9/12/2009 Australie: Sydney – MH me opousti, den smutku:(

 Rano se nikam nespecha, program tak nejak procajdat Sydney. Bohuzel dnesni den, aniz bych to rano tusil, bude pro me opravdu smutny.

Z hostelu vychazim dost pozde, tak abych akorat dosel na obidek na rybi trh, ktery v Sydney je. Vemu to po nabrezi kolem mostu Pyrmont, kde MH vidi na protejsim brehu vyslouzily namorni kriznik, se kterym se pry chce vyfotit. Tak jsem ji aranzoval na kul ve vode, chvili tam potvora stala, ale zrovna v momente, kdy jsem se snazil zmacknou spoust, ji vidim, jak skace do vody. Zafoukal vetricek a Majecky je konec:( Moje kariera cestovani s nejvetsi ceskou cestovatelkou tedy konci na dne v pristavu v Sydney. Necht ji je morske dno lehke...

Toto je jeji posledni fotka:

Detail, jak se MH topi...

Vzpominame:

MH laskuje se 100 plus v Taman Negara:

MH v Cameron Highlands

MH v Kuala Lumpur

MH jako vitezka nevypsaneho zavodu na Mt.Kinabalu

MH v Brisbane – pivovar XXXX

MH v Sydney

 Chvili jsem vahal, jestli mam moji vernou spolucestovatelku zachranovat, ale nakonec jsem se rozhodl, ze ji tam necham. Mozna ji to se mnou uz nebavilo. Kazdopadne ze vsech vydrzela nejdele: Malajsii, Brunej, Singapore a skoro celou Australii.

Cely smutny odchazim na mistni rybi trh, kde se snazim obveselit alespon super smazenyma kalamarama. Mam kliku a to hejno hladovych racku mi jednak nic neposere a jednak taky nic nesni. Cinanci vedle me u stolu bohuzel takove stesti nemeli. Technika boje za kus zvance mistnich racku je hlidkovat na slunecniku (tam maji dobry rozhled) a jakmile se neco naskytne, rychlim utokem stremhlav dolu ten kus sebrat drive, nez tam prileti stihacka z nepratelskeho slunecniku.

 Nez odejdu, mam tu cest, aby me jeste obveselil mistni nejvetsi soumen Svandaryba:

Odpoledne uz jse jen tak poflakuju po Namornim muzeu, docela ok (hlavne ten vstup zdarma, ale jinak docela taky slusny:)) a shanim nejaky super dresy pro cyklisty s australskymi motivy, coz se mi bohuzel nepovedlo. Nabidka dresu v pry nejvetsim cyklosopu v Sydney trosku nic moc:( 

Vecere probiha nakupme zlevnenych lasagni tesne pred zavirackou a nakupem tasmanskeho pivka. Doufam, ze po nem nebudu litat na wc jako cert:) Nastesti tomu tak neni...:) vecer tak nejak poflakovacka na hostelu a priprava na zitrejsi vylet do Blue Mountains (vyndal jsem si boty z batohu:))).

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Kubanek | pátek 18.12.2009 7:09 | karma článku: 16,80 | přečteno: 1302x