Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Alfasamec Nečas a jeho impotentní řešení vlastní potence

Experiment rádoby alfasamce premiéra Nečase, jehož pokusnou laboratoří pro realizaci totální neschopnosti cokoli vést byl tento stát a my lidé v něm, se snad chýlí definitivně ke svému konci. Loutkovodiči, kteří úspěšně dlouho tahali za provázky v zákulisí a vodili premiéra tak, jak se jim zachtělo, z toho viditelně moc radosti nemají. Věřili, že jim do voleb vydrží a že oni sami stačí zahladit stopy po loupeživých vpádech do stále se tenčících majetkových aktiv tohoto státu.   

Neplačme po premiérovi z boží nevůle, po onom symbolu špatných dnů tohoto státu, pokud nadobro zmizí z našich politických luhů a hájů. Slabšího premiéra bychom možná nenašli ani v dějinách před rokem 1990. Jeho styl řízení systém brzda plyn a nepředvídatelné vybočování za jízdy do protisměru mnohým, kteří do toho viděli a vidí, naháněl a dále nahání strach a hrůzu.

Raději se bojme toho, co je před námi. Zářící pleš Bohuslava Sobotky vyzařuje spokojenost a nezdolnou energii a už už se chystá uchopit moc, kterou Nečas upouští ve chvíli, kdy byl nachytán se spuštěnými kalhotami. Nová garnitura neméně stejně všeho schopných dravců v růžových tričkách se radostně dere k moci a nemyslete si prosím, že je proto, aby sloužila vám, svému lidu.

Tihle naši politici všech barev jsou z jednoho těsta. Jejich politický boj mezi sebou není a nikdy nebyl o koncepci či směřování tohoto státu a blahu vás jako jeho občanů. Už od dob tatíčka Klause a lišáka Zemana vždy šlo o boj o koryta u zdrojů finančních toků a pak dlouho, dlouho o nic, až pak někde v nedohlednu o drobty pro vás všechny / pokud ovšem něco zbylo /.

Pokud půjdete k příštím řádným či předčasným volbám, ptejte se sami sebe : kolik ještě takových vlád tento stát unese ? Ptejte se sami sebe, zda jsme skutečně tak zoufalý národ, že si zasloužíme takové vlády a takové představitele ? Opravdu se nedá nic změnit ? Budeme opakovat stále stejné chyby ? Protože ať uděláte s hlasovacími lístky cokoli, co uděláte, výsledek bude stejně zoufalý jako vždy dosud.

Abychom si zasloužili jinou vládu, než tu, která nutně přijde i po případných nových volbách, musíme se změnit my sami. Tihle sobečtí parchanti, kteří nám vládnou, byli vychováni ve společnosti, kterou tvoříme my sami. Odkud tedy asi pocházejí jejich skutečně „excelentní“ předpoklady pro výkon mandátu, který jsme jim svěřili ? Opravdu netušíte ?

Pak se zamyslete nad tím, zda je možné, že lhostejnost a nezájem mocných tohoto světa o nás samotné nám jen odráží to, že jsme lhostejní k sobě samým ve svých nitrech. A zda jejich pohrdání lidmi kolem a životem jako takovým neodráží postoje nás všech v mnohých klíčových situacích našeho života.

Vstupuji se svým blogem do vašeho zorného úhlu ne proto, abych kritizoval a vynášel soudy nad již před bohem a před námi lidmi ztracenými existencemi některých tam nahoře. Chci tu nějakou dobu pobýt proto, abych vám  nastínil otázky k přemýšlení. K přemýšlení o příčinách stavu, ve kterém se nacházíme i o možnostech cesty z této pasti ven.  

Alfasamec Nečas a jeho impotenní řešení vlastní potence vstoupí do dějin této země nakonec jako úsměvný příběh dalšího chlapa, který si myslel, že má své ego a svůj testosteron pod kontrolou. Netěší mne to, ale alespoň jeho příběh určitě vytváří vhodnou kulisu pro to, co vám chci předložit. Začneme příště. 

Autor: Pavel Karpeta | pondělí 17.6.2013 20:29 | karma článku: 24,52 | přečteno: 953x
  • Další články autora

Pavel Karpeta

Nostradamus - černý humor nebo blízká budoucnost?

Jásání a skepse v podobě mobilizačních proslovů z obou stran barikády ve věci imigrace jistě už máte všichni až nad hlavu. Pojďte se se mnou zasnít, uvonit se a podívat se, jak to nakonec všechno dopadne.

20.2.2016 v 6:00 | Karma: 24,63 | Přečteno: 1302x | Diskuse| Ostatní

Pavel Karpeta

Jsme nepoučitelní a znovu strčíme hlavu do oprátky?

Mám jasný pocit, že se chystáme vedeni našimi bruselskými i pražskými VIP vstoupit podruhé do téže řeky. Do řeky plné kalu lidské nenávisti, násilí a ideologicky motivované genocidy celých národů. Dokážeme to ještě zastavit?

29.12.2015 v 22:36 | Karma: 37,58 | Přečteno: 1961x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 7 /

Před časem jsme si řekli, že smyslem provázání vašich dvou životů oním světelným lanem ve společné lidské duši a tedy ve vás jako člověku je to, abyste vy jako duchovní bytost dokonale vybavená pozitivními energiemi Světla mohli prosvítit a tudíž přetransformovat zbytky i zbytečky dosud nezpracovaných negativních energií / pudů, instinktů, sobeckého chování, sobeckého myšlení a sobeckého cítění /, které jsou vlastní té s vámi propojené části onoho „zvířecího“ člověka a tak se stát člověkem zcela nového typu s výhradní orientací na vnitřní program „láska a sjednocení“.

10.8.2013 v 17:05 | Karma: 14,45 | Přečteno: 651x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 6 /

Pokročili jsme spolu v tomto testu připravenosti určité výseče národa na příjem dosud skrytých informací do šestého ze sedmi dílů a celkem nic nesvědčí o tom, že by se převážná většina nás účastníků byla ochotna probudit z hypnotického spánku nevědění. Ty z vás, kteří v případě kontaktu s mými informacemi přecházíte na politiku hlasitých nebo jen tichých obav o mé duševní zdraví, ujišťuji, že jsem naprosto příčetný, zdráv a v pohodě.

9.7.2013 v 8:56 | Karma: 12,53 | Přečteno: 331x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 5 /

Některé vaše ohlasy pod mými texty i na mém osobním mailu mne přes svůj převážně nesouhlasný charakter těší. Věci v mých textech prezentované vás zřetelně zaujaly a některé nutí se postavit do opozice. A to je první krok na cestě brát i tyhle obvykle člověku skryté stránky života vážně.

3.7.2013 v 14:42 | Karma: 16,44 | Přečteno: 605x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 869x
jsem člověk jako vy... život mi nic nedaroval a dal mi příležitost poznat nejenom podněty této dominantní reality pěti fyzických smyslů... vyprávěl mi také mezi jednotlivými údery do vazu o tom, o čem to tady vlastně je... některé postřehy stojí za převyprávění a chci je nabídnout těm z vás, kteří případně o to stojíte... je to jen a jen na vás...

Seznam rubrik