Tak „pejsek“ nepapá antigenní testy!

Tedy, to musím říci hned na počátku, je to asi pěkně zmlsaná potvůrka. Asi ho pan ministr našeho zdraví špatně vychoval. Já bych mu dal jednu na čumák a nechal ho hladovět. Toho čtyřnohého, abychom si rozuměli.

Ale, prý ho stačí převychovat, říká hrdý majitel. Prý se jen nějak nemá rád s těmi testy a odmítá nechat se krmit čísly, které mu podstrkují, protože je pokládá za matoucí a nepřesné. Dost mne to překvapilo, protože ten „pejsek“ byl představen něco jako „super mozek“. Nic se mu prý nevyrovná. A na ta jeho čísla, na ta se můžeme „super“ spolehnout. Prostě je to dílo těch největších odborníků na „PC“ inteligenci.

Hm. Doufám, že to nebyli stejní odborníci jako u toho „MAXE“, no víte, to letadlo, co si pletlo zemi s nebem. Taky na to mnoho lidí doplatilo. Prý byl problém v tom, že ten „super mozek“ nějak vypínal mozek pilota, který se pak mohl jen bezmocně dívat, co ten parchant vyvádí. Tomu tedy říkám pěkná arogance od plechového šrotu. Hnusné.

Takže vraťme se k podstatě věci. Pejsek prostě nerozumí antigenním testům, protože výsledky jsou nespolehlivé, nepřesné a možná i zavádějící. Otázkou ale je, zda tomu rozumí ti, kteří je zavádějí a pochopitelně za milióny nakupují. Tedy na rozdíl od těch, kteří je prodávají. Já mám obavy, zda se také nemohlo stát stejné jako u toho letadla. Tedy, že by jako někdo něco s těmi mozky…a to je ještě otázka, na které mozky se zaměřil.

Řeknu na rovinu, pokud by šlo o ten můj, tedy není nic moc, ale já ho mám celkem rád, tak bych dal tomu „pejskovi“ pěkně po čumě. V tom neznám bratra. Ale ti páni tam nahoře…těžko radit. Oni jsou ke svým miláčkům takoví, řekl bych, útlocitní. Asi ho budou chtít přeci jenom převychovat po dobrém. Přesvědčit ho.

Třeba počkají, zda ty testy budou pěkně papinkat občané, aby mu potom mohli ukázat, že jiným ten pamlsek chutná, takže by to třeba i on mohl alespoň zkusit. Prostě se s ním budou mazlit. Jak jsem řekl, nic pro mne. Stejně tak jako ty testy. Já přeci nebudu dělat pokusného králíka nějakému nevychovanému psímu spratkovi. Basta.  

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Kotyk | čtvrtek 26.11.2020 13:03 | karma článku: 13,72 | přečteno: 370x
  • Další články autora

Michal Kotyk

Trump, Johnson, Putin…

8.7.2022 v 11:47 | Karma: 10,52

Michal Kotyk

Diskuse nebo pindání egomanů?

13.1.2022 v 10:39 | Karma: 13,57

Michal Kotyk

Nová vláda, nové srandičky!

10.1.2022 v 8:43 | Karma: 43,98