Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 6 /

Pokročili jsme spolu v tomto testu připravenosti určité výseče národa na příjem dosud skrytých informací do šestého ze sedmi dílů a celkem nic nesvědčí o tom, že by se převážná většina nás účastníků byla ochotna probudit z hypnotického spánku nevědění. Ty z vás, kteří v případě kontaktu s mými informacemi přecházíte na politiku hlasitých nebo jen tichých obav o mé duševní zdraví, ujišťuji, že jsem naprosto příčetný, zdráv a v pohodě.  

Plním svůj slib a vracím se podrobněji k výkladu oné vize z posledního textu. Je to velmi jednoduché a pro některé z vás možná nečekaně racionální vysvětlení. Vezměme biblické tvrzení o pádu původních duchovních bytostí do hmoty prosím doslova. Určité množství původně duchovních entit se v důsledku „nevyhnutelnosti své vlastní volby“ ponořilo zcela do hmoty a ztratilo kontakt se zdrojem Světla. Jak, to mohu vysvětlit, ale dostali bychom se daleko za rámec tohoto textu. Ocitli se tak mimo dosah energie „lásky a sjednocení“ vládnoucí v jejich původní domovině a byly přinuceny dále existovat v hmotných světech v prostředí platnosti přírodního zákona „sobectví a oddělenosti“.    

Pohled na Strom života nám obrazně ukazuje, kterak původně duchovní individua po svém totálním pádu prochází postupně ve svém nesmírně pracném návratu do duchovních sfér minerální, rostlinnou a živočišnou říší. Jejím vrcholem vývoje ve hmotě na cestě zpět do jejich domova je tzv. zvířecí člověk. Tento vývoj je zde popisován jako dění v oné spodní části stromu života / viz minulý text /, počínaje močálem, vymaněním se z močálu přes pasáž odpočinku na pláži až po ono šplhání v kořenech a další lezení vzhůru po temné části kmene.

Přirozeně se zde uplatňuje prvek osobní samostatné aktivity každého takto „padlého“ duchovního individua. Ti, co se snaží více, předstihnou v onom „lezení“ vzhůru ty ostatní a jejich vzestup je výraznější. Hybnou pákou jejich usilování, smějte se, přátelé nebo se třeba nesmějte, je opravdu touha po návratu k Bohu. Protože „návrat k Bohu“ znamená především únik z toho, co padlá duchovní bytost vnímá jako bezútěšný močál či chladné a nevlídné prostory kořenů a spodní části kmene stromu a návrat  do tepla a jasu jeho horní prosvětlené části.    

Pro nás zajímavá je pasáž přechodu z temné části stromu do té prozářené Světlem a té si blíže všimněme. Jednotlivým bytostem lezoucím zdola, tedy těm, které dosáhly po mnoha a mnoha opakováních života v nejrůznějších podobách životní fáze plně vyvinutého „zvířecího“ člověka, se dostává pomoci od duchovních bytostí, které za tím účelem sestupují k samotné hranici světelné části stromu a shazují směrem dolů ono světelné lano. A jak jste měli možnost číst, bytost lezoucí zdola si tento provaz uvazuje kolem pasu a využívá jeho podpory při cestě vzhůru.  

A tady jste vy, kteří mé texty čtete pro vlastní poučení, určitě již doma. Duchovní bytost sestupuje dolů a energeticky se oním lanem propojuje s bytostí lezoucí zdola. Přesně tohle se, dámy a pánové, děje právě ve vás jako v bytosti zvané člověk tady na Zemi, jak jsem vám o tom již podal stručný výklad dříve. Ano, to ve vás je ten ubohý, vystresovaný a všeho se lekající človíček zdola toužící se vymanit z nepříznivých životních sfér na straně jedné a to ve vás jste na straně druhé i vy, krásná duchovní bytost přišlá shora té bytosti zdola ku pomoci. Vaše společné ponoření se a provázání do jediné lidské duše a společného těla je oním spojením světelným energetickým lanem.

Smyslem provázání vašich dvou životů oním světelným lanem ve společné lidské duši a tedy ve vás jako člověku je to, abyste vy jako duchovní bytost dokonale vybavená pozitivními energiemi Světla dokázali prosvítit a pře / ha, je to tu, to slovo / transformovat zbytky i zbytečky dosud nezpracovaných negativních energií / pudů, instinktů, sobeckého chování, sobeckého myšlení a sobeckého cítění / s vámi propojené části onoho „zvířecího“ člověka, který přirozeně je ve svém niterném vědomí takto poznamenán dlouhým vývojem v oblasti boje o život a soutěže o přežití  v podmínkách přírodního vývoje řízeného padlými anděly a archanděly. Tedy pozitivní program „lásky a sjednocení“ na straně ducha a negativní program „sobectví a oddělenosti“ na straně ega, vše spolu, obojí v jednom, obojí ve vás, vzpomínáte na mé věty z předchozích textů ?

Přesně tohle je pravda o tom, kým jste, vy vážení ateisté i vy nejméně stejně vážení věřící této Země ! Máte-li problém s tím to přijmout, jste podobni pštrosům strkajícím hlavu do písku. Neznamená to nic jiného, než že nechcete pohlédnout skutečnosti do očí a jste stále v zajetí závojů iluzí o tom, kým či čím na Zemi jste. Závoji iluzí, které na vás seslala v dětství a mládí tato společnost, ve které jste vyrůstali, vaši rodiče, prarodiče, učitelé, vychovatelé. Ti všichni byli při vaší výchově poplatni falešnému paradigmatu vnucenému jim i našim společným předkům v průběhu staletí a tisíciletí největší licoměrnou organizací tohoto světa, římsko-katolickou církví. A je třeba říci, že pokud vy nedojdete k odhození oněch závojů iluzí a nepřijmete tuto pravdu o sobě i to, co z ní logicky plyne, pak spolehlivě vybavíte podobnými záhaly iluzí generaci svých dětí a vnuků a jedeme jako lidstvo na tomhle kolotoči dál. 

Proto i vy, pane Jane Ráži, žijete se svojí deklarovanou snahou o odpovědný přístup k životu v dobré  víře, že jednáte svobodně a podle své vůle a v dobré víře o tom, že si sám vybíráte své postoje k tomu či onomu i k mým textům. Absolutně ovšem nevnímáte vlastní vnitřní mantinely, které vám beze zbytku určují, co smíte a nesmíte. Ty vám byly pro tento život bez vašeho vědomí působením okolí nastaveny tak, že jste připojen spolu s námi všemi na jednotné vysílání programu jakéhosi rádia po drátě kontrolovaného touhle společností a mocnými entitami v pozadí. To rádio prostě jiný pohled nepřipouští, takže vaše postoje a postoje naprosté většiny lidstva se dají velmi snadno předvídat.   

Lidstvo ve své převeliké většině je životem prováděno se skutečnost nevidoucíma očima a je otrocky poplatno svým byť mnohdy již i dosti kultivovaným instinktům a pudům své nižší přirozenosti. Do své nízké přirozenosti „zvířecího“ člověka je také zcela úmyslně mocnými tohoto světa manipulováno zprávami masmédií s jejich vyvoláváním všudypřítomného strachu z dalšího vývoje ve světě i v regionech, reklamou odkazující na hodnoty typu „kup si a měj více než tamten či tamti“, kulturou, hudbou i produkty moderního zábavního průmyslu tak, jak je obvykle znáte. Ujišťuji vás, vážení čtenáři, že i díky vám jsme zatím jako společnost stále přesně tam, kde nás ti, kteří nás využívají, chtějí mít. Takhle to prostě funguje a kdo tomu nevěří, ať tam neběží, protože v téhle konstelaci jeho vlastního nitra by to byla pro něj zbytečná ztráta času.

Připusťme, že se vám teoreticky podaří překonat osobní nasranost na toho chlapa, který vám tvrdí tyhle nesmysly, když vy přece přesně víte, co vědět potřebujete a tohle přece je nutně výmysl chorého ducha. Vy i já víme, že je to nepravděpodobné, ale pojďme tuhle hru na pochopení řečeného chvíli hrát, ano ? Pokud by se tak stalo, jistě by se vám hlavou mihla myšlenka, co tedy s tím je možné dělat. Moje odpověď zní : hodně ! Moje odpověď zní : všechno. A začít je možno ihned. Pravidla hry pro překonání oné dnes už dvoutisícileté stagnace lidstva a mnohých z vás jako jedinců pod vedením římsko-katolické církve jsou a byla zasvěcencům všech věků známa a dnes mohou být na požádání poskytnuta každému z vás, kteří se rozhodnete cestou vnitřní transformace ze své vůle jít.

Takže problém je v tom, že tato existující pravidla je třeba poznat, přijmout, uchopit a poctivě je v sobě samém svým způsobem proti vůli toho druhého v sobě, vlastního živočišného vědomí, přivést k životu a realizovat  potřebné vnitřní změny. Tohle za vás nikdo neudělá, tohle si nemůžete objednat ani zaplatit. A tady buďme k sobě upřímní, pánové ! Ruku na srdce, kdo z vás připustí, že není přesně tím svůj život a své okolí dokonale zvládajícím alfasamcem na svém místě, jak sám sebe právě vidí ? Kdo z vás přijme to, že se třeba po desetiletí vašeho života mýlíte a žijete v iluzích o tom , kým jste a co je ten svět kolem vás, který přece tak skvěle znáte ? Nejde to, viďte, tohle si připustit ! Vaše ego, vědomí toho svalnatého živočicha ve vás, má zatím ve vaší součtové duši hlavní slovo a je zásadně proti, že ano ! No, aby nebylo ! Protože jemu jde o přežití jeho nadvlády nad vámi jako součtovou bytostí. Pokud ustoupí, bude se muset podřídit vašemu vlastnímu duchu. A které zvíře dobrovolně stáhne ocas mezi nohy a poddá se ? To naše v nás už vůbec ne ! Vždy bojuje. Opak by byl proti jeho přirozenosti.

Tak vidíte… Ale za pokus o to vám tuhle informaci dát to stojí. On totiž nastal čas, který s sebou mnohým z nás do nedaleké budoucnosti přináší spoustu životních krizí všeho druhu. Vzpomeňte si na tyto věty pak, až taková krize začne drtit sebevědomí vašeho ega o jeho vlastní schopnosti si poradit se vším. Protože právě proto tyto životní krize jsou a budou. Jejich případné řešení v podobě oné vnitřní transformace máte tady na dosah.   

Autor: Pavel Karpeta | úterý 9.7.2013 8:56 | karma článku: 12,53 | přečteno: 331x
  • Další články autora

Pavel Karpeta

Nostradamus - černý humor nebo blízká budoucnost?

Jásání a skepse v podobě mobilizačních proslovů z obou stran barikády ve věci imigrace jistě už máte všichni až nad hlavu. Pojďte se se mnou zasnít, uvonit se a podívat se, jak to nakonec všechno dopadne.

20.2.2016 v 6:00 | Karma: 24,63 | Přečteno: 1302x | Diskuse| Ostatní

Pavel Karpeta

Jsme nepoučitelní a znovu strčíme hlavu do oprátky?

Mám jasný pocit, že se chystáme vedeni našimi bruselskými i pražskými VIP vstoupit podruhé do téže řeky. Do řeky plné kalu lidské nenávisti, násilí a ideologicky motivované genocidy celých národů. Dokážeme to ještě zastavit?

29.12.2015 v 22:36 | Karma: 37,58 | Přečteno: 1961x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 7 /

Před časem jsme si řekli, že smyslem provázání vašich dvou životů oním světelným lanem ve společné lidské duši a tedy ve vás jako člověku je to, abyste vy jako duchovní bytost dokonale vybavená pozitivními energiemi Světla mohli prosvítit a tudíž přetransformovat zbytky i zbytečky dosud nezpracovaných negativních energií / pudů, instinktů, sobeckého chování, sobeckého myšlení a sobeckého cítění /, které jsou vlastní té s vámi propojené části onoho „zvířecího“ člověka a tak se stát člověkem zcela nového typu s výhradní orientací na vnitřní program „láska a sjednocení“.

10.8.2013 v 17:05 | Karma: 14,45 | Přečteno: 651x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 5 /

Některé vaše ohlasy pod mými texty i na mém osobním mailu mne přes svůj převážně nesouhlasný charakter těší. Věci v mých textech prezentované vás zřetelně zaujaly a některé nutí se postavit do opozice. A to je první krok na cestě brát i tyhle obvykle člověku skryté stránky života vážně.

3.7.2013 v 14:42 | Karma: 16,44 | Přečteno: 605x | Diskuse| Politika

Pavel Karpeta

Tvor zvaný „homo politicus“ kouzla zbavený / 4 /

Děkuji Jiřímu Kindlovi, který mne upozornil v diskusi pod posledním článkem na fakt, že považuji za nejhorší vládu posledních let právě onu Nečasovu neprávem. Tato vláda má podle EU údajně nenižší míru chudoby, šestou nenižší nezaměstnanost, zahraniční obchod vloni skončil přebytkem 310 miliard, čisté příjmy osob vzrostly o pět procent, veřejný dluh je sedmý nenižší v Evropě a naší zemi byl rating zvýšen o dva stupně atd. Doporučuje mi méně podléhat mediální masáži a více používat svoji hlavu.

30.6.2013 v 17:38 | Karma: 21,09 | Přečteno: 730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  20:58

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 869x
jsem člověk jako vy... život mi nic nedaroval a dal mi příležitost poznat nejenom podněty této dominantní reality pěti fyzických smyslů... vyprávěl mi také mezi jednotlivými údery do vazu o tom, o čem to tady vlastně je... některé postřehy stojí za převyprávění a chci je nabídnout těm z vás, kteří případně o to stojíte... je to jen a jen na vás...

Seznam rubrik