Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Cílem je nejednota...

Informací o emigrantech a současně manipulace občana medií pod taktovkou vrchnosti (EU) je tolik, že pokud se budou opět překrucovat dějiny, beletrie několika svazků bude na světě.

Názorů mnoho, zachránci světa vylézají z děr a zastánci naší vlasti a našich rodin budou nejspíš v krátké době udáváni jako za protektorátu a lze jen doufat, že postih za názor bude v tomto případě menší.

Moje zamyšlení se může odvíjet i od skutečnosti, že souhlasím s určitým potíráním veřejné propagace rasismu a nabádání k násilí, avšak bylo by smutné se vrátit do dob rudých pořádků, kdy nákup nového auta byl náležitě potrestán ve smyslu propagace západního světa a špatného socialistického myšlení.

Pokud však přemýšlíme a snažíme se pochopit stávající nařízení, opravy a dodatky již vydaných zákonů, nemůžu se zbavit pocitu, že nesnášenlivost, rasismus a celkově momentální situace v naší republice je vytvářena záměrně a hlavními strůjci jsou ti, kteří se naoko tváří, že jim jde o blaho a jednotu národa. Věřím, že většina lidí, jak již jsem psal v jiném článku, je oproti ostatním státům méně konfliktní, mírumilovný, bez větších stávek, hromadných protestů a nevraživosti k jiným etnikům.

Vesměs klidný národ i přes útrapy, které mu přinášejí všechny porevoluční vlády bez rozdílu, dostane první možnost názorového rozdělení, takřka do krve, volbou prezidenta. I průměrně inteligentní člověk, pokud nevolil p. Zemana prostě tak, jako je to například ve sportu, uzná svojí porážku, pogratuluje vítězi. Protože věřím, že většinou máme národní cítění, budeme doma i navenek přes názorové výhrady respektovat a podporovat hlavu našeho státu, která, ať se to jeho odpůrcům nezdá, mimo některé hysterické státy EU, je ve světě uznávaným odborníkem a diplomatem, snažící se otupit hrany věčného sváru východu se západem. A hle, placená média nešetří urážkami, výplody chorých mozků některých politologů, nikdo nestraší represemi za urážky nejvyššího státního činitele a cíleně, přes červené karty, je národ rozdělován na nejednotu.

Ačkoliv Kyjev byl vždy baštou ruského námořnictva veřejně nebo tajně, západní svět se opět pod průhlednou rouškou nastolení demokracie a svobody rozhodl, že nic není optimálnějšího, než si Ukrajinu zařídit tak trochu pro sebe, a Rus, který má máslo na hlavě z Gruzie i pomoci v 68 roku bude sledovat, jak mu políčko obdělává někdo jiný, kdo se s ním nekamarádí. Toť názor mého selského rozumu. Že oběti budou opět nevinní civilisté, to už jsme si ve světových dějinách tak nějak zvykli. Ale jakou informaci dostane český občan od našeho skvělého vedení státu a tím pádem z medií? Ani vládní koalice se neshodne. Není nic těžkého přesvědčit pamětníky smutného srpna, že Rus je agresor a vždy bude. Zmatený občan vidí děsivé snímky zbídačené Ukrajiny a společnost se opěr dělí na dvě poloviny. Ukrajinští chrabří bojovníci podporovaní západem a nebo ruští vojáci inkognito vydáváni za proruské separatisty. Žádný oficiální jednotný postoj. Vyhovuje pro manipulaci s národem nejednota a zmatenost?

Jako ve smutné pohádce, do třetice všeho…špatného. Každý průměrně inteligentní člověk ví, že Německo a jeho kamarádi rozjeli už dávno před nyní krizovou situací nábor levných pracovních sil odkudkoliv a všemocná EU za žádných okolností nepřipustí, že se tento nábor vymknul z ruky. Jiná kultura, jiné zvyky, choroby, které zde ještě neznáme a náš organizmus se na ně nebude adaptovat, nedostatek pracovních míst a kriminalita, to je to, co každý ví, ale k úžasu běžných lidí se nic neděje. Co udělat s tímto „průšvihem?“. Zabalit ho do humanitárního myšlení, kterému vévodí Němci, kteří se ani po 70 letech nezbavili másla na hlavě za miliony obětí fašismu. Kdo si však myslí, že si dobročinnost nechají jen Němci, je na velkém omylu.  Řecko za své dluhy a půjčku již „odměnu“ dostalo. Krásná země s krásnými otevřenými lidmi spěje nenápadně k zániku. Jak to udělat u nás?.

V žádném případě si nemůže dovolit nadřízený orgán našeho státu udělat chybu a dopustit jednotu odporu zamořování naší krásné vlasti, nikoliv potřebnými, ale lidmi z jiného světa, kteří se nikdy plně nemůžou integrovat. A tak na Čecha vymyslí několik kroků, které by měly na většinu zabrat. První pocit viny, že za dob totality naši odcházeli na západ, některá zahraniční média uvádějí až milion, ale věřím, že do týdne to bude několik milionu, pak je ale otázka, kdo vlastně u nás zůstal. I kdyby to bylo opravdu hodně, vždy je zde skutečnost, že na západ odcházeli lidé stejného myšlení, stejných návyků, stejné kultury a s pokorou. Toto je tedy pase. Je třeba nasadit tvrdší kalibr. Rasismu, xenofobie, nesnášenlivosti a společnost bez soucítění. Toto již padne na úrodnou půdu a mnozí, kteří nejsou objektivními vizionáři se stanou „sluníčkáři“. Jsou to hlavně ti, od nichž jsou běženci dostatečně vzdáleni, zatím zavřeni někde za plotem a ZATÍM většina jen procházející za lepšími zítřky dále na západ, kde ty pověstné „Holuby do úst lítají sami“ a bez práce. ZATÍM.

A vy, kteří jste prohlédli průhlednou hru na rozeštvávání našeho národa, protože jednota se nehodí do krámu, dávejte si pozor co a kde říkáte a píšete. Od rudých pořádků se změnilo jen málo. Proti proudu se jít nevyplácí. Ale doufejme "Že pravda zvítězí".

Autor: Karel Kesl | čtvrtek 10.9.2015 11:18 | karma článku: 21,51 | přečteno: 472x
  • Další články autora

Karel Kesl

Nejvyšší čas místo úklidu nepřipustit nepořádek

Předvánoční úklid je nejen naším národním zvykem, kdy se většina z nás snaží, abychom doma měli čisto, útulně, příjemně a zkrátka se cítili nejen spokojeně, ale i svátečně.

25.11.2015 v 10:12 | Karma: 12,61 | Přečteno: 390x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Když to nejde na náměstí...

Kritiku na EU, naší zkorumpovanou vládu, blížící se novodobý diktát, slyšíme prakticky všude, pochopitelně mimo veřejnoprávní televize. Nespokojenost je tedy evidentní, ale návod jak z toho ven nikde.

22.11.2015 v 17:44 | Karma: 30,13 | Přečteno: 695x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Je to na nás, neprojdou!

Roztříštění naší společnosti je evidentní, ale úkaz v celosvětovém měřítku nijak výjimečný a z tohoto hlediska jsme na tom pořád dobře.

20.11.2015 v 10:55 | Karma: 22,57 | Přečteno: 524x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Nejmocnější zbraň, jednotou proti manipulaci EU

Uložme na chvilku do archívu veškeré staré i novodobé dějiny a zkusme se oprostit od polemiky, kdo v minulosti dělal větší zvěrstva při prosazování víry, zdali islámisti či křesťané.

19.11.2015 v 11:17 | Karma: 32,58 | Přečteno: 893x | Diskuse| Politika

Karel Kesl

Evropa na kolenou?

Využití lidu k mocenské výměně, pár pomlácených studujících a jeden dostižený pracovník STB, byla v roce 1989 procházka růžovým sadem proti tomu, co se řítí na naší vlast nyní.

4.9.2015 v 9:27 | Karma: 34,79 | Přečteno: 889x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 561x
Karatista, mistr Evropy i světa, člen Řádu strážců koruny a meče krále železného a zlatého, člověk jdoucí cestou Dó...

Seznam rubrik