Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jsme nepoučitelní a znovu strčíme hlavu do oprátky?

Mám jasný pocit, že se chystáme vedeni našimi bruselskými i pražskými VIP vstoupit podruhé do téže řeky. Do řeky plné kalu lidské nenávisti, násilí a ideologicky motivované genocidy celých národů. Dokážeme to ještě zastavit?

Rád bych se dnes s vámi podělil o pár dojmů ze současného vývoje situace v Evropě. Nabízí se totiž určitá reminiscence na události minulého století, které Evropa ještě nestačila zapomenout. Připomeňme si je, protože nové generace o nich příliš nevědí. A pamětníci vymírají.   

Vraťme se zpět do třicátých let minulého století. Vítězní mocní tohoto světa  Versaileiskou smlouvou nikoli neúmyslně svými  reparacemi zasadili další semínko sváru do úrodné půdy rozhádané staré dobré Evropy. Semínko pečlivě opatrovali a ve fázi jeho nadějného růstu v podobě německého nacionalismu jej zalévali svými finančními výživnými roztoky, ať už přímo nebo přes spolupracující finanční magnáty v německých koncernech.

Svojí podporou Hitlera následně uvedli v chod nám dobře známou destruktivní sílu, kterou pak dále pustili z řetězu i neblaze proslulou politikou „smířlivosti“ při růstu vojenského potenciálu Německa i vyhlášením a poté i vedením tzv. „podivné“ války s cílem nasměrovat Hitlera na východ.  

Ten využil nabídnuté šance a ovládl se svým týmem domácí scénu a nechal vzrůst do nevídané košatosti v německy mluvícím etniku napříč Evropou princip "vyvoleného národa", kterému bylo ublíženo a který má povinnost í právo si vzít zpět vše to, oč přišel a ještě mnohem víc. Od toho byl už jen krůček k tomu, aby si německý národ "nadlidí" začal radostně brát silou životní prostor a hodnoty vytvořené všemi typy "podlidí" ve státech ve svém okolí a výhledově v celém světě.

Hitlerovi sponzoři za zámoří pak za nepřestavitelného utrpení evropských národů při jimi plánovaném a vojsky SS a wehrmachtem realizovaném aktu globálního inženýrství s malým časovým odstupem uvedli nejdříve průmyslové a poté i lidské kapacity ve válkou nedotčeném zámoří, aby hydru německého fašismu /kterou spolupomohli vyvolat/ porazili a sklidili za cenu 50 milionů lidských obětí pro sebe zasloužené benefity. A ty se valily ze všech stran. 

Například v podobě zisků z výroby zbraní a jejich okamžité spotřeby a převzetí podstatné části světového imperia anglické koruny v rámci úhrady závazků podle smlouvy o půjčce a pronájmu. Nemluvě o půjčkách a úrocích z půjček a podílech na zakázkách při rekonstrukci zničené infrastruktury celého světadílu a zásobování Evropy materiálem a zbožím v sortimentu, které místní zničené továrny nebyly schopny dodat. 

Podobně jako tehdy i dnes tyto z pohledu lidstva temné síly ze severoamerického kontinentu potřebují nastartovat svou skomírající politickou, vojenskou i finanční sílu novým impulsem. Intenzívně proto dlouhodobě pracují na tom, aby nastartovaly a oživily fenomén mezinárodního terorismu, kterému je jimi určeno stát se moderním „ledoborcem“  schopným za ně rozvrátit jim nevyhovující status quo ve světě a zajistit jimi vytyčené globální cíle současného období.

Vsadili na muhutný restart agresivity a nenávisti k jinověrcům v psychice vyznavačů islámu v zemích Afriky a Středního východu. A zakotvují ji v psychice těchto lidí podobně jako dříve  dosáhli svého v Německu: skrze frustraci a ponížení  těch, kteří byli poražerni.

Proto vyvolávají barevná "arabská jara", proto na straně jedné vychovávají a podporují teroristy a na straně druhé marně s nimi bojují. Vyhovují jim totiž genocidy ne-muslimů i muslimů jiného zabarvení, protože díky tomu se zvedají stále nové legie těch, kteří opouštějí své domovy a toulají se bezprizorně Evropou a světem.

To oni, jejich dědové, financovali vzestup Hitlera. A to oni, potomci těchto dědů, znovu financují mezinárodní terorismus a ten islámský zvláště. To jejich peníze vždy v historii roztáčely  spirály násilí a mají roztočit a již roztáčejí novou spirálu, od které se má odvíjet realizace další podoby jimi řízeného globálního inženýrství ve snaze ovládnout tento svět.   

Podobně jako kdysi má i dnes agresívní ideologie „nadlidí“ tentokráte pro změnu vyznávajících Alláha za úkol získat částečně silou, částečně skrze dělohy vlastních žen i na každém kroku znásilňovaných žen evropských v co nejkratším čase nový životní prostor v Evropě, jejíž původní národy se svou vzdělaností a historickými kořeny stávají pro americké globální inženýry a samotné prodejné evropské elity nevítanou přítěží a dokonce mnohdy i hrozbou.

Islám se má stát nástupcem Třetí říše v Evropě. A nakročeno má skvěle! Konečným cílem není nic jiného než to, že islám dostane Evropu a uvolněný prostor na Středním východě se stane Velkým Izraelem, oboje pod dominanci Spojených států. Pak nastane čas /aspoň v představách těch vyvolených/ definitivně obklíčit a decimovat Rusko, Indii a Čínu a vyřídit je. Staré psy prostě novým kouskům nenaučíš.

A tak tu máme islámské džihádisty jako současnou islámskou formu z historie  známé elitní organizace nikoli jen typu Sturmabtailung, ale již přímo Waffen SS. Máme tu i zárodky islámských milicí jako obdobu budoucí organizace typu Gehaime Staatspolizei. A je zde i právo šaría jako komplex moderních „Norimberských zákonů“ umožňující držet národy původní Evropy v patřičných mezích podle vůle nastupujících pánů světa. A výčet by nebyl úplný, kdybychom si nepřipomněli roli  Koránu ve své nyní tolik protěžované  sunnitskéfundamentální formě wahhábismu jako novodobého Mein kampf/u/ velikého fýrera muslimů, jež dlí /zatím/ na nebesích.

Vám, kteří myslíte, že tohle je přehnané, chci připomenout, že u počátků moci Hitlera v Německu byly bojůvky SA, které představovaly pouhý zlomek z počtu obyvatelstva. A přesto cílevědomým terorem dosáhly svého! Opravdu zde nevidíte podobnost nacistického teroru s výzvami k teroru vůči Evropanům v podání tlup islámských fanatiků křižujících Evropou?

Kolik procent muslimů je dnes v Německu, Francii a Anglii? Tahle podobnost s vládou teroru v nacistickém Německu může začít fungovat prakticky kdykoli,  okamžitě. Samozřejmě za tiché spolupráce CIA a dalších západních tajných služeb. I Hitler uspěl především proto, že byl hojně financován tehdejšími mocnými tohoto světa. A to platí i dnes.

To, jak se někteří milci islámu ohánějí tzv. bílým súfijským islámem, který směřuje člověka k Bohu a miluje nás všechny, je asi tak důležité pro další vývoj v Evropě jako hlas té pravé "mírumilovné" katolické církve, která se jak v Itálii, tak v Německu kdysi "na oko" stavěla do opozice vůči vládnoucím fašistickým režimům, aby s nimi  na úrovni Vstikánu neprodleně uzavřela konkordát a tím je uznala de jure. 

Jistě, byli mezi Němci /podobně jako u muslimů dnes jsou/ i takoví, kteří byli proti a fandili lásce a míru. Ale všeho do času. To jen do chvíle, než začali lítat komínem koncentráků. Pak odpor utichl a v rámci vlastního přežití se začali občané poslušně řadit do zástupu pod vlajkou dobyvačné ideologie a posílili svým zařazením na listiny kanonenfutru při pochodu stejným krokem sílu tehdy /prý/ nepřemožitelného celku.

Protože jinak nebyli ani oni, ani jejich rodina, rodiče a další příbuzní přežíli zítřek. Protože přesně tak se zajišťuje za podpory amerických sponzorů už nejméně druhou stovku let potřebná Jednota při dobývání nadvlády nad tímto světem. Umírněný muslim proto je pouze dočasně umírněným muslimem. To do chvíle, než ho skřípnou boží poslové v lidských tělech s dlouhými fousy a dají mu na vybranou. 

Jsme nepoučitelní a půjdeme do toho s tebou znovu, Sobotko? Zradíš nás podobně jako zradil kdysi Beneš? Podle mně nás zklamáváš a nakonec i definitivně zklameš! Na západní pomoc nespoléhej, zatím nás vždy nechali ve štychu. V devětatřicátém i v pětačtyřicátém. V osmašedesátém jakbysmet. A ty, ty na to, hochu, prostě nemáš. Oko vidí! Jsi jako šerif, který při první ráně v salúnu vleze pod stůl a řve: počkejte vy bando, teprve uvidíte, co bude, až vylezu! Co kdybys sebral celou vládu a odešel s ní do zaslouženého důchodu? Ano, hned! Aby ti, které si pak vyberem, stačili postavit ploty na hranicích dříve než bude zle.

 

 

 

 

Autor: Pavel Karpeta | úterý 29.12.2015 22:36 | karma článku: 37,58 | přečteno: 1961x
  • Další články autora

Pavel Karpeta

Nostradamus - černý humor nebo blízká budoucnost?

Jásání a skepse v podobě mobilizačních proslovů z obou stran barikády ve věci imigrace jistě už máte všichni až nad hlavu. Pojďte se se mnou zasnít, uvonit se a podívat se, jak to nakonec všechno dopadne.

20.2.2016 v 6:00 | Karma: 24,63 | Přečteno: 1302x | Diskuse| Ostatní

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 7 /

Před časem jsme si řekli, že smyslem provázání vašich dvou životů oním světelným lanem ve společné lidské duši a tedy ve vás jako člověku je to, abyste vy jako duchovní bytost dokonale vybavená pozitivními energiemi Světla mohli prosvítit a tudíž přetransformovat zbytky i zbytečky dosud nezpracovaných negativních energií / pudů, instinktů, sobeckého chování, sobeckého myšlení a sobeckého cítění /, které jsou vlastní té s vámi propojené části onoho „zvířecího“ člověka a tak se stát člověkem zcela nového typu s výhradní orientací na vnitřní program „láska a sjednocení“.

10.8.2013 v 17:05 | Karma: 14,45 | Přečteno: 651x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 6 /

Pokročili jsme spolu v tomto testu připravenosti určité výseče národa na příjem dosud skrytých informací do šestého ze sedmi dílů a celkem nic nesvědčí o tom, že by se převážná většina nás účastníků byla ochotna probudit z hypnotického spánku nevědění. Ty z vás, kteří v případě kontaktu s mými informacemi přecházíte na politiku hlasitých nebo jen tichých obav o mé duševní zdraví, ujišťuji, že jsem naprosto příčetný, zdráv a v pohodě.

9.7.2013 v 8:56 | Karma: 12,53 | Přečteno: 331x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 5 /

Některé vaše ohlasy pod mými texty i na mém osobním mailu mne přes svůj převážně nesouhlasný charakter těší. Věci v mých textech prezentované vás zřetelně zaujaly a některé nutí se postavit do opozice. A to je první krok na cestě brát i tyhle obvykle člověku skryté stránky života vážně.

3.7.2013 v 14:42 | Karma: 16,44 | Přečteno: 605x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 4 /

Děkuji Jiřímu Kindlovi, který mne upozornil v diskusi pod posledním článkem na fakt, že považuji za nejhorší vládu posledních let právě onu Nečasovu neprávem. Tato vláda má podle EU údajně nenižší míru chudoby, šestou nenižší nezaměstnanost, zahraniční obchod vloni skončil přebytkem 310 miliard, čisté příjmy osob vzrostly o pět procent, veřejný dluh je sedmý nenižší v Evropě a naší zemi byl rating zvýšen o dva stupně atd. Doporučuje mi méně podléhat mediální masáži a více používat svoji hlavu.

30.6.2013 v 17:38 | Karma: 21,09 | Přečteno: 730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  20:58

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 869x
jsem člověk jako vy... život mi nic nedaroval a dal mi příležitost poznat nejenom podněty této dominantní reality pěti fyzických smyslů... vyprávěl mi také mezi jednotlivými údery do vazu o tom, o čem to tady vlastně je... některé postřehy stojí za převyprávění a chci je nabídnout těm z vás, kteří případně o to stojíte... je to jen a jen na vás...

Seznam rubrik