Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nejmocnější zbraň, jednotou proti manipulaci EU

Uložme na chvilku do archívu veškeré staré i novodobé dějiny a zkusme se oprostit od polemiky, kdo v minulosti dělal větší zvěrstva při prosazování víry, zdali islámisti či křesťané.      

 V dávných dobách si opravdu neměli co vyčítat a krutost mnohdy převyšovala lidské chápání.

Nyní jsme však v jiné době. Naprosto zjednodušeně by se dalo říci, že křesťané si našli své místo, muslimové také své a pokud například v Izraeli potkáte prakticky na kousku území všechny náboženství, je to možné pouze tehdy, když respekt, úcta a inteligence je v souladu. Možná že teď zaplesá srdce „sluníčkářů“ a řeknou si: „To je náš článek“. Ale zklamu je, opak je ale pravdou. FB a různé blogy jsou zahlceny články na téma pro a proti událostem dnešních dnů a proto nepovažuji za nutné toto zde rozpitvávat.

Na tento článek mě přivedla oslava 17. listopadu, i když slavit nebylo vlastně co. Všechny demonstrace, některé radikálnější, některé umírněnější, mimo pár směšných šašků na Jungmannově náměstí byly zaměřeny naprosto stejně. Proti diktátu EU, proti migraci islámských bojovníků na naše území, proti vládě, která nezastupuje vůli lidu. Každá někde jinde a zatím co na Albertově díky prezidentovi České republiky byla nejkonstruktivnější, ostatní se zaměřili na populistická hesla, jako odchod z EU, odchod z NATO, odvolání vlády, tedy hesla, jejichž realizace by z určitého hlediska byla potřebná, ale neuskutečnitelná z mnoha jasných důvodu. Zmanipulovaní studenti a kavárenská rádoby inteligence, nejspíše opět vyzbrojená zeleninovými produkty nepochopila, že díky loňskému incidentu a pařížským událostem, konečně ochranka prezidenta procitla a uvědomila si, že má co do činění s národním nepřítelem, a prostor kolem prezidenta uzavřela.

Odezvou na tuto naprostou pochopitelnou záležitost a na perfektní projev prezidenta lidu nedala na sebe od zrádců národa čekat. Ač mnozí zkorumpovaní jedinci z vládní garnitury dělají vše pro to, aby rozdělili národ na dvě nesmiřitelné skupiny, dle modelu všech rozeštvaných zemí směrem na východ západními mocnostmi vedenými USA, my poučeni se nesmíme dopustit stejné chyby. Libye krásný vzkvétající stát do té doby, než zde západ rozpoutal občanskou válku. Irák a útok na něj z důvodu vymyšlených chemických zbraní a následná občanská válka trvající dodnes. Sýrie a vyzbrojení IS proti vládnoucí straně Asada, Ukrajina-Majdan a další a další. Území, peníze, zbrojní průmysl, nafta o to jde prioritně a naší protihráči disponují miliardami na rozvrácení i naší republiky a nastavení zřízení dle jejich představy.

Proto media, která žijí většinou z těchto peněz, každý den vypírají hlavy našim občanům, zkreslují pravdy, manipulují s myšlením i názory. Tak to bylo vždy a hrstka nadšenců (včetně mě), kteří vyrazí do ulic hlásat své názory, je pro vládnoucí garnituru jen minutou, kterou věnují večerním zprávám u kávy. Potichu připravují zbraně proti většině našich nespokojeným občanům. Vzorem jsou Pelikán, Dientsbier, Sobotka a mnozí další, kteří zatím pouze mediálně rozeštvávají národ proti sobě. Pochopitelně mají šanci, protože minimálně jedna třetina občanů u nás má vyprané hlavy z TV a následných diskusí z hospod, druhé třetině je to jedno, protože si neuvědomují vůbec nic a preferují pouze vlastní pohodlíčko a třetí třetina, pokud si příliš nefandím, že je nás tolik, se snadno překřičí, pozavírá, zdiskredituje, zkrátka jako za starých dobrých pořádků.

Poláků se sejde na manifestaci přes sto tisíc, zvolí stranu, která jde za svým lidem, Maďarsko jako první chrání šengenskou hranici proti nájezdu nepřátel naší po staletí vybudované kultury a jasně se postaví proti diktátu EU, Slováci též jasný postup proti kvótám a veřejně zásadně proti imigraci… a my??

Hádáme se jestli je prezident sympatický nebo jestli nemáme zvolit Karla Gotta, nesledujeme, co dělá, co mluví, zdali hájí naše zájmy, naše potřeby či naší bezpečnost. Knížecí pohrobci a pravicové strany odstavené od zlatého korýtka nemůžou stále tento fakt rozchodit, pokorně sklonit hlavu, ale jejich heslo je:“ Po nás potopa“. Dohadujeme se, a jsme schopní se i poprat, kdo je lepší, zdali Obama  nebo Putin a opět vycházíme z toho, co je nám předloženo na „podnose“ TV, i když v momentální situaci nám to může být jedno, protože bychom měli mít jiné starosti.

Nevystupujme proti islámu radikálně. Nejen že opravdu existuje nespočet lidí tohoto vyznání, kteří jsou nekonfliktní, ale dáváme tím zbraň zase manipulujícím vládnoucím „korouhvičkám“. Sjednoťme se, že islámské migranty u nás NECHCEME. Nesnažte se přít, zdali vystoupit z EU nebo ne! Dokud se sama nerozpadne, není to možné, ale zkusme jednotně zatlačit na politiky, aby jim nekoukali z Bruselského zadku jen polobotky. JEDNOTNĚ!  Zapomeňte na populistická hesla: “Vystupme z NATO!“ Pokud se samo nerozpadne, není to uskutečnitelné ani bezpečné. Nám nezbývá než se hluboce poklonit našemu prezidentovi, který všechny ty západní šašky, kteří se nyní chtějí jednotit s Ruskem předběhl, protože jako správný vizionář předvídal vývoj situace. Vraťte si zprávy o několik měsíců zpátky, co naši politici, vrcholní zástupci Německa, Rakouska, Francie…atd. tehdy říkali o návštěvě našeho prezidenta na výročí ukončení světové války v Rusku. Jak to bude nyní se sankcemi, které poškodili obchodně nejen nás, ale celou Evropu, když nyní Francouzi, Němci, USA apod. žadoní u Putina o spolupráci při válce s IS.

Zapomeňme na žabomyší války, zapomeňme na to jestli, jsme si představovali prezidenta vizáží George Clonneyho. Jsme před teroristickou válkou s islámem, jejíž vzorek jsme viděli v Paříži. Je to pro vás daleko? Co do Tunisu, pojedete na dovolenou? Do Turecka zatím opravdu teď nepojedu. Jak se cítíte v letadle? Zatím dobře? Myslíte, že IS je naše vlast, střed Evropy, ukradená? Myslím, že máme poslední šanci vystoupit jednotně proti migraci bojovníků z IS k nám. Jo…podle „sluníčkářů“ děti? Navštivte například Izrael. Palestinské děti vám v sedmi letech ustřelí hlavu ani nemrknete… Tak co příště, bude plný „Václavák“ a nebo si politické strany opět Prahu rozdělí….   

 

 

Autor: Karel Kesl | čtvrtek 19.11.2015 11:17 | karma článku: 32,58 | přečteno: 893x
  • Další články autora

Karel Kesl

Nejvyšší čas místo úklidu nepřipustit nepořádek

Předvánoční úklid je nejen naším národním zvykem, kdy se většina z nás snaží, abychom doma měli čisto, útulně, příjemně a zkrátka se cítili nejen spokojeně, ale i svátečně.

25.11.2015 v 10:12 | Karma: 12,61 | Přečteno: 390x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Když to nejde na náměstí...

Kritiku na EU, naší zkorumpovanou vládu, blížící se novodobý diktát, slyšíme prakticky všude, pochopitelně mimo veřejnoprávní televize. Nespokojenost je tedy evidentní, ale návod jak z toho ven nikde.

22.11.2015 v 17:44 | Karma: 30,13 | Přečteno: 695x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Je to na nás, neprojdou!

Roztříštění naší společnosti je evidentní, ale úkaz v celosvětovém měřítku nijak výjimečný a z tohoto hlediska jsme na tom pořád dobře.

20.11.2015 v 10:55 | Karma: 22,57 | Přečteno: 524x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Cílem je nejednota...

Informací o emigrantech a současně manipulace občana medií pod taktovkou vrchnosti (EU) je tolik, že pokud se budou opět překrucovat dějiny, beletrie několika svazků bude na světě.

10.9.2015 v 11:18 | Karma: 21,51 | Přečteno: 472x | Diskuse| Ostatní

Karel Kesl

Evropa na kolenou?

Využití lidu k mocenské výměně, pár pomlácených studujících a jeden dostižený pracovník STB, byla v roce 1989 procházka růžovým sadem proti tomu, co se řítí na naší vlast nyní.

4.9.2015 v 9:27 | Karma: 34,79 | Přečteno: 889x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Jestli Rusko prolomí frontu, můžeme na Ukrajinu vyslat vojáky, zopakoval Macron

2. května 2024  13:18

Francouzský prezident Emmanuel Macron opět připustil možnost vyslání západních pozemních jednotek...

Bezpečnostní úřad má nového šéfa. Čuřín chce víc digitalizace a méně prověrek

2. května 2024  11:51,  aktualizováno  13:15

V Národním bezpečnostním úřadu (NBÚ) je podle nového šéfa Jana Čuřína prostor pro digitalizaci a...

POLITICKÝ DIÁŘ: O falešné hře Evropana Fialy a štoku navíc

2. května 2024

Premium O tom, jak se za deset let změnil názor Petra Fialy na Evropskou unii či o debatě k důchodové...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, policie ničí barikády a zatýká

2. května 2024  8:11,  aktualizováno  12:58

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Karatista, mistr Evropy i světa, člen Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého, člověk jdoucí cestou Dó...

Seznam rubrik