Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

„Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské."

0 0
možnosti
JP

J28i16ř38í 95P51e12š

12. 3. 2015 21:52

Pane Kavko s Vaším blogem NESOUHLASÍM. S takovým smýšlením a sluníčkových představách o soužití s muslimy si jako křesťan řežete pod sebou větev, na které spolu s jinými křesťany, tedy i se mnou, sedíte. Více čtěte, studujte islám a neplácejte hlouposti. Nechte se poučit třeba zde: https://www.youtube.com/watch?v=ko-ic--FcnM

0 0
možnosti
JR

J93a51r31a 21R80a35n71k

26. 2. 2015 6:14

Bohuzel zamrzla cenzura a prispevek se neukaze:-/

0 0
možnosti
JR

J57a11r54a 47R68a88n11k

26. 2. 2015 6:02

Our Government of Canada condemns, in the strongest possible terms, this barbaric mass murder committed by ISIL. On January 30, 2015, Prime Minister Stephen Harper announced the introduction of new legislation to protect Canadians from the evolving threat of terrorism, Bill C-51, Anti-terrorism Act, 2015.

V dobe, kdy pan Zeman pripiji na smrt alkoholikum a veg., kanadsky Harper meni imigracni zakony!!

0 0
možnosti
JR

J32a52r20a 63R79a59n74k

26. 2. 2015 6:14

sorry, za 12 minut;-)

0 0
možnosti

Na co je vám v 21. stol. jakékoliv náboženství a zvláště pak vůbec zbytečné církve? (jen pro výuku historických a kulturních souvislostí). A tečka.

0 0
možnosti
Foto

Postuji ještě jednou odpověď panu Polickému na jeho názor, že jsme fanatici a vnucujeme jiným jak a co si mají myslet, aby to nezapadlo ve předlouhatánském vláknu daleko v diskusi.

Vkládání do úst slov, které dotyčný nikdy neřekl Vám jde náramě. Také Vám jde náramě ignorování faktů, které Vám nejdou pod nos. Mě a jiným neustále vyčítáte překrucování islámu tím, že "vytrháváme" z koránu a jiných náboženských textů islámu jednotlivosti a vytváříme tak nepravdivý obraz islámu. Nedávno jsem postnul v diskusi ke článku http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-lukasem-houdkem-dff-/domaci.aspx?c=A150218_133758_domaci_zt (mimochodem dost hrubě ulhaný člověk) odkazy na slova Dr. Pelikána, kde fakticky potvrzuje to, co říkám já a mnozí jiní o islámu. Mimo jiné i to, že nelze očekávat, že muslimové, kteří svou víru berou vážně, mohou bez problémů žít v harmonii v Evropě. Také to, že přistěhovalectví z muslimských zemí je veliká chyba. Že je idea multikulturismu vadná a selhala (hlavně ve vztahu k islámu), už dnes ví téměř každý a potvrdili to kardinál Duka, paní Merkelová, Dr. Pelikán ale i mnozí další významní politici. Proč to také nevidíte? A vyjádření předních islámských učenců a významných imámů, respektovaných většinou muslimů na světě, mi dávají za pravdu co se výkladu islámské ideologie týká. Těch videí a článků, např. z listu Al Ahram (jejich arabsky psaných článků - zajímavé je, že v anglicky psané mutaci je nenajdeme) je velmi mnoho.

Pro jistotu dávám znovu odkazy na Dr. Pelikána:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10095690193-pred-pulnoci/208452801290806

http://youtu.be/Rjt2YPftHwk

http://youtu.be/fRjbri5d1cg

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1098528273-krestansky-magazin/215562215600001/obsah/381287-o-souziti-krestanu-a-muslimu

3 1
možnosti
Foto

jistě každý kdo má názor jako vy je expert a všíchni ostatní jsou ulhaníRv

1 3
možnosti
MR

M60i31l94a69n 85R59a81d27e11k

25. 2. 2015 20:42

je sice blbe ze se k IVCRN pridruzi ruzni lide kteri nejsou zrovna koser, ale co delat kdyz ostatni cekaji na to az to bude neudrzitelne a pak se uvidi. Kdyz jde do tuheho, a ono jde, sice tak pomalu ze ne vsichni si vsimli, tak se musi spojit sily, za WW2 se Zapad spojil s dablem Stalinem, jinak to neslo.

6 0
možnosti
Foto

Muslimové pomohli porazit Osmanské vojsko u Vídně v tábořepolského krále Jana III. Sobieského.??8-o Můžete sdělit zdroj, ze kterého jstetuto informaci čerpal.  To jsem nenašel v žádnéhistorické knize. Za druhé muslimové spolupracovali s nacistickým Německema Hitler je obdivoval a byla z muslimů složena jednot SS. Pokud vím,ve Francouzské armádě bojovali Senegalci, kteří snad muslimové nebyli.

5 0
možnosti
MP

Zkusím odpovědět, snad se p. Kavka neurazí:

1. V Sienkiewitzově románu "Pan Wolodyjovsky" Poláci získávají na  svou stranu i Tatary usazené na jejich území.

2. wiki : obyvatelé Senegalu 93% sunnitští muslimové.

0 0
možnosti
Foto

S tím, co píšete v blogu bych se též nesmířil, ale problém je v tom, že jsem nikdy o žádných "koncentrácích" pro muslimy z úst představitelů IvČRN neslyšel, ani házení s křesťany do jednoho pytle. To co píšete jsem slyšel z úst Lišky (Zelení), či Shannáha (Zelení), případně Halíka a různých arabistů z FF UK. Mimochodem, já osobně striktně odděluji křesťany a křesťanskou církev. Stejně tak odděluji muslimy a islám (imámy, učence, představitele islámských obcí apod...).Křesťanské církve mají tunu másla na hlavě a islám (viz. výše) by v másle nenašli ani po roce bagrování.

Problém je to, že Islám (viz. výše) se, až na drobné výjimky, nedokáže odpoutat od násilné ideologie a od vzoru Mohameda, který si nijak nezasloužil být vzorem. V tomto případě se dá porovnat Ježíš a Mohamed, aby zase nekřičeli nějací pomatení arabisti, že se musí Mohamed posuzovat v kontextu doby. Ježíš žil cca 600 let před Mohamedem a v podobném sociálním prostředí. Rozdíl v charakteru a chování je do očí bijící, takže bych prosil pány arabisty, aby vytáhli hlavu z anusu, ať svého, nebo někoho jiného.

Tak prosím autora, aby myslel také na takové, jako jsem já. Křesťanem se být necítím a islám zde v žádném případě nechci. Muslimové mi nevadí, pokud se nezačnou chovat jako islamisté (netolerance, extrabuřty, své zákony a pravidla, šaría.) Muslimům, kteří jsou zde a chtějí zde zůstat v harmonii, asi nezbude nic jiného, než být vlažným věřícím, jak naznačil Dr. Petr Pelikán, který je naším asi největším znalcem islámu a dle jeho slov je problém s takovými muslimy, kteří berou islám dle litery jejich náboženských textů a jak také uvedl, nikdo o nich nemůže říci, že jsou špatní muslimové.

5 0
možnosti
MP

Jj, je to těžké, jak řekl sv. Augustin: nenávidět hřích a milovat hříšníka.

Ať už se zrovna týká někoho z muslimů, IvČRN nebo úplně jiného.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2703x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky