Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Evropa na kolenou?

Využití lidu k mocenské výměně, pár pomlácených studujících a jeden dostižený pracovník STB, byla v roce 1989 procházka růžovým sadem proti tomu, co se řítí na naší vlast nyní.

Studenti však bez zjevného neklidu se buď chystají, nebo již vzorně a v pohodě sedí v lavicích, umělci bez jakékoliv snahy o protest vydělávají na více či méně kvalitním uměním své peníze a naši politici garantují bez uzardění naprosté bezpečí, a zaručenou svobodu pro všechny naše občany.

V televizi občas slyšíme choré výplody politologů a jiných podplacených rádoby odborníky na mezilidské vztahy včetně osočování každého, kdo si neuvěřitelné nebezpečí uvědomuje a dovolí si upozornit na invazi okupantů takřka ze všech stran naší republiky. Ihned dostává přízviska rasisty, xenofoba a podobně. Český národ je z mého pohledu nejméně nacionalisticky zaměřený stát (což nevím, zdali je v dané situaci úplně nejlepší), jsme vstřícní jiným etnikům, dáváme prostor jiným vírám, nepřizpůsobivé občany trpíme, i když parazitují na ostatních slušných, pracujících lidech.

Nyní se nám zde začínají hromadit běženci, sice chudáci utýraní, ale perfektně oblečení, s nejnovějšími mobily a pestrost skladby migrujících je občas vyladěna nějakou ženou a dítětem aby u citlivých lidí „jedno oko nezůstalo suché“. Jinak silní mladí jedinci, bez pokory, a vděčnosti za pomoc, kterou dostávají a která pochopitelně chybí pro naše lidi, opuštěné matky s dětmi, bezdomovce ne vlastní vinou, nebo staré lidi pracující celý život, kteří sice, dostali přidáno celou stokorunu na měsíc, ale zároveň slyší o desítkách milionů, které jsou místo starobních dávek vydávány na občany cizích států, kteří v plné síle o práci asi nestojí. Naše společnost je opět manipulovaná médii podle toho co se zrovna hodí do krámu EU, někteří politici, „sluníčkáři“ a další extrémisté si snaží na tomto nebezpečí pro naši vlast nahánět plusové body a prezentují se jako ti lepší oproti nám, kteří z jejich pohledu vlastně lidi rádi nemáme.

Tím se dostáváme k typicky maloměšťáckému uvažování naší společnosti, a sice pokud se běženci neprocházejí po našem dvorku, situace nás nijak nepálí. Ti z velkých měst sice litují obce, kde vyrostly tábory či ubytovny pro tyto klidné a nekonfliktní občany, nehledající práci a kousek jídla nebo ošacení. Zatím jim však nedochází, že chudí běženci se chtějí integrovat do velkých měst, kde bude možnost okrádat, loupit a zakládat různé gangy a bezpracně využívat možnosti vysněného slepého západu. „Trh“ se naplní. Nadejde čas, kdy i misionářka Madam Merklová a jí podobní z jednoho dne na druhý zavřou hranice, a nám „to“ zde zůstane. Ne v počtu jakési kvóty, budou to desetitisíce běženců z Afriky i Balkánu. Zbytečný poplach a nereálný strašák? Ve Francii, Anglii, Berlíně apod. (teď nemluvím o totálně zamořených Aténách), jsou turisté v centru relativně v pohodě, občas nějaký policista či voják se samopalem jako ve výjimečném stavu, ale zvykáme si. Pokud ale nevkročíte do metra, kde to již začíná připomínat nekvalitní dobrodružné nebo akční filmy a to jako žádný rasista, nerozlišující rasy, nechávám bez komentáře skutečnost, že například v Paříži dost těžko bílého občana vyjma turistů potkáte kdekoliv. Daleko větší problém je těsně za centrem a dále v okrajových čtvrtích. Americké filmy o lokalitách ovládaných agresivními gangy, ghettech, přepadeních a znásilněních za bílého dne se stává realitou ve většině evropských metropolí.

Evropa je obsazená již delší čas, ale invaze poslední dobou je otevřeným napadením evropské kultury. Blaničtí rytíři, i když je čas, opět nevyjedou. Je to na nás Národe. Není za minutu dvanáct. Již poledne odbylo. A Pražáci, Brňáci, Plzeňáci apod. pokud si myslíte, že například v Poštorné mají smůlu…bude to je dočasně. Cílem jsou metropole.

Autor: Karel Kesl | pátek 4.9.2015 9:27 | karma článku: 34,79 | přečteno: 889x
  • Další články autora

Karel Kesl

Nejvyšší čas místo úklidu nepřipustit nepořádek

Předvánoční úklid je nejen naším národním zvykem, kdy se většina z nás snaží, abychom doma měli čisto, útulně, příjemně a zkrátka se cítili nejen spokojeně, ale i svátečně.

25.11.2015 v 10:12 | Karma: 12,61 | Přečteno: 390x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Když to nejde na náměstí...

Kritiku na EU, naší zkorumpovanou vládu, blížící se novodobý diktát, slyšíme prakticky všude, pochopitelně mimo veřejnoprávní televize. Nespokojenost je tedy evidentní, ale návod jak z toho ven nikde.

22.11.2015 v 17:44 | Karma: 30,13 | Přečteno: 695x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Je to na nás, neprojdou!

Roztříštění naší společnosti je evidentní, ale úkaz v celosvětovém měřítku nijak výjimečný a z tohoto hlediska jsme na tom pořád dobře.

20.11.2015 v 10:55 | Karma: 22,57 | Přečteno: 524x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Nejmocnější zbraň, jednotou proti manipulaci EU

Uložme na chvilku do archívu veškeré staré i novodobé dějiny a zkusme se oprostit od polemiky, kdo v minulosti dělal větší zvěrstva při prosazování víry, zdali islámisti či křesťané.

19.11.2015 v 11:17 | Karma: 32,58 | Přečteno: 893x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Cílem je nejednota...

Informací o emigrantech a současně manipulace občana medií pod taktovkou vrchnosti (EU) je tolik, že pokud se budou opět překrucovat dějiny, beletrie několika svazků bude na světě.

10.9.2015 v 11:18 | Karma: 21,51 | Přečteno: 472x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Karatista, mistr Evropy i světa, člen Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého, člověk jdoucí cestou Dó...

Seznam rubrik