Evropa na kolenou?

Využití lidu k mocenské výměně, pár pomlácených studujících a jeden dostižený pracovník STB, byla v roce 1989 procházka růžovým sadem proti tomu, co se řítí na naší vlast nyní.

Studenti však bez zjevného neklidu se buď chystají, nebo již vzorně a v pohodě sedí v lavicích, umělci bez jakékoliv snahy o protest vydělávají na více či méně kvalitním uměním své peníze a naši politici garantují bez uzardění naprosté bezpečí, a zaručenou svobodu pro všechny naše občany.

V televizi občas slyšíme choré výplody politologů a jiných podplacených rádoby odborníky na mezilidské vztahy včetně osočování každého, kdo si neuvěřitelné nebezpečí uvědomuje a dovolí si upozornit na invazi okupantů takřka ze všech stran naší republiky. Ihned dostává přízviska rasisty, xenofoba a podobně. Český národ je z mého pohledu nejméně nacionalisticky zaměřený stát (což nevím, zdali je v dané situaci úplně nejlepší), jsme vstřícní jiným etnikům, dáváme prostor jiným vírám, nepřizpůsobivé občany trpíme, i když parazitují na ostatních slušných, pracujících lidech.

Nyní se nám zde začínají hromadit běženci, sice chudáci utýraní, ale perfektně oblečení, s nejnovějšími mobily a pestrost skladby migrujících je občas vyladěna nějakou ženou a dítětem aby u citlivých lidí „jedno oko nezůstalo suché“. Jinak silní mladí jedinci, bez pokory, a vděčnosti za pomoc, kterou dostávají a která pochopitelně chybí pro naše lidi, opuštěné matky s dětmi, bezdomovce ne vlastní vinou, nebo staré lidi pracující celý život, kteří sice, dostali přidáno celou stokorunu na měsíc, ale zároveň slyší o desítkách milionů, které jsou místo starobních dávek vydávány na občany cizích států, kteří v plné síle o práci asi nestojí. Naše společnost je opět manipulovaná médii podle toho co se zrovna hodí do krámu EU, někteří politici, „sluníčkáři“ a další extrémisté si snaží na tomto nebezpečí pro naši vlast nahánět plusové body a prezentují se jako ti lepší oproti nám, kteří z jejich pohledu vlastně lidi rádi nemáme.

Tím se dostáváme k typicky maloměšťáckému uvažování naší společnosti, a sice pokud se běženci neprocházejí po našem dvorku, situace nás nijak nepálí. Ti z velkých měst sice litují obce, kde vyrostly tábory či ubytovny pro tyto klidné a nekonfliktní občany, nehledající práci a kousek jídla nebo ošacení. Zatím jim však nedochází, že chudí běženci se chtějí integrovat do velkých měst, kde bude možnost okrádat, loupit a zakládat různé gangy a bezpracně využívat možnosti vysněného slepého západu. „Trh“ se naplní. Nadejde čas, kdy i misionářka Madam Merklová a jí podobní z jednoho dne na druhý zavřou hranice, a nám „to“ zde zůstane. Ne v počtu jakési kvóty, budou to desetitisíce běženců z Afriky i Balkánu. Zbytečný poplach a nereálný strašák? Ve Francii, Anglii, Berlíně apod. (teď nemluvím o totálně zamořených Aténách), jsou turisté v centru relativně v pohodě, občas nějaký policista či voják se samopalem jako ve výjimečném stavu, ale zvykáme si. Pokud ale nevkročíte do metra, kde to již začíná připomínat nekvalitní dobrodružné nebo akční filmy a to jako žádný rasista, nerozlišující rasy, nechávám bez komentáře skutečnost, že například v Paříži dost těžko bílého občana vyjma turistů potkáte kdekoliv. Daleko větší problém je těsně za centrem a dále v okrajových čtvrtích. Americké filmy o lokalitách ovládaných agresivními gangy, ghettech, přepadeních a znásilněních za bílého dne se stává realitou ve většině evropských metropolí.

Evropa je obsazená již delší čas, ale invaze poslední dobou je otevřeným napadením evropské kultury. Blaničtí rytíři, i když je čas, opět nevyjedou. Je to na nás Národe. Není za minutu dvanáct. Již poledne odbylo. A Pražáci, Brňáci, Plzeňáci apod. pokud si myslíte, že například v Poštorné mají smůlu…bude to je dočasně. Cílem jsou metropole.

Autor: Karel Kesl | pátek 4.9.2015 9:27 | karma článku: 34,79 | přečteno: 889x
  • Další články autora

Karel Kesl

Když to nejde na náměstí...

22.11.2015 v 17:44 | Karma: 30,13

Karel Kesl

Je to na nás, neprojdou!

20.11.2015 v 10:55 | Karma: 22,57

Karel Kesl

Cílem je nejednota...

10.9.2015 v 11:18 | Karma: 21,51