Jsem xenofob a fašista?

Stále dokola čítám a slýchám, že jsem xenofob či fašista jen proto, že tu nechci vlnu ilegálních přistěhovalců. Důvody a argumenty, byť sebelogičtější, seberozumnější, nechtějí lidé opačného názoru slyšet. Vyvrátit je však nemohou

Chápu, že lidé utíkají před válkou. Kladu však otázku nejen sobě, ale každému, kdo se uprchlíků zastává.

Proč utíkají mladí, silní bojeschopní muži? Jasně, nechtějí být odvedeni, nechtějí bojovat. Zaslouží si tito zbabělci pomoc? Proč bychom my měli "napravovat" jejich zem, o kterou oni ani nestojí? Zároveň to odpovídá na otázku, zda se tam někdy vrátí.

Proč se vůbec na tom blízkém východě a v africe válčí? Jediným společným jmenovatelem je podle mě šířící se a sílící islám, jiné pojítko ty války (vesměs občanské - islámská opozice vs vláda) nemají. Ne, já vím, pletu se, vlastně za to může USA, EU a všichni kolem, kteří zbraně jednotlivým stranám dodávají. (A pak že já jsem zastánce konspirací). Kdo ale bere ty zbraně do ruky a mačká spoušť? Výrobci zbraní? Dodavatelé? Za všechny vraždy v tom případě okamžitě obviňme výrobce střelných zbraní a nožů či jejich dodavatele.

Jestliže přijde 100 000 uprchlíků, jaká je pravděpodobnost, že mezi nimi bude 1% - čili 1000 radikálů? A z milionu? 10 000. A s tím jedním procentem se ještě držím při zdi. Stačí se podívat, jak se ilegální migranti chovají.

Jaké jsou přínosné hodnoty Islámu? Kromě popírání lidských práv žen? Potlačování jiných náboženství? Potlačování jiných názorů na Islám?

Proč podporovat a přijímat mezi námi individua, která chtějí legálně bít NEJEN SVÉ ženy a mít je jen za otrokyně? Individua, která se o své děti bojí tak, že je přehazují přes žiletkový plot? Myslí si snad někdo, že tento jejich žebříček hodnot dokáže přestěhování mezi nás změnit? Lidová moudrost o starém psu a železné košili je platná staletí. Oni nezmění svůj žebříček hodnot, oni nezmění své zvyky. Proto sem nejdou. 

Chceme my tu jejich zvyky? Chceme my tu jejich hodnoty? Na tuto otázku si odpovězte sami. Já mám jasno. Jsem xenofob a fašista!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ladislav Jaroš | sobota 5.12.2015 10:00 | karma článku: 38,54 | přečteno: 1064x
  • Další články autora

Ladislav Jaroš

Zavřeme koalice do ZOO?

2.10.2016 v 7:00 | Karma: 0

Ladislav Jaroš

Náhradní Němci

2.12.2015 v 5:56 | Karma: 41,34