Nedůstojné odcházení

Jestliže pan prezident Zeman nesnášel média a častoval je výrazy jako novinářská žumpa a ostrovy negativní deviace, tato mu to v posledních dnech vrací i s úroky, zároveň tak svou pověst potvrzují.  

Přispívá k tomu i neurčité informování Hradu o stavu prezidenta, ale pokud si vzpomeneme na pobyty Václava Havla v nemocnici, kdy zprávy o jeho zdravotním stavu byly komentovány přesně, bulvár si přesto našel cestu, jak ho šmírovat.

 

Vzhledem k tomu, že normální média se dnes nedají od bulváru téměř rozlišit, k čemuž přispěl svoji rétorikou i sám pan prezident Zeman, nemůžeme se divit, že tomu tak je.

 

Ostatně, stejně jako okolo jeho politického souputníka Václava Klause, bylo i kolem Miloše Zemana vždy plno otázek. Oba vzešli z prognostického ústavu, který prý vznikl na popud KGB. Zda je to pravda, to se zatím nedozvíme. Příchylnost obou prezidentů k Rusku, je však očividná.

 

Miloš Zeman se navíc v období své funkce obklopil velmi podezřelou squadrou, na jejíž bedra padá mimochodem i celý nechutný humbuk kolem jeho stavu. Jsou tak neschopní, nebo sledují své zájmy? Jaké podivné hry podniká hradní kancléř Vratislav Mynář nebo Martin Nejedlý? Hlavně, že jsme vymetli ruské špióny z Česka, když Hrad se jimi přímo hemží.

 

Na příkladu Miloše Zemana se dá sledovat, že čím vyšší má člověk společenské postavení, tím více blbne a není to jen stářím. Mnozí, jako například Michal Kocáb, vyprávěli, že když poznal Miloše Zemana, byl to velmi inteligentní člověk se smyslem pro humor s velmi širokým rozhledem s nímž se dalo debatovat o všem.

 

Kolik asi na jeho pádu zapříčinil alkohol? Když Mikimu Volkovi říkali, že za jeho pád může alkohol, odpovídal jim, že alkohol při něm stál i při cestě na vrchol. Z Mikiho Volka zbyla troska.

 

Z Miloše Zemana zbyl zapšklý stařec, ale nedůstojné odcházení čeká každého z nás.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Lněnička | pondělí 11.10.2021 18:47 | karma článku: 33,90 | přečteno: 3511x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Nejsem

21.5.2024 v 19:11 | Karma: 22,08

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,40

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93