25. únor pohledem dneška

Mnozí možná s mým tvrzením nebudou souhlasit, leč 25. únor byl zářivým mementem v dějinách pracujících v boji za svobodu a nebýt slabosti ba zrady komunistů v roce 1989, mohli jsme dnes žít v komunismu.

Jak známo, přes Stalinovy snahy o sjednocení Evropy, známý projev W. Chuchilla na univerzitě veFultonu(5.3.1946) rozdělil Evropu a svět; my měli to štěstí, že díky Vítěznému únoru jsme se dostali na tu správnou stranu „železné opony“, kde nerozhodují zájmy kapitánů průmyslu (Henry Ford – co je dobré pro Forda je dobré i pro Ameriku), ale pracujícího lidu. Úplatní novináři zajisté přikvačí se lživými a hanlivými odsudky Února 1948, které jim diktují jejich kapitalističtí chlebodárci, ale historická pravda zůstává na straně vykořisťovaných. Současná pravicová totalitní vládní garnitura sotva dokáže zakrýt nespokojenost ve společnosti!

Toto je základní preambule Ústavu nových dějin:

 

Dnes všichni povinně nadávají na Rusy, jakoby zapomněli na rok 1968, kdy nás vojska pěti armád, tedy Ruska i Ukrajiny, přijela osvobodit od antikomunistických živlů, a tak zachránit socialismus, který, jak jsme my starší přesvědčeni, dokázal spolehlivě ukojit touhy a přání všech obyvatel bývalé (dnes rozpadlé) ČSSR!

 

Málo se ví, že tehdejší prezident Gorbačov byl dvojitý agent ve službách CIA pověřený rozpadem SSSR a celého socialistického bloku. Jak víme, plán vyšel, Železná opona spadla a z pracujících se znovu stala armáda otroků a z Vítězného února předmět lživé nenávistné propagandy. Dnes je zapovězeno o tomto vzácném výročí psát jinak, než v kritickém duchu.

 

Dnešní ideologové liberálního kapitalismu bezostyšně tvrdí, že prý plánované hospodářství nefungovalo. „Naše země nevzkvétá,“ glosoval Václav Havel stav Československa při svém prvním projevu k národu 1. ledna 1990. Měl pravdu, ale z dnešního hlediska nejsme o moc dál, dá se dokonce říci, že jsme na tom ještě hůře než před těmi 33 lety.

 

Zmínil-li jsem Václava Havla, mnoho lidí jej obdivuje, jenže jsou dva Havlové: Havel disident nebojácně prosazující svobodu a sociálně spravedlivou společnost a dokonce zrušení jak Varšavské smlouvy tak i NATO a Havel prezident před první návštěvou USA a po ní.

Ještě ten starý Havel, jak jsme ho znali disentu, ve svém projevu ke Kongresu mimo jiné řekl:

2) Často slyším otázku, jak nám Spojené státy mohou dnes pomoci. Má odpověď je paradoxní, jako ostatně celý můj život: nejvíc nám pomůžete, když pomůžete Sovětskému svazu.

Ano, ten starý nebojácný disident Václav Havel by jistě i dnes, kdy se mnoho věcí změnilo, chtěl pomoci Rusku! Ano, Havel tehdy žádal také rozpuštění nejen Varšavské smlouvy, ale i NATO. Stal se pravý opak: Varšavská smlouva byla sice rozpuštěna, ale NATO nyní štěká na hranicích porobeného Ruska.

Přes standing ovation Kongresu a hlavně kvůli vlivu osobnosti Václava Havla na veřejné mínění lidí po celém světě se američtí jestřábi z Pentagonu zděsili. Pro ně by to znamenal konec jejich odporného obchodu se smrtí. Bylo třeba konat. Z tajných zdrojů Pentagonu jsem se dozvěděl, že Václav Havel při své návštěvě v USA na několik hodin zmizel. Když se znovu objevil, byl z něj úplně jiný člověk, něco na způsob „mandžuského kandidáta“. Stačilo vyslovit jisté reakční slovo a „mandžuský kandidát“ reagoval přesně na udělený rozkaz. Dle jiné verze šlo o implantovaný čip!

Představuji si to asi takto:

Ozve se telefon: (reakční slovo – čip zaktivuje reakční obvod v mozku) „Usiluj o vstup do NATO!“

A z „mandžuského kandidáta“ Václava Havla se stane poslušný robot usilující přesvědčit obyvatele státu a jeho politickou reprezentaci o nutnosti vstupu do Nato. Co se týče politické reprezentace, šlo to hladce, jak víme, zaměstnanci tzv. Prognostického ústavu měli napojení na KGB, odtud ke Gorbačovovi a CIA! Ano, celá ta listopadová fraška byl podvod na obyvatelech Československa, který jeho rozdělením a poslušnou účastí na válce na Ukrajině dál pokračuje!

Václav Havel měl zřejmě tušení, že byl nějakým způsobem ovlivňován, viz. jeho termín „humanitární bombardování“, který by nikdy Havel disident nevyslovil a k němuž se později ani nehlásil. Jednou mi v dopise přiznal, jaké potíže mu některá rozhodnutí působila. Nesl těžce rozdělení státu, přesto byl donucen znovu kandidovat na Hrad. Na konci svého života, když již byl bez moci a bez vlivu pochopil, že byl zneužit k mocenským zájmům USA. „Cítil jsem se být pod jakýmsi tlakem,“ psal mi ze svého nuceného výminku, komůrky která mu byla přidělena ve vile ve Střešovicích, aby žádným způsobem nemohl zasahovat do politiky

Podobný vývoj prodělal i Václav Klaus. Všimněme si, že právě Klaus, který znal své pappenheimské, byl jeden z předních antivaxerů, naproti tomu očkovaný Miloš Zeman musel pro vakcínu proti koronaviru ze své funkce prezidenta plédovat, ale přesto se snažil, díky síle své osobnosti nebo kvůli nedokonalosti indoktrinačních vlastností mikročipů, či obojímu, svou politiku obracet na Východ, až nakonec pod hrozbou likvidace psychosomatickému nátlaku amerických „poradců“ podlehl.

Dnes musí být každému jasné, jaký byl covid 19 podvod! Bylo nutné připravit obyvatele Evropy pomocí mikročipů k cílené podpoře války a nenávisti k Rusku a jeho požadavkům stran slibované neutrality Ukrajiny. To, že se antivaxerská scéna během války přeměnila v tzv. dezinformátory, má jasný důvod: žádný z nich totiž nedostal vakcínu, tudíž byli a jsou vůči oficiální vládní a válečné propagandě imunní!

To oni jsou ti noví bojovníci hrdě nesoucí na svých bedrech plamenný odkaz Vítězného února!

Ústav nových dějin má pro vás připraveny další podkásty o tom: Jak to skutečně bylo!

Abychom si mohli udržet nezávislost a svědomitě vykonávat svoji práci, pošlete  nám peníze složenkou, nebo je přímo vhoďte do jakékoliv schránky Alzy…

Váš ÚNV Vám děkuje

Autor: Jan Lněnička | neděle 26.2.2023 15:28 | karma článku: 11,14 | přečteno: 381x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Hovor s umělou inteligencí

9.6.2024 v 19:12 | Karma: 15,97

Jan Lněnička

Nejsem

21.5.2024 v 19:11 | Karma: 25,18