Dokonalé místo k seznámení? Existuje.

Tohle je článek pro vás, moji milí single, kteří už fakt nechcete být single, ale narážíte jen na nevhodné partnery, podivné existence a individua k životu naprosto nepotřebná, ač sexuálně třeba i velice šikovná.

Stýskáte si, že se nemáte kde seznámit, nevíte kam zajít, kde se hledají ti správní chlapi (nebo ženy), nemáte na seznamování čas a někdy už ani energii. Internetové seznamky berete za ztrátu času, ale myšlenky na život ve dvou se vzdávat nechcete. 

 

(Pro info: článek je sice psaný z pohledu ženy, ale obecné informace platí jako mužské tak pro ženské pohlaví.) 

 

A co kdybych vám teď řekla, že jsem takové místo objevila. S jistotou vám mohu konstatovat, že zde většinou potkáte uvědomělého, zdravého, velice často také pohledného a inteligentního partnera, který nemyslí jen sám na sebe a pomoc druhým pro něj není cizí pojem. Můžete sem zajít v pracovní době a celý tento den vám zaměstnavatel proplatí, jako byste v práci byli. Zadarmo vám zde uvaří kafe a nabídnou sušenku. A jako úplný bonus si celý tenhle fantastický den, při kterém dost možná narazíte na partnera svých snů, můžete odečíst z daní. Že se to tentokrát nepovedlo? Nevadí. Za čtyři měsíce máte šanci to zkusit znovu.

 

Pořád nevíte o jakém místě mluvím? Tak čtěte.
Včera jsem byla na transfuzní stanici darovat krev. Většinou chodím s přáteli nebo kolegy z práce. Ale tentokrát jsem tam byla sama a měla jsem dost času se pořádně rozhlédnout kolem sebe. Tolik pěkných a sympatických mužů na jednom místě jsem již dlouho neviděla. Jistota, že jsou zdraví (minimálně nemají AIDS, žloutenku nebo nějakou pohlavní chorobu), je zde prokázána přímo od lékaře. A když společně projdete celou tour od příjmu, přes kontrolní zkumavku krve, konzultaci u lékaře, sváču před odběrem, samotný odběr a kafe na závěr, máte mnoho příležitostí najít toho pravého, navazovat oční kontakt a usmívat se. Většina mužů na takovémto místě je navíc velmi galantní. Nevím, jestli je to tou nemocnicí, která v člověku budí určitou pokoru, nebo na takové místo chodí opravdu skuteční muži?. :)

 

Kdybych ještě někdy hledala partnera, nejspíš se poohlédnu tady, protože na lepší místo k seznámení jsem opravdu ještě nenarazila. Nehledě na to, že darovat krev je skvělý způsob jak pomoct jinému člověku a nést si v sobě tento pocit je fantastické.
Darujte krev, má to cenu. Můžete pomoci a třeba i zachránit lidský život. ?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucie Horská | středa 20.9.2017 8:54 | karma článku: 25,66 | přečteno: 1143x
  • Další články autora

Lucie Horská

Experiment

8.4.2017 v 9:30 | Karma: 17,02

Lucie Horská

Lupa a všiváček

6.4.2017 v 16:19 | Karma: 18,98

Lucie Horská

Krátké jarní povzdechnutí

6.3.2017 v 16:13 | Karma: 13,03

Lucie Horská

Čuchni jak mi smedí pedelka

1.2.2017 v 15:31 | Karma: 24,71