Nakopat všem chlapům!!!

A je to tady - Světový den novoročních předsevzetí. Právě dnes! I já si zase naivně napíšu pár letošních cílů: zůstat v jednom zaměstnání déle než půl roku, neutrácet za boty a nakopat všem chlapům zadek!!!  

"Tak kdo dalsi chce dostat na prdel???"

Skutečně pánové, už žádné servítky!!! Byla jsem hodná holka, byla jsem milá kamarádka, snažila jsem se vás neurážet a neranit, a být taková, jakou si mě přejete. Doufala jsem, že mě pak budete obdivovat, nosit na rukou a tak dále. Jasně, jsem mladá, mám právo mýlit se. Ale bylo toho dost!!!

Nedávno jsem četla pár povídek od slavného pana Fitzgeralda. V téměř každé z nich byla hlavní hrdinkou mrcha, která si servítky rozhodně nebrala a která okouzlovala kvanta mužů. V čele s Fitzgeraldovým alteregem. Tak si říkám, že na tom asi něco bude... (a okouzlit JEN druheho Francise Scott Fitzgeralda nakonec není vůbec špatné!)

Na sklonku loňského roku jsem narazila na alfa-samce první třídy - vysoký, obdivovaný, úspěšný. Testosteron z něj přímo crčel... Já a mé velké ego máme ve zvyku dávat před podobnými zjeveními dost okatě najevo, že MY jejich pitomoučkému záření tak jednoduše nepodlehneme. Že MY jsme bytost s mozkem a laciné řeči na nás neplatí. Jenže alfa-samcova záře byla natolik silná, že brzy probudila "raněnou labuť" ve mě. Začala jsem se pohihňávat, kroutit... Ve chvíli, kdy se můj objev rozhodl z ničeho nic odejít a vzít mi teplo jeho alfa-samcovství, vyzula jsem střevíčky a utíkala za ním.

Když jsem o tom zpětně přemýšlela, tak úžasný zase není. Vlastně je to docela obyčejně hloupoučký kluk z vesnice. Možná pěkný a sexy, ale k čemu je to dobré? A choval se ke mně vlastně pěkně hnusně! Do háje, co si ten blbeček o sobě myslí?! Zasloužil by akorát tak nakopat zadek!!!

Aby to někteří chroničtí vykladači mých názorů špatně nepochopili - nehodlám nakopat zadek všem chlapům kvůli TOMUTO člověku. Je to jen příklad, jeden za všechny (všichni za jednoho!). Budu to dělat protože chci. Aby chlapci viděli, že s náma, holkama, to nebudou mít tak jednoduchý, jak si myslí! A taky protože VÍM, jak neuvěřitelně vábivě to na ně funguje!!!

Být v roce 2009 mužem, dám si dost bacha, s kým se chystám na rande. Jen já osobně už vím o třech ženách s úplně stejným předsevzetím...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Mona Maršálová | čtvrtek 1.1.2009 11:11 | karma článku: 22,42 | přečteno: 3406x