku: 25,61 | přečteno: 1453x