Éčka, já sbírám Éčka...

Všimli jste si toho, kolik takzvaných Éček obsahují dnešní potraviny? Proč tomu tak je? Odpověď hledám v tomto blogu.

Na celou problematiku Éček mě přivedla moje manželka když se vrátila z nákupu:

"Snažila jsem se dnes v obchodě najít vakuovanou šunku s co nejmenším počtem Éček. No tak nejméně byly asi tři a nejvíce, teď se drž, nejvíce jich bylo devatenáct!"

Devatenáct Éček ve vakuované šunce. Zbývá tam vůbec ještě nějaký gramážní prostor na maso? Asi ne. Pochopím, že zejména maso je z hlediska skladovatelnosti problém a že nějaký ten konzervant tam tak trochu být musí. Ale proboha, proč tam těch přidaných chemických látek musí být bezmála dvě desítky?

Jediná rozumná odpověď (protože vyhubení lidstva rakovinou a ostatními chorobami z chemie pominu jako rozumnou odpověď) je, že lidstvo je soustavně a nepřetržitě připravováno na osidlování vesmíru. A to právě tím, že místo klasických potravin jíme chemické náhražky. Organismy, které jsou vůči této chemii odolné přirozeným výběrem přežijí, ostatní podlehnou Darwinovu výběru.

Teď je otázkou, zda vlády, tolerující nasycování potravin chemií, to dělají z ryzé nevědomosti, vypočítavosti či z popudu něčeho vyššího - mimozemského. Nebylo by třeba možné, že jsme zde byli před x-tisíci lety vysazeni a nyní, až kolem naši pěstitelé poletí, si chtějí sklidit produkt (to jest miliardy otroků živitelných pouze chemickými sloučeninami)?

Jsem přesvědčen že nikoliv vyhýbání, ale nedměrná konzumace Éček je jedinou správnou cestou k prosperitě lidského pokolení! A už dnes se těším na první nefalšovanou Éčkovku - potravinu, která se nebude přetvařovat a u které se výrobce nebude snažit předstírat přírodní původ přidáním jakéhosi masa, mléka či jiných podřadných (a zbytečně drahých) přírodních materiálů. Pěstování je zbytečně zdlouhavé a tudíž nákladné. Chov jakbysmet.

Jedině chemická výroba může nasytit budoucí generace!

A proto si poupravme slavnou píseň nehynoucí hvězdy české popmjůzyk a zapějme si společně:

"Éčka, já sbírám Éčka..."

:-P

 

P.S.: Autor se snad nezbláznil, zbláznil se spíš ten, kdo do šunky přidává devatenáct Éček a ještě to vydává za šunku.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Ladislav Jaroš | pátek 28.10.2011 6:18 | karma článku: 11,90 | přečteno: 732x
  • Další články autora

Ladislav Jaroš

Zavřeme koalice do ZOO?

2.10.2016 v 7:00 | Karma: 0

Ladislav Jaroš

Jsem xenofob a fašista?

5.12.2015 v 10:00 | Karma: 38,54

Ladislav Jaroš

Náhradní Němci

2.12.2015 v 5:56 | Karma: 41,34