Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nostradamus - černý humor nebo blízká budoucnost?

Jásání a skepse v podobě mobilizačních proslovů z obou stran barikády ve věci imigrace jistě už máte všichni až nad hlavu. Pojďte se se mnou zasnít, uvonit se a podívat se, jak to nakonec všechno dopadne.

Stát se to prý může každému. Oč jde? Nedávno jsem dělal doma pořádek a tak trochu nestíhal. Žiju sám a nikdo mi s domácími pracemi nepomáhá. A tak byl večer a únava zvítězila nad přirozenou mužskou potřebou mít doma útulno a milo. Nezbylo než zalézt do postele 200x140 cm přeplněné různě poskládanými knihami z nově uspořádávané knihovny a odpočinout si po zbytek noci spánkem. Vmáčkl jsem se mezi tu změť literatury a unaven jsem usnul prakticky okamžitě.

A pak to začalo. To byste možná neuhodli, co je ve snu možné. Ale rád se s vámi o to podělím. Netuším jak a proč, ale najednou jsem letěl vysoko nad Zemí snad v nějakém létajícím stroji, Možná to byl létající talíř, co já vím? A vedle mne stál maličký Marťánek, zelené stvoření tak metr dvacet vysoké, s dlouhatánskými tykadly a velkýma krásnýma mandlovýma očima ve svojí exotické tváři.

Naše rozmluva probíhala telepaticky. Hele, chceš se trochu proletět budoucností, povídá. Proč ne, já na to. A nemoh bys to vzít takhle večer třiadvacátýho nad Londýn po jednadvacáté hodině, kuju železo, dokud je žhavé. Kouk mne těma svýma magickýma očima a říká: hele, pusť tu Čelsí k vodě! Jestli vyhraje nebo prohraje, to je vedlejší. Žádný hazard nebude! Dnes ti chci ukázat něco jiného. 

Drží páku ovládání stroje jediným malíčkem, pohne jím a  my prudce klesáme k povrchu planety. Vidím kontury afrického pobřeží Středozemního moře. Hraje všemi odstíny rudé barvy. Ta červená znamená válku USA a NATO proti islámskému státu, který právě provedl samotnými Američany řízený transfer svých nejlepších kádrů ze Syrie a Iráku do Lybie, povídá onen piňďa. A teď to do nich naoko perou vším, co mají po ruce. V Sýrii dopadli jak idioti, tak se teď mohou zbláznit, dodává.

A co Sýrie, ptám se, jak to tam vypadá? Jo, tak tam už je poměrně klid, říká on. Ramenatí Turci dostali od Rusů přes držku, potentáti Saúdské Arábie ukončili své vojenské předvádění se a stáhli ocasy mezi nohy. Američané si ve volebním roce prostě netroufli konflikt s Rusy nakonec eskalovat a proti odhodlanému Rusku nevystartovali. Sýrie se zklidňuje, dostávám informaci.  

A co se děje právě teď v Evropě? Taky tam nám to od jihu pěkně rudne, povídám. Marťan se poťouchle usměje a říká: za to může to ten komáří vir ZIKA. Kdepak Brazílie, Američané ho přednostně už před časem rozptýlili v Bruselu. Zasáhl téměř výhradně mozky vedoucích představitelů Evropské unie a národních vlád západních zemí, které se tam jezdí klanět. Bohužel včetně té tvojí v Praze.  

A pokračuje: rychle se zmenšující se mozková kapacita unijních i státních představitelů se projevuje jednak slyšitelným klapotem v hlavách politiků při chůzi a jiných činnostech, jednak tím, že jejich činy jsou činy slepých, jejich uši neslyší a prostá lidská inteligence je jim už totálně cizí.

Takže ani netuší, že džihád udělal jedině možné rozhodnutí. Aby ochránil své bojovníky před   předstíranou genocidou technicky vyspělými prostředky USA a NATO v otevřené krajině afrických savan a pouští, urychleně vyklizuje své pozice i v severní Africe a stěhuje své věrné tam, kde mu ponechal tesař /zcela úmyslně/ díru. Do jižní Evropy a pak výš.

Má to logiku, ne? Šklebí se na mne Marťánek a pokračuje: blbí ti kluci z východu rozhodně nejsou. Proč se riskovat omylem zásah americkou raketou, když se mohu schovat před nimi do evropských vesnic a měst? A teď ať si nás bombardují, radují se. Tady jsme v bezpečí!

Když na vás půjdou letadly, za jednoho našince zabijí oni sami pětset těch svých svých křesťanských psů, říkají jim imámové. Takže kucí jdeme na to! Konečně můžeme naplno dělat svou práci! Hurisky jsou v ráji pohotově a už se na vás těší. To zní unizono jejich mešitami, dodává Marťánek. 

A co zbraně, ptám se. Ty jim přece nedovolí do Evropy přísná ochrana schengenského prostoru vzít si s sebou, oponuji s pocitem, že si to můj paťák představuje trochu tak jak Hurvínek válku. Podíval se na mne jako na blba, až mi bylo líto, že jsem něco řekl. 

Zbraně nejsou problém, ujišťuje mne. Ty jim vždycky někdo dodá. Když nikdo, tak CIA zcela určitě. Stačí bomby a samopaly. EU své lidi spolehlivě odzbrojila a evropské armády mají spíše operetní než bojový charakter. Navíc ty statisíce rukojmí z řad evropských občanů taky sehrají své. Takovej živej štít neměl před sebou ani Tamerlán blahé paměti.

Tahle válka bude pro muslimský džihád procházkou růžovým sadem, věř mi, konstatuje můj malý průvodce budoucností Evropy. Žádné bomby, žádné dělostřelectvo. Rozumíš? Nebude možno rozeznat, ve kterém bloku jsou „naši“ a ve kterém útočníci. Bude to válka ručních zbraní a pěchoty.

Bude stát proti sobě armáda odhodlaných fanatiků hledajících smrt pro Alláha s perspektivou dvaasedmdesátí hurisek připravených v horizontální poloze v nebi a armády evropských států, které zatím bez pořádného žoldu v dolarech nehly ani prstem. Jedna armáda neustále doplňována a posilována mladými muži z východu i z těch, kterých je Evropa již dnes plná a třesou se na nějakou akci. A armáda Evropanů, kteří teprve musí najít motivaci k obraně svých domovů a zapomenout na to, že za boj proti džihádu mohou být podle práva svých domovských zemí kdykoli odsouzeni a posláni do vězenéí jako náckové a xenofobové.

Navíc ovšem, než se minimozky těch v Bruselu a vládách států Evropy rozhoupají, evropská policie a armády na jejich rozkaz zahájí svůj boj již ze zakořeného zvyku na straně ozbrojených migrantů a budou zpočátku střílet spolu s nimi do vlastních lidí ve snaze zabránit nežádoucím jevům rasismu a xenofobie vůči příchozím. A samozřejmě budou zpočátku hájit tvrdě i jejich právo na azyl a svobodu, a to včetně práva svobodně v odůvodněných případech podle své víry utínat nevěřícím hlavy. To víš, politická korektnost především!

Teprve poté, kdy evropské elity někdy hodně později pod dojmem pádu Říma a útěku a smrti posledního křesťanského papeže změní svůj pohled na otázku migrace, postaví se silové složky v jednotlivých zemích na stranu svého obyvatelstva. Ale to už budou policejní sbory a armády jednotlivých evropských zemí rozjetými džihádisty rozprášeny a likvidovány.   

Prostí lidé budou umírat po desetitisících a ti šťastnější budou hromadně prchat na sever a ozbrojovat se, čím se dá. Zákaz vlastnit zbraň bude odvolán až poté, kdy ty hlavy pošahané v EU a národních vládách pláchnou v posledních leteckých spojích ke strýčkovi v Americe.

Nové vedení zbytku Evropy se bude rodit opravdu těžce. Ohniska odporu proti tlaku z jihu budou roztříštěna a likvidována. Balkán, Řecko, Itálie, jižní Francie a Španělsko bude islamizováno a ztráty na životech nemuslimského obyvatelstva budou obrovské.   

Pátá kolona vlastních muslimských spoluobčanů a milovaných migrantů porazí odpor ve zbytku Francie a jižní části Německa i v Rakousku. Džihádisté směrující z Balkánu na Maďarsko a Čechy nebudou nijak tlačit na pilu, protože prostor, kde v podstatě není co ukořistit kromě typické východoevropské bídy, je příliš zajímat nebude.

Dokonce ani vstřícné usnesení našich milovaných VIP v českém parlamentu o tom, že se sex s kozami a jinou havětí vyjímá z trestního zákoníku a fakt, že vláda nakoupí stáda těch nejpůvabnějších kamzíků a horských koz v jižní Americe pro aktivní ochranu ženské části populace našeho státu, se nestane lákadlem pro jejich průnik do střední Evropy.

S postupem k severu na západě Evropy se bude postup islamistů zpomalovat a odpor nových evropských vojenských uskupení prostých občanů zbavených nátlaku těch stvůr ve vlastních vládách po jejich exilu do Ameriky bude sílit.

Zlomem ve vývoji konfliktu se stane okamžik, kdy se přes velké vnitřní napětí způsobené pátou kolonou domácí islámské populace podaří zabránit vstupu agresorů na britské ostrovy. A to zejména proto, že v Lamanšském průlivu bude možno použít proti výsadku agresoru moderních zbraní, které si angličtí vlastenci dokáží uchránit před vzbouřenými davy vlastní islámské páté kolony.

Postup islámu bude zastaven někde na úrovni Amsterdam, Appeldorm, Entschede, Padeborn, Kassel, Jena, Norimberk, pokračuje Marťánek. Pravděpodobně proto, že Evropané se konečně naučí opět vetřelce nenávidět a zabíjet poté, kdy se agresoři v prvé řadě postarají o likvidaci dnešních sluníčkářů, kteří jim budou nabízet své hlavy na stříbrných podnosech. Nevylučuji i fakt, že bojeschopnost islámských hord poklesne i díky aktuálnímu nedostatku hurisek k obsluze hrdinů padlých za Alláha.

Po stabilizaci frontové linie konečně nové evropské vedení zruší sankce proti Rusku a pochopí, že je třeba přehodit výhybku od západu k východu. Američané s pomocí Evropě nebudou nijak spěchat, její totální roztříštění a likvidace jim vyhovuje a už připravují nový Marshalův plán, který dokonale pozvedne jejich krachující ekonomiku.

Nakonec pomůže Král severu. Tolikráte Evropany popliván a dehonestován jako netvor a zákeřný nepřítel. Napře přesto na požádání zbytku Evropy svoji techniku a vojenskou sílu proti obsazené části Evropy prakticky zbavené evropského obyvatelstva a zažene útočníky zpět do Středozemního moře.

Tak tohle mi vyprávěl můj zelený průvodce. Uvědomuji si zpětně, že trochu páchl sírou a že mi po celou dobu z něj a jeho pojetí budoucnosti bylo nevolno. Něco se v mém nitru po celou dobu vzpouzelo mu uvěřit! Něco ve mně stále volalo: to přece není možné! Islám je přece náboženství míru, ten zelenej neřád se musí mýlit!! A multikulti je přece tím nejlepším, co podle Sobotky Evropu mohlo potkat!!! Nemluvě o tom, že mužnost bez viagry, toho si přece musí každá normální evropská žena vážit!!!! A nemluvě o tom, že když cizí pluhy ve velkém budou orat naše česká pole, mohl bych se já sám s těmi kamarády, jejichž babičky jim dosud v tom brání, věnovat v hospodě diskusím o skutečně vážných problémech světové politiky!!!!!

A pak zazvonil budík. Má hlava spočívala na hromádce knih o budoucnosti lidstva. M.j. na Nostradamových proroctvích a záznamu středověkých proroctví prostých lidí z území střední Evropy ve starém brožovaném vydání z první republiky. A pochopil jsem, že můj sen byl inspirován proroctvími, která o dnešní době hovoří jasně a jsou v knihovnách lehce dohledatelná. Jaká škoda, že Merkelová a Sobotka neumí číst. Určitě by se pak nechovali jako idioti.

Nebo ten Marťánek byl přece jenom vůl a zabloudil do jiné kosmické varianty současného dění?

 

Autor: Pavel Karpeta | sobota 20.2.2016 6:00 | karma článku: 24,63 | přečteno: 1302x
  • Další články autora

Pavel Karpeta

Jsme nepoučitelní a znovu strčíme hlavu do oprátky?

Mám jasný pocit, že se chystáme vedeni našimi bruselskými i pražskými VIP vstoupit podruhé do téže řeky. Do řeky plné kalu lidské nenávisti, násilí a ideologicky motivované genocidy celých národů. Dokážeme to ještě zastavit?

29.12.2015 v 22:36 | Karma: 37,58 | Přečteno: 1961x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 7 /

Před časem jsme si řekli, že smyslem provázání vašich dvou životů oním světelným lanem ve společné lidské duši a tedy ve vás jako člověku je to, abyste vy jako duchovní bytost dokonale vybavená pozitivními energiemi Světla mohli prosvítit a tudíž přetransformovat zbytky i zbytečky dosud nezpracovaných negativních energií / pudů, instinktů, sobeckého chování, sobeckého myšlení a sobeckého cítění /, které jsou vlastní té s vámi propojené části onoho „zvířecího“ člověka a tak se stát člověkem zcela nového typu s výhradní orientací na vnitřní program „láska a sjednocení“.

10.8.2013 v 17:05 | Karma: 14,45 | Přečteno: 651x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 6 /

Pokročili jsme spolu v tomto testu připravenosti určité výseče národa na příjem dosud skrytých informací do šestého ze sedmi dílů a celkem nic nesvědčí o tom, že by se převážná většina nás účastníků byla ochotna probudit z hypnotického spánku nevědění. Ty z vás, kteří v případě kontaktu s mými informacemi přecházíte na politiku hlasitých nebo jen tichých obav o mé duševní zdraví, ujišťuji, že jsem naprosto příčetný, zdráv a v pohodě.

9.7.2013 v 8:56 | Karma: 12,53 | Přečteno: 331x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 5 /

Některé vaše ohlasy pod mými texty i na mém osobním mailu mne přes svůj převážně nesouhlasný charakter těší. Věci v mých textech prezentované vás zřetelně zaujaly a některé nutí se postavit do opozice. A to je první krok na cestě brát i tyhle obvykle člověku skryté stránky života vážně.

3.7.2013 v 14:42 | Karma: 16,44 | Přečteno: 605x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 4 /

Děkuji Jiřímu Kindlovi, který mne upozornil v diskusi pod posledním článkem na fakt, že považuji za nejhorší vládu posledních let právě onu Nečasovu neprávem. Tato vláda má podle EU údajně nenižší míru chudoby, šestou nenižší nezaměstnanost, zahraniční obchod vloni skončil přebytkem 310 miliard, čisté příjmy osob vzrostly o pět procent, veřejný dluh je sedmý nenižší v Evropě a naší zemi byl rating zvýšen o dva stupně atd. Doporučuje mi méně podléhat mediální masáži a více používat svoji hlavu.

30.6.2013 v 17:38 | Karma: 21,09 | Přečteno: 730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 869x
jsem člověk jako vy... život mi nic nedaroval a dal mi příležitost poznat nejenom podněty této dominantní reality pěti fyzických smyslů... vyprávěl mi také mezi jednotlivými údery do vazu o tom, o čem to tady vlastně je... některé postřehy stojí za převyprávění a chci je nabídnout těm z vás, kteří případně o to stojíte... je to jen a jen na vás...

Seznam rubrik