Stávky a demonstrace...

Milí přátelé, dosud živí lidé, dáváte mi od roku 2018 i skrze IT úžasné zpětné vazby k sebereflexi a prozření. Odborníci tomu prý říkají interakce. Děkuji za to vám všem i nebesům, Vesmíru spravedlivému.    

Proto ani stávky a demonstrace už nesoudím.

Od roku 2018 proto, že teprve v r. 2019 jsem geniálně řízenou náhodou obletěla Zemi a po návštěvě západního pobřeží Kanady ve Vancouveru zažila celonoční přelet nad Pacifikem a pak několikatýdenní pobyt na New Zealand, a konečně návrat domů přes Austrálii a zastávku v Dubaji.

Do toho roku '18  jsem sociální sítě nabubřele ignorovala. 

Viděla jsem v kauzách při obhajobách některých internetem zjevně zmanipulovaných lidí, nejčastěji mladistvých, že odmítání, ignorance nebo dokonce tichá do sebe vytěsňovaná agrese, řešením rozhodně není. Že ta funguje jen do té doby, než z člověka vytryskne jako zcela nekontrolovatelná exploze. A vytryskne horizontálně, takže nejen "potrhá" tělo vysílače, ale je šířena na druhé lidi. To až k nutné sebereflexi...

Proto neúnavně nabízím inspiraci z bohaté empirie mého života osobního i profesního s tisíci klientů.

Jestli si stále myslíte, že hlavně je třeba vychovávat, poučovat, léčit, uzdravovat, měnit... ty druhé, žijete v pasti sebeklamu, že Vy jste lepší než oni. Že jste ještě v sobě nenalezli odvahu k odevzdanosti sebe vůči vyšší moci, odvahu k pádu z hlavy do tmy k vlastnímu srdci, odvahu k přesunu prvotního budu své pozornosti zvenčí (od nich) dovnitř doprostřed (k sobě). 

I Vaše hlava zcela přirozeně chce obstarat jistotu, proto Vás honí.
Abyste si nestihli všimnout, že přirozeným záměrem každé hlavy (vychytralého rozumu - vědomí osobní důležitosti - ega) je ovládat svoje tělo. Ego nechce dovolit tělu, abyste si všimli, že tělo (i s mozkem a rozumem) je jen obalem duše, že vlastně Ona duše tělo už dávno má. Proto Ona duše (ano, tu svou/sebe můžete cítit v solar plexus, však  víte, kam dáváte ruku, když řeknete JÁ, na hlavu asi ne, viď ) nebojuje. 

Takže jedinou jistotou je přijetí nejistoty. 
 

Protože Ona duše (i ta Vaše) vládne vyzařováním.
Její vládu v sobě poznáte prostě, když v sobě na prsou pocítíte čistou radost ze života a čilost žít dál. Naopak, o Vašem sebeklamu Vás duše informuje smutkem, únavou, vymyšleným strachem, z něho všemi zápornými emocemi a somatizovanými nemocemi. 

To Vám duše říká - dej pozor, jestli dost vnímáš mě, já jsem tebou.

A pak záleží na Vás, jestli se své záporné emoci podřídíte a jdete proti (!) druhým lidem útočit, bojovat, demonstrovat, stávkovat... nebo už máte odvahu se zastavit, spočinout v tichu a obrátit se k sobě dovnitř do své tmy. 

To, co Vám říká Vaše duše uvnitř, to je jediná trvale efektivní a udržitelná cesta Vašeho života. Vaše Pravda. 

Tak poznáte, že svaté je jen to, co funguje.

Proto, když se nedokážete v sobě smířit např. s tím, jakou zcela zjevně nekompetentní vládu i Vám naši spoluobčané zvolili, nebo jak "nemožní" jsou Vaše žena, muž, děti, šéf,…, nesuďte je, zkuste se zastavit a obrátit k sobě...

Mám opakovaně vyzkoušeno, že i zdraví, i peníze, i milí lidé k Vám přijdou, až když to Vaše duše dovolí, totiž když na svém chtění zvenku přestanete lpět. 

Rozlišujte ale v sobě povznášející poctivé prozření vedoucí k Vaší otevřenosti, na rozdíl od emočních bolestí vytěsněných do svého nitra a směřujících jen k dalšímu tuhnutí, rezignaci a kolapsu.

Protože vědci v NASA před desetiletími uzavřeli projekt zkoumání náhody konstatováním, že "Náhoda je geniálně řízený mechanismus.”.  K otázce zástupců Vatikánu, kdo že ten mechanismus řídí, odpověděli vědci exaktně, že to nebylo předmětem jejich zkoumání. :). 

Takže ať jste po dosavadní životní dřině šťastni sami se sebou a jen hledíte z okna do té Boží pro člověka nedosažitelné Pravdy (Foto: to je můj stav lásky v obýváku včera); 
nebo stávkujete, demonstrujete, usilujete o JEJICH změnu, vězte, že z Védského učení se už několik tisíciletí můžeme dozvídat už tehdy lidmi poznanou Pravdu:

"Záměr lidského ducha v životě na Zemi je poznat všecko. To spotřebuje asi 1.430.000 inkarnací. A to všecko je teď." 

Přeji Vám, vězte, že ani Vaše mysl není jen rozum v hlavě, Ona je především Vaším citem, Ona je vším. Když své ego prokouknete, začne Vaší duši sloužit.
Vrátíte se k sebedůvěře a sebeúctě. A třeba Zprávám v TV se budete laskavě usmívat. 

Protože nic jiného, než Vaše mysl (cit a rozum), tu není. 

Proto nejde o "...hodně práce otevřít lidem oči... je do něčeho praštit...aby to lidi probudilo...". To jsou jen pokusy duchovní pýchy, domněnky člověka, že je lepší, než ti druzí. Možná abyste přehlédli, že každý může (ano, v bolestech sebepoznávání) své zlo ze sebe vypouštět vertikálně do přírodních živlů, nikoliv horizontálně do lidí, byť jen momentální emocí ovládající myšlenky.
 

Proto říkám dál klidně a poctivě bez souzení:
Ať stávkující, demonstrující, nebo už přirozeně laskaví doma, což je na Zemi všude,  (s)mějme se RÁDI! 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Marie Voříšková | pondělí 27.11.2023 11:51 | karma článku: 0 | přečteno: 203x