Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Křesťané proti islámu

Většina obyvatel v České republice ví, že zde existuje hnutí pod vedením Martina Konvičky Islám v České republice nechceme. Bohužel, jak jsem psal již ve svém článku, na toto hnutí se nabalují různé skupiny, kterým nejde o islám, o řešení problému, ale ventilaci vlastních frustrací a zakomplexovanosti. 

Psal jsem o tom, že v této skupině jsou lidé, kterým nejde o islám, ale jde jím o vymazání náboženství jako takového, či jejich pohnutky jsou ryze rasistické. Chápu a je mi jasné, že tito lidé se rádi maskují v podobných hnutích, ale co je pro mne nepřijatelné, že tohle nikomu z IvČRN nevadí. Naopak. Sám Martin Konvička se podílí svými slovy na tom, aby si z křesťanů udělal nepřátele. Sám Martin Konvička odmítá vše co odporuje jeho pohledu na islám a pokud může, tak si rád do křesťanů kopne. Pro mne je pak jeho prohlášení, že podporuje, aby ČR přijala syrské křesťany farizejské. Farizejské z toho důvodu, že Martin Konvička si myslí, že křesťané si musí nechat kálet na hlavu. Jinak nechápu rozpor v tom jak se prezentuje na veřejnosti a jak v soukromí. Inu, jeho věc.

Původně jsem chtěl dát do svého blogu záznamy z debat na diskuzích IvČRN, Stop islám apod. Neudělám to. Pouze řeknu, že názory tam se objevující jsou pro křesťany nepřijatelné. My nechceme muslimy likvidovat a odmítáme souhlasit se slovy, že Evropa má technické možnosti jak se muslimů zbavit. Technické možnosti , aspoň u mne, evokují plynové komory. Jako křesťan jsem proti islámu, islamizaci Evropy. Na tom nezměním ani písmeno. Ale jako křesťan se odmítám podílet, byť souhlasem, na činnosti skupiny, která se svým postojem nemá moc daleko od islámských fanatiků.

Nejsem sám. Většina tradičních katolíků dává od hnutí Islám v České republice nechceme ruce pryč. Za to jsme zváni zrádci a kolaboranti. Je nám zdůrazňováno, že máme hledat co nás spojuje. Jenže nás s tímto hnutím, nic nespojuje. My nechceme bojovat proti islámu, my chceme bojovat za hodnoty na kterých byla postavena naše civilizace. Muslimové pro nás nejsou nepřátelé, byť kritizujeme islám, ale Boží děti, které byly uvedeny na nesprávnou cestu.

Podporujeme umírněné muslimy, jako je egyptský anebo íránský prezident. Podporujeme i islámské učence, kteří odmítají násilí v islámu. Respektujeme víru muslimů a jejich pohled na svět, ale to neznamená, že s tímto souhlasíme. Z podstaty ani souhlasit nemůžeme. Nechceme však jít cestou těch, kteří muslimy chtějí zbavit víry v Boha, byť podle křesťanského učení položené na falešných základech.

Islamoklastové si neuvědomují, že muslimové pomohli porazit Osmanské vojsko u Vídně v táboře polského krále Jana III. Sobieského. Že v první světové válce bojovali muslimové na straně Francie, stejně jako v druhé světové válce. A bojovali za Francii a považovali se za Francouze. Dokud nepřišli multikulturalisté, kteří jim namluvili, že jsou obětí kolonizace. Tihle muslimové jim nesedí. 

 Jenže ani Sisi lidem v IvČRN nesedí. Kazí jím to obraz správného muslima a to, že  muslimové bojovali i ve Španělsku po boku generála Franca a dobrovolně, po té co se dozvěděli o zvěrstvech ateistů na jeptiškách a mniších. Ano, muslimové. Ti, které kritizuji o jejichž zvěrstvech jsem napsal nespočet článků a za kterými si stojím. A bude je dál psát, protože islám není náboženství míru.Ale zároveň budu mít obdiv k lidem jako je Sisi, byť muslim, kterému jde o to, aby islám by respektovaný ne na základě nenávisti k ostatním, ale na základě náboženství dialogu  a respektu a i zde konvičkáři hledají  špínu, že v Egyptě je trestný ateismus a homosexuální chování. Přitom v Konvičstátě, jak poznamenala trefně LS, by po muslimech rádi stavěli koncentrační tábory pro křesťany.

Ano, my křesťané islám v České republice nechceme. Ale to neznamená, že nám vadí muslimové. Vadí nám to, že společnost muslimům ustupuje. A ustupuje jím proto, že neuznává žádné hodnoty, mimo liberalismu. Jak však ukazuje historie, muslimové byli nejen věrní křesťanskému státu, ale za křesťanský stát i bojovali. Stačilo jediné. Respektovat je. 

Autor: Martin Kavka | středa 25.2.2015 17:38 | karma článku: 22,47 | přečteno: 1850x
  • Další články autora

Martin Kavka

Přirovnávat „sirotky“ ze Sýrie k Wintonovým židovským dětem je chucpe

V rozjitřené debatě o syrských sirotcích se začínají nějak ztrácet ty „děti“. Namísto racionální debaty se vytahují příklady z historie. Jenomže ty příklady z nedávných dějin Evropy spíše svědčí proti příznivcům přijetí.

19.9.2018 v 12:06 | Karma: 43,20 | Přečteno: 2326x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

Levice se bojí úspěchu Švédských demokratů. Prý populisté a xenofobové

Ve Švédsku dnes probíhají volby, které sice nic moc nezmění ve složení vládnoucích stran, ale přesto jsou sledované, protože vzor všech socialistů a sociálních inženýrů dostává trhliny.

9.9.2018 v 13:42 | Karma: 43,42 | Přečteno: 2640x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

„Levicový humanismus“ je mnohem horší než „pravicový extremismus"

V souvislosti s demonstracemi v Sasské Kamenici se objevily zprávy, že se jedná o pravicové extremisty, neonacisty. Levicoví politici, nechtějí ani na okamžik připustit, že se nejedná o akce extrémistů, ale jde o projev zoufalství

7.9.2018 v 11:17 | Karma: 41,73 | Přečteno: 1752x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

Nikdo nechce topit „uprchlíky“ aneb demagogie podle blogera Hornera

Imigrace z Afriky a Blízkého východu do Evropy nenechává nikoho chladným. Názory mohou být různé, záleží na úhlu pohledu, politickém přesvědčení a vstupních informací.

3.8.2018 v 10:05 | Karma: 42,77 | Přečteno: 2510x | Diskuse| Občanské aktivity

Martin Kavka

Španělé asi neznají pohádku o Smolíčkovi. Proto tam budou mít „celou Afriku“

Když před několika týdny italský ministr odmítl přijmout loď se 630 „uprchlíky“, stejně jako Malta, bylo to Španělsko, které udělalo „gesto“ a loď přijalo.

29.7.2018 v 15:45 | Karma: 43,71 | Přečteno: 2416x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky