Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dino_na_idnes

12. 3. 2009 22:21
A já zas říkám

protáhnout všem ženám zadek... a které na to nejsou, tak aspoň blízké okolí. Tým britských vědců dokázal, že by se tím index pohody celosvětově zvýšil o tři procenta, u nich doma dokonce o dvojnásobek  A to se vyplatí.

0 0
možnosti
IJ

bojovnik2

5. 1. 2009 16:03
Typicky ženský blábol

u kterého mi kromě ventilace skrytých ženských frustrací uniká nějaký smysl.

0 0
možnosti
T

tekanna

1. 1. 2009 18:14
Kočka a klubko

No lol... ;-D To ještě nevíte, že úspěšní flirtéři (což nemusí být v souladu s kvalitou člověka jako partnera) zastávají metodu "kočka a klubko"? Jakmile se klubíčko pohoupává mimo dosah, může se kočka zbláznit, aby ho do dostala do spárů. Když se jí dostane do drápů, přestane ji klubko bavit.

Pravý flirtér Vám také dá pocítit kouzlo "stesku". Nikdy si Vás nepustí až k tělu a rád se bude vzdalovat, aby Vás přinutil docenit svoji hodnotu v době své nepřítomnosti. Ale nikdy nebude tak daleko, aby Vám nedovolil radostně se vrátit :) (Pokud ho tedy definitivně nepřestanete bavit...) 

Při flirtování by se taky měla dodržovat gentlemanská zásada: Zanech druhého v lepším rozpoložení, než v jakém jsi ji/ho potkal/-a.

Proč nakopávat chlapy? :-) Osobně potkávám jen ty, s nimiž stojí zato trávit čas.

0 0
možnosti
ZK

SID09

1. 1. 2009 20:34
Re: Kočka a klubko

Tak teda toto je metoda ženského flirtu. Navíc ji používají pouze vdané paničky.

Ovšem ten závěr je správný - zanechat v lepším rozpoložení........  s tím souhlasím.

0 0
možnosti

oldiess

1. 1. 2009 15:17
To si ještě někdo fakt dává novoroční předsevzetí?

.

0 0
možnosti
HN

handour

1. 1. 2009 15:02
Zdravím v Novém roce

Mono....já jsem se stejně jako Vy rozhodla opustit "hodné holky."..ale není to předsevzetí, jako spíš pud sebezáchovy;-D.Ale ani jednou v životě jsem neměla chuť nakopat chlapům zadek,spíš sobě(kéž by to bylo realizovatelné:-/),vím,že už nebudu vyzouvat střevíčky a běžet za ním...půjdu jen na půl cesty,když on nebude ochoten udělat to samé plus ten krok navíc ke mně...má smůlu.A nebudu se tím trápit.To je ten podstatnej rozdíl mezi hodnou holkou a potvorou.

Těším se na další pěkné články,které mě nakopnou vždycky, když bych jen uvažovala o návratu mezi hodné holky;-).Krásnej Novej rok plnejch krásnejch chlapů přeje

Hanka N.

0 0
možnosti
V

Vikina

1. 1. 2009 16:46
Re: Zdravím v Novém roce

Hanči, Hanči, jen abys nedopadla jako ta kočička, co jí tramvaj přejela ocásek. Zkusilas´ už jít na půl cesty?

Z Mončy si příklad neber, ona tu suverénnost jenom hraje; její problém jsou jen její vysoké nároky, nic víc.

0 0
možnosti
S

sabka

1. 1. 2009 14:34
Klídek Moni,

i na kopání do zadku je potřeba vydat určitou dávku energie:-/ a nač jí plýtvat  na  zbytečné individum živořící pod názvem muž?!Omlouvám se Bradu Pittovi, Dalajlámovi a Woody Allenovi, vás se to netýká;-)

0 0
možnosti
A

antonin.h

1. 1. 2009 14:43
Re: Klídek Moni,

ty asi o zivote taky hodne vis :DDD ten Brad Pitt asi svedci a stejnym "mysleni" jako autorka. Dalajlama predpokladam je jediny filozof, kteryho znas, tim naplnujes to duchovno a Woody Allen inteligenci.. To si videla jejich fotky  nekde v blesku, ze je znas?

0 0
možnosti
J

jmenonenidulezite

1. 1. 2009 14:16
Ja ti nechtel ublizit, mel jsem tenis, promin, zavolam ti

Nahodou, mě to pobavilo. A moc. Dokonce jsem se tam i misty videl. To bude facek, za to "priznani".  

Damy, neblbnete, ta zdanliva, hrana  "nedostupnost" to je jasny signal pro Alfu od Bety. Obcas se do toho ale namota nejaka Gama, a nedejboze Delta. Jinak, musim pochvalit retoriku, padal jsem tu smichy. Doufam, ze to nebude ovlivneno pánví, respektive orgánem zde umístěným, jak emoce trefne vystihuje kolega Kecal nize.

0 0
možnosti
RK

šedý vlk

1. 1. 2009 14:15
Jestli

Vám dobře rozumím, mluví z Vás uražená ješitnost. Ten kluk si dovolil nepodlehnout takové krásce, za kterou se považujete. To teda opravdu dovolil dost :-).

Hodláte-li v rámci kultivování své osobnosti kopat lidi do zadku, nezapomeňte na svou češtinu. Také by potřebovala zkultivovat.  Přivlastňovací zájmeno "svůj" Vám očividně dělá potíže. To mne u kultivované dámy překvapuje.

0 0
možnosti
A

Ambra

1. 1. 2009 14:05
Souhlasim

Rada bych kopala chlapi do zadnic ;-D,jenze jsem hodna holka, mila kamaradka, proste mam na cele napsano "makovy buchty". Takova jsem ja a i pres moje dnesni novorocni predsevzeti, takova zustanu. Neves hlavu, nejsi jedinna. Stastny novy rok.

0 0
možnosti
A

antonin.h

1. 1. 2009 13:51
dalsi

Dalsi alfa samec a zase se budet hihnat jako ta pipka... Jde z vase clanku citit, jak a cim premejslite... souhlasim tu s jednym z prvnich prispevku...

naaaaa   pipipipipi.... to je vas pripad.. (doufam, ze takovych jako vy potkam co nejmin za svuj zivot)

0 0
možnosti
V

Vikina

1. 1. 2009 14:11
Re: dalsi

Antoníne, topiči elektrárenský, nebuď na tu Monu tak zlý. Vždyť ona jen rozdává to, co jí pánbů nadělil a kdo myslíš, že se z toho má dobře? No přece my, chlapi, tak co zde vrčíš jako piliňák. Naopak, jakmile se něco takového vedle Tebe objeví, musíš toho okamžitě využít, ať z toho života něco máš. Ber to tak, že nemůžeš spát se všemi Monami na světe, ale musíš se o to aspoň pokusit. ;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 77
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3534x
Facebook

Seznam rubrik