Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 7 /

Před časem jsme si řekli, že smyslem provázání vašich dvou životů oním světelným lanem ve společné lidské duši a tedy ve vás jako člověku je to, abyste vy jako duchovní bytost dokonale vybavená pozitivními energiemi Světla mohli prosvítit a tudíž přetransformovat zbytky i zbytečky dosud nezpracovaných negativních energií / pudů, instinktů, sobeckého chování, sobeckého myšlení a sobeckého cítění /, které jsou vlastní té s vámi propojené části onoho „zvířecího“ člověka a tak se stát člověkem zcela nového typu s výhradní orientací na vnitřní program „láska a sjednocení“.

Ano, s tím záměrem jste sem jako duchovní bytost přišli, rozhodnuti a naplněni touhou svůj úkol při transformaci svého sobě přiděleného zvířecího „já“ provést. Ono ale nic není tak jednoduché, jak se zdá. Váš duch i v tomto multidimenzionálním prostoru stále zůstává ve svých vysokých čistých vibracích, ale svým spojením skrze součtovou duši se dostává do přímého kontaktu s energiemi onoho „zvířecího“ člověka ve vás. Tedy někoho, kdo teprve nedávno vylezl z bláta a marasmu onoho močálu a má v sobě zažité zvyky těžkého sobectví a negativity vůbec.

Což je z pohledu vás jako ducha něco jako setkání s bezdomovcem, otrhaným, opilým, páchnoucím, jehož „hnusných“ energií se bezesporu bytostně štítíte, byť víte, že i onen bezdomovec je lidskou bytostí a zaslouží si lepší osud. Podobně pak skrze propojení s fyzickým tělem váš duch rovněž vnímá zblízka i energie „zla“ egoistických částí mnoha a mnoha lidí / bezdomovců / ve svém okolí v jejich vztazích a jednáních. Tohle vše je pro něho při každém zrození naprosto novou a nečekanou zkušeností a je tím znovu a znovu šokován. 

To vše probíhá již v prenatálním období a asi do tří let věku, kdy má rozhodující slovo v duši rostoucího dítěte vlastní duch. Ego se teprve postupně vyvíjí a dosahuje dokonalosti zhruba v období pohlavní dospělosti člověka. Oproti většinovému přesvědčení této společnosti obě bytosti v dítěti,  ego a duch, již plně vnímají v období prenatálu a útlého dětství velmi dobře okolní dění. A je-li to dění pro čistého ducha stresující / a pro koho není ? /, tento se odvrací od těla a Země vůbec a přestává „mít rád sám sebe“, tedy svoji druhou sotva se vyvíjející část sebe sama, to své zvířecí „ego“. A toto vlastním duchem nemilované ego s lety zatrpkne a cítí se mizerně.

Veškeré vaše strachy, úzkosti a deprese jsou vždy jen problémy vašeho nízkého ega a to si s těmito problémy nedokáže poradit, protože nemá oporu v energii lásky vlastního ducha. A váš život bez lásky k sobě / tedy k němu, egu /se podobá životu člověka, který bydlí celý život v jednom pokoji se zlým, necvičeným a láskou nekultivovaným řeznickým psem. Ten vás jako ducha, ale i duši nejenže silně omezuje v pohybu svým vrčením a zlou vůlí, ale i řadou dalších nevyzpytatelných „psích“ kousků v oblasti třeba fyzického a psychického zdraví, před kterými se musíte mít na pozoru. Protože vás vaší vlastní neláskou a nepřijetím frustrovaný pes může i pořádně porafat. Nemluvě o tom, že tím, že štěká a rafá po lidech procházejících kolem vašeho společného domku duše, vám mnohdy způsobuje nekonečné vztahové potíže.

Řešení je jednoduché a z praktického života ho všichni známe. Nikdo z nás lidí si nebere domů fyzického psa proto, aby nás a naši rodinu terorizoval. Bereme je do svých domácností, abychom jim dali lásku a těšili se z lásky, kterou oni oplácejí nám. A úplně totéž platí pro naše vnitřní soužití s oním zvířecím človíčkem vevnitř. Dejte mu lásku, přijměte ho / tedy sebe / se všemi vašimi / a tedy vlastně jeho /  vadami na charakteru a na kráse a uvidíte, jak se vám přizpůsobí, jak se zklidní, zjemní své chování a stane se vlídným a příjemným společníkem vašich dnů.

 Vy, kteří jste tak hrdi na svůj přízemní materialismus a ateismus, i vy, kteří celý život věříte těm kreténům v kolárcích a šílíte z každého pokynutí vašeho papeže z balkónu Svatopeterského náměstí v Římě, si společně nevidíte ani na špičku nosu. Ať již proto, že za svůj pohled na svět přijímáte jako slepí pokřivené nesmysly předkládané vám jinými stejně slepými, kteří pouze tvrdí, že „vědí“ / vědci /, nebo proto, že vám vaši „duchovní“ pionýři předkládají jako skutečnost fakt, že vy nejste ničím jiným než těmi provinilými tam dole, aby vám zastřeli pravý stav věcí a udrželi vás pod svojí kontrolou.

Nevěřte jim a jděte vlastní cestou. Jste duchové a proto se naučte milovat sami sebe. Jen tak naplníte správným způsobem ono známé „miluj bližního jako sebe sama“. Protože pokud nepřijímáte sebe sama / své zvířecí ego / s láskou a nekultivujete ho láskou, nemilujete sebe sama a tudíž žádná zvířecí ega lidi kolem sebe a proto nemilujete ani duše těchto lidí a ty lidi samotné.  A za lásku pak běžně považujete potřebu vlastního ega získat moc nad jinými lidmi ve vašem okolí a možnost manipulace s nimi, abyste si zajistili pocit životní jistoty a zbavili se tak věčných strachů vašeho ega z dob jeho pobytu v podsvětí.

A proto byl tento seriál v rubrice „politika“, přátelé ! Protože když námi samotnými a světem kolem nás nevládne láska, ale boj o moc, je to všechno špatně. Boj o moc povýšený v první fázi na „politiku“, ve fázi druhé pak na „válku“, to vše je pravá příčina po tisíciletí nesprávným směrem zaměřeného směřování myšlení a cítění tohoto lidstva v intencích programu „sobectví a oddělenost“.     

A trvá to po staletí a tisíciletí. Je jen jediné řešení potíží naší společnosti. Nedokážeme a ani neumíme změnit ty druhé a společnost jako celek. Pokusil se o to Stalin i Hitler a jak to dopadlo. Změnit však můžeme každý sebe sama, když přijmeme svého „zvířecího“ člověka v sobě s láskou. A staneme se jinými a pomůžeme svým příkladem změnit i jiné. Nejméně své děti a své blízké a ty, se kterými se denně stýkáme. Později i ty ostatní.

Na lidské psychice, tedy i té vaší, je možno reálně pracovat. Je možno ji v reálném čase měnit, upravovat, zušlechťovat. Je možno ji dostávat z hlubokých krizí bez předávkování různými preparáty předepisovaných studovanými nedouky v bílých pláštích. A na lidské psychice se dá pracovat jedině tak, že náš duch dá lásku svému tělu a zbaví ho postupně strachů, úzkostí, emocionálních bloků a starých strnulých mentálních vzorců. Je to proces, ve kterém platí, že pomoci můžete jen vy sami sobě. Pokud ovšem zvolíte správnou cestu a necháte se na ní případně vést.

Mám pro vás dobrou zprávu. Kolo lidských dějin směřuje k bodu zlomu. Stojatá osmička existující omezené hmotné reality je připravena položit se na bok a stát se ležatým znakem pro nekonečno reality nové.  Obě tyto struktury se stýkají v právě v bodě onoho zlomu. Tento bod zlomu musí být nutně aktivován a aktivován bude. Ale jen pro ty z nás, kteří něco pochopí. A o tom pochopení by měly být vedeny diskuse na každém aktivním blogu. Rozmazávání či roztírání psychických exkrementů našich do vlastní zvířecí rodové linie propadlých VIP je pouhou ztrátou času. 

Autor: Pavel Karpeta | sobota 10.8.2013 17:05 | karma článku: 14,45 | přečteno: 651x