Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Israel is Charlie, je suis Israel...až pak budeme mít naději

   Od obou masakrů v Paříži uplynulo pár dnů. Zaznělo a bylo napsáno možná již vše o aktuálně posledních z řady bezohledných činů vraždících šílenců, kteří se zaštiťují svojí vírou. Přesto nebo právě proto bychom se měli konečně zamyslet, při myšlenkách na další zavražděné, nad současnou situací v poněkud širších souvislostech.

   Popisovat, vyjadřovat pohoršení a pouze odsuzovat pařížské masakry nebudu. To bylo v posledních dnech učiněno dopodrobna jinými a možná i proto, že k popsání některých zvěrstev se člověku prostě těžko hledají slova. Co však stojí za povšimnutí je obrovské vzepětí lidí nejen ve Francii. Lidí, kteří jako by si tentokrát konečně uvědomili, že brutální útoky na redakci Charlie Hebdo a KoscherMarket je útokem i na ně samotné. Snad poprvé po brutálním teroristickém útoku to jednoznačně vyjadřují na demonstracích v mnoha evropských městech. "Je suis Charlie" slyšíme ze všech stran. Ano my všichni jsme Charlie (já vím kromě Vás Tomáši Halíku), to už si snad konečně uvědomujeme. Trvalo to dlouho, byly zabity stovky a tisíce lidí a mnohým to stále nedocházelo. Přestože pachatelé, organizátoři, "ideoví vůdci" i ti, kteří tyto šílenosti financují se po celou dobu vyjadřují jasně a srozumitelně..."My vás chceme zničit, ovládnout nebo pozabíjet...máme na to právo ve jménu Alláha, ve jménu proroka Mohhameda". Netají se tím a říkají to otevřeně.

   Stejně jako svůj plán pozabíjet nebo vyhnat Židy z Izraele, zahnat je do moře, zmasakrovat je. Roky trvající slepota západní civilizace snad pomalu končí, ale bylo by naivní si myslet, že se drtivá většina evropských politiků bude chovat jinak než doposud. Nebude. Až opadne zděšení z pařížských masakrů, až zmizí z titulních stránek fotografie z protestních pochodů a pohřbů, kterých se teď všichni účastní, nechávájí se vidět při vyjadřování solidarity a účasti na bolesti, znovu se ukryjí před realitou a budou žvanit a teoretizovat o "multi-KULTU" sociální společnosti, ve které mají všichni na všechno právo, ale povinnosti a zodpovědnost v podstatě žádnou. Budou dále experimentovat ve jménu "multi-KULTU"evropského socialistického uskupení, neschopni si přiznat, že vlastní zbabělostí, neschopností, pokrytectvím a neochotou podívat se pravdě do očí, likvidují společnost, která se po tisíciletí přirozeně vyvíjela na židovsko-křesťanských hodnotách. Přirozeně se vyvíjela, ano přes všechna smutná bloudění v temných koutech...inkvizičních, bezpočtů pogromů, nacionálně socialistických, komunistických a jiných...Přirozeně se vyvíjela do té doby než Evropu ovládli noví marxisté. Ti se dnes samozřejmě označují různě, avšak všichni ti socialističtí šarlatáni a teoretici sami nikdy nevytvořili jediné pracovní místo a jen hloupě věří, že dotace a lhaní si nám zajistí věčný klid a blahobyt. Bylo by naivní si myslet, že tito pokrytci učiní cokoliv pro záchranu naší západní civilizace.

   Izrael je jediným opravdu demokratickým státem na Blízkém východě. Izrael funguje na naprosto stejných základech politických, kulturních, společenských, právních atd. jako všechny státy EU. Izrael stojí i za nás uprostřed obrovské přesily okolních států jako biblický David proti Goliášovi a je v podstatě nepřetržitě pod palbou stejných šílenců jako byli ti z Paříže (Madridu, Londýna, New Yorku...atd.). Je poset pomníky na místech podobných teroristických útoků. Nebýt technologické převahy a opravdového odhodlání jeho obyvatel bránit se, už dávno by neexistoval. A jaké jsou reakce těch samých politických figur, které teď vyjadřují pohoršení a žvaní a žvaní ? Pořádají snad pochody na podporu Izraele po každém raketovém útoku ? Vyjadřují pohoršení a odsudky po každém teroristickém útoku na izraelské civilisty ? NE ! Nedělají nic, protože si nechtějí pálit prsty pro někoho kdo je, viděno jejich optikou, daleko a nemá na jejich životy žádný vliv. Nedělají nic, ačkoliv útoky a ohrožování jednoho z nás, tedy státu Izrael, je přímým útokem na naši kulturu a civilizaci. Na lepší časy pro naši budoucnost a budoucnost našich dětí se začne blýskat až budeme schopni bránit naše civilizační hodnoty a tradice stejně hrdě, odhodlaně i když vždy s respektem k rozdílnostem, jako Izrael. Až po každém raketovém nebo teroristickém útoku na jednoho z nás, tedy i na Izrael, příjde jasná odpověď a v čele průvodů budou kráčet naši evropští soudruzi politici s transparenty ISRAEL IS CHARLIE, JE SUIS ISRAEL...až pak budeme mít naději.

Autor: Jiří Medula | středa 14.1.2015 8:05 | karma článku: 33,51 | přečteno: 1289x
  • Další články autora

Jiří Medula

Jak se stát ruským agentem...!

Jsou všude mezi námi. Nepodceňujte jejich vliv a schopnosti. Po celém světe ovlivňují veřejné mínění, volby, ceny energií, ceny potravin, globální klima i střídání ročních období...

14.5.2024 v 13:13 | Karma: 36,24 | Přečteno: 1137x | Společnost

Jiří Medula

I dnes? Ano i dnes se budeme divit...!

Legendární prohlášení „snažili jsme se, aby to tentokrát dopadlo co nejlépe, ale dopadlo to jako vždy“ naprosto přesně vystihuje současné dění kolem nás... A pak se zase budeme divit...!?

10.5.2024 v 10:48 | Karma: 32,60 | Přečteno: 1086x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Nenáviďte USA...nenáviďte RUSA !!!

To jsem kdysi před lety na návštěvě u tety, tenkrát mladý, nevinný s právem dělat kraviny, otevřel si noviny. Z nich pak na mě vyskočilo "nesmíš mít rád USA". A dnes zase politruci "nesmíš mít rád Rusa". Som z toho volaako zmetený

11.3.2024 v 10:11 | Karma: 35,99 | Přečteno: 1242x | Společnost

Jiří Medula

Vivat Green deal. Nulové uhlíkové stopy lze dosáhnout. Důkaz je na světě.

To se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekly dost. A není náhoda, že se těch pár chytrých hlav sešlo v bruselském panoptiku a v sekretariátech jejich českých místodržících. Víte, co to znamená? Že jsme zase o krok napřed...

26.2.2024 v 9:10 | Karma: 41,91 | Přečteno: 2717x | Diskuse| Společnost

Jiří Medula

Psem ocasi dnes vrtí... A nebojí se smrti?

Společenská situace je vážná, nikoliv však zoufalá. Stále zůstává jedna z jistot, která nám může významně pomoci zbavit se strachu z toho, co s námi bude, budeme-li se "novým pořádkům" aktivně bránit. Ta jistota má jméno SMRT.

23.2.2024 v 9:51 | Karma: 25,36 | Přečteno: 1029x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Spolupředsedové AfD vyzvali Bystroně, ať opustí předvolební kampaň

18. května 2024

Spolupředsedové německé pravicově populistické strany Alternativa pro Německo (AfD) Alice Weidelová...

Západ má strach z ruské porážky stejně jako z té ukrajinské, soudí Zelenskyj

18. května 2024  8:46

Sledujeme online Západ se bojí porážky Ruska stejně jako porážky Ukrajiny, což je absurdní. Řekl to v pátek...

Klimatičtí aktivisté ochromili letiště v Mnichově, vybrali si rušné svátky

18. května 2024  8:34

Letiště v Mnichově dočasně přerušilo provoz v důsledku protestu klimatických aktivistů z hnutí...

Kvůli nehodě kamionu je uzavřena D35 u Olomouce ve směru na Mohelnici

18. května 2024  7:39,  aktualizováno  7:45

Kvůli nehodě kamionu byla dnes časně ráno uzavřena dálnice D35 u Olomouce-Nemilan ve směru na...

ING-FOREST s.r.o.
Taxátor

ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat: 65 000 - 75 000 Kč

  • Počet článků 71
  • Celková karma 35,62
  • Průměrná čtenost 2411x
Zprava se snažím o nestrannost.

Seznam rubrik