Tak kdo tady, k čertu, lže? Primátorka nebo Romea.cz!

Článek neni o porušování, či neporušování zákonů. Článek je o lhaní nám všem:

zdroj Moda:cz

V nedělním vysílání Frekvence 1 si moderátor Luboš Xaver Veselý do svého pořadu pozval paní primátorku Chomutova. Na otázku, kolik peněz vybraných exekutorem šlo do městské pokladny,  následovaly dvě výmluvy a jedna neurčitá odpověď: „Asi sto tisíc“.

V Romea.cz ze dne 31.3.09  se zase dočítám, že Chomutovská radnice exekucemi získala 10 tisíc Kč,  zatímco do kapsy exekutorů vklouzlo 109 tisíc Kč.

"Město Chomutov s pomocí exekutora vybralo od třinácti exekuovaných rodin devět tisíc korun. Exekutor na tom vydělal 109 tisíc korun.

Podle Jana Černého je postup Chomutova nehospodárný. Uvedl to v rozhovoru pro MF DNES. Exekutor z Mostu v pondělí přes dohodu s městem nepřijel... 

Cílem je navázat v co možná nejbližším termínu na první exekuci v únoru, řekla dnes novinářům primátorka Ivana Řápková (ODS)... Na exekutora z Mostu byl podle ní vyvíjen tlak a s městem nekomunikuje. Čeká, až skončí kontrola ministerstva spravedlnosti a rozhodne se o odvolání města ve sporných případech, uvedla Řápková. Vyjádření exekutora se ČTK nepodařilo získat..."

"Kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe", říkala naše maminka. To jsem zvědavá, kdo v tom pekle nakonec skončí.  

Zdroj: http://www.romea.cz/index.php?id=detail&detail=2007_5851

http://libusecihakova.blog.idnes.cz/c/77244/Exekutor-do-Chomutova-nedorazil-Proc.html#t2

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libuše Čiháková | středa 1.4.2009 9:38 | karma článku: 13,71 | přečteno: 1626x